Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קלאץ' גמור, בולמים גמורים (רכב עקום), נזילה ממכסה שסטומים, רעשים מוזרים מכל כיוון ברכב.

מי זה ה "בני ל." הזה? מת לפגוש אותו!

אולי הוא יוכל להציל אותה.

8 בבוקר מוסך.

פורסם

היי, כל מכונאי טוב יוכל להציל את הרכב.

באיזור ה2000 שח לבולמים (4)

באיזור ה1500 שח להחלפת מצמד חדש

באיזור ה200 שח אטם שסתומים

לגבי הרעשים אני מניח שזה תוצאה של הבולמים, אם לא אז אולי יש חופש במערכת ההיגוי.

אם בא לך להשקיע 4אלף ש"ח על רכב ששווה 10, אבל רכב פשוט וטוב, לך על זה.

אם לא בא לך, תנסה למכור את האוטו AS IS בסכום הכי גבוה שתוכל לקבל עליו (אני מניח שזה לא יהיה יותר מ3000 שח וגם זה בהתחשב באורך הטסט) ותתקדם הלאה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ב 205 יש אפשרות להחליף בולמים אחוריים? כי האוטו עקום ורואים את זה.

אני יודע שקדמיים עולים 280 כ"א.

מצמד עולה 1100 אבל לא בדקתי איזו חברה, אני אברר היום, זאת אומרת עוד מעט.

אטם מכסה שסטומים אני יכול לעשות לא בעיה בכלל.

רק הרעשים המוזרים האלה כל פעם מתגברים! לא יודע מה יהיה איתם!

עריכה: יכול להיות שכל הרעשים המוזרים מאיזור המנוע הם תוצאה של קלאץ' גמור ובולמים גמורים? או ציריות ועינייני פרונט למיניהם?

פורסם

הגזמתם עם המחירים , אטם מכסה שסתומים עולה 30 ש"ח ואתה עושה לבד , מצמד עולה 350 ש"ח של VALEO , והרכבה עוד איזה 400 ש"ח , בערך 1000 ש"ח לזוג בולמים קדמיים כולל עבודה.

אחוריים 400 ש"ח לזוג ואתה עושה לבד. מאוד פשוט.

בקשר לרעשים , זה יותר לכיוון ציריות או תושבות , או גומיות מוט מייצב .

HONDA CIVIC LS

פורסם

איפה זה המקום הזה שהמחירים שם כוללים עבודה כמו שאתה אומר? אני בא.

אני מדבר על מצמד ובולמים.

פורסם

לא מכיר מקום שיחליף מצמד ב400 שח פה בארצ, אבל אני לא מתווכח.

לגבי עלות המצמד, אם תלך לקנות לבד אצל חלקי חילוף, יש מצב למחיר כזה, שווה בדיקה.

פורסם

תקשיב גם לי יש 205, 99,

מכסה שסתומים זה בדיחה, האטם עולה 30-40 שקל, להחליף אותו לוקח מקסימום חצי שעה עבודה וגם זה אם אתה לא מבין כלום בפירוק והרכבה ולא עשית את זה לפני, אישית הרכבתי לבד ולקח לי משהו כמו 20 דקות.

קלאצ' חדש מקורי עם מיסב לחץ עולה בשביבות ה400 ש"ח. עם עבודה במוסך אתה אפילו לא מגיע ל1000 ש"ח.

בקשר לבולמים לא בדקתי אף פעם אבל הבנתי שזה בסיבובות ה250 ש"ח לבולם. לא כולל עבודה.

שמע בכללי תלוי כמה קילומטרים הרכב שלך עבר ובאיזה מצב הוא, שלי למשל במצב חדש ואני לא מגזים, פשוט חדש.

אם הרכב שלך במצב טוב ולא מתפרק, תבדוק את האופציות לתקן אותו ולהנות ממנו, למכור אותו במצב כזה לא ייתן לך כלום כי לא תקבל עליו יותר מכמה אלפים בודדים ועלובים.

פורסם

תראה, זה הכל תלוי איפה עושים.

במוסך מדרכה, ניתן לסגור גם ב1000 כולל הקלאצ כולל מעמ כולל שמן חדש, כי אין עלויות אז המחיר יכול להיות יותר נמוך.

במוסך מורשה משרד התחבורה, עם כל העלויות מסביב, צפוי להיות יקר יותר ב300 שח בערך (תכניס מעמ ואת העלויות שלו על פועלים שכירות ועוד ועוד)

כל אחד יעשה את השיקולים שלו.

פורסם

עזוב אותך שטויות אם לך את הזמן או את הכסף גש למשטרת תנועה באשדוד בקש לפגוש בוחן קצין רכב מן הסתם שהוא יוריד את הרכב בגלל הליקוים שיש, ברגע שהרכב מורד מהכביש אתה מסודר, לך אם האוטו למגרש באזור תעשייה, ותגרוט את הרכב,ככה גם תפטר מהאוטו וגם תקבל עליו תשלום, חבל לזרוק בים אני עשיתי את זה בעבר 3000 אלף שקל הכי קלים שעשיתי בחיים. מקווה שעזרתי יום טוב !

פורסם

שלום

שוב כמו השרשור שנפתח אתם בטוחים שאפשר לגרוט כי אז כנראה זה יהיה גורלה של ה205 שלי שצריכה איזה 2K השקעה (בולמים אחורים מנעולים טיפול גדול) והיא אחרי 2.5K כבר כך שדי נמאס...והיא משנת 94

פורסם
עזוב אותך שטויות אם לך את הזמן או את הכסף גש למשטרת תנועה באשדוד בקש לפגוש בוחן קצין רכב מן הסתם שהוא יוריד את הרכב בגלל הליקוים שיש, ברגע שהרכב מורד מהכביש אתה מסודר, לך אם האוטו למגרש באזור תעשייה, ותגרוט את הרכב,ככה גם תפטר מהאוטו וגם תקבל עליו תשלום, חבל לזרוק בים אני עשיתי את זה בעבר 3000 אלף שקל הכי קלים שעשיתי בחיים. מקווה שעזרתי יום טוב !

בעבר ? כמה זמן כבר אפשר לגרוט רכבים ?

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

• תוכן חדש...