Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש מעבדה \ תותח אלקטרוניקה שיידע לייצר יציאות RCA ישירות מהמעגל המודפס של ה HU המובנה. הרעיון הוא לעקוף את העיוות שמכניס המגבר הפנימי המצ'וקמק ולקבל סיגנל נקי ככל האפשר.

אם מישהו שמע על מעבדה שגם הצליחה להפוך את המכשיר לאחד כזה שקורא MP3 אז בכלל תעשו אותי מאושר.

רצוי מעבדה באיזור המרכז או הדרום.

תבורכו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איתמר

תנסה ליצור קשר עם יאריק, חבר הפורום STRONG MAN הוא חבר טוב שלו והוא עשה עבודה שכזו במאזדה 3

לדעתי משם תבוא הגאולה... אם אתה צריך את המספר של יאריק - דבר איתי בה"פ

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה לא פשוט כמו שזה נשמע, חייבים ידע והבנה באלקטרוניקה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ניסית לשאול את סטפן מנץ :-P?

הוא מציע שירות תיקונים למגברים - כל מגבר לא משנה איזה וגם הם משפרים לך אותו עד כמה שניתן תוך כדי...

אולי הוא יכול להציע אותו הדבר לבניה של יציאת RCA...

סתם מחשבה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

את סטיבן אני לא אשאל, מה גם שצריך לראות בעיניים מה הולך שם ולשלוח את ה HU לארה"ב וחזרה לא בא בחשבון.

אני אפרק קודם את הרדיו ואראה מה הולך שם, יכול להיות שאני אצליח להשיג repair manual מקורי ואז יהיה כבר הרבה יותר פשוט. חופשת סמסטר מכניסה הרבה רעיונות זדוניים ויקרים לראש :roll:

איתמר.

פורסם

לפוסט האחרון שלך יש ריח שיגמר ברכישה של יחידה אינטגרלית או בניה מחדש של הקונסולה כי הרדיו המקורי גמר קריירה :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

אני מאוד מקווה שלא :|

אני לא מחליף HU בגלל שאני מעוניין לשמור על מקוריות, על השליטה מההגה ואחרי הכל אני גר בבאר שבע.

איתמר.

פורסם

רק לי זה נראה פרויקט של שעה-שעתיים?

לפרק, למצוא את הג'וק שאחראי אל ההגברה(צריך להיות לו רדיאטור לקירור), למצוא בגוגל DATASHEET, להלחים יציאות חדשות, לנקודות הכניסה בג'וק, לנתק את הג'וק.

אודי A4

דימה.

פורסם

איתמר - נראה לי שיש לך הודעה פרטית לשלוח לAVE :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

מה זה? מה אשכנזים נהייתם?!

לא לאבד את השליטה מההגה...

לא הייתי מצפה לשמוע תואבה כזו מנועל צ'אקו מוצהר :lol:

מתחדשת*

פורסם

מה ז"א נהייתי אשכנזי

אני חצי פולני, רבע רוסי (אוקראיני בתכלס) רבע גרמני

מלחמת עולם שלישית בבן אדם אחד (שלושה עמים שמעולם לא הצליחו להסתדר אחד עם השני לאורך כל ההיסטוריה שלהם... ועוד אוקראינים שזה גם ככה חצי פולנים חצי רוסים)

אני פולני :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

צ'אקואיסט גאה. הסנדל שלי בתול לעומת כמה צ'אקואים של חבר'ה מהמחלקה שלי.

מסתבר ששליטה מההגה זה דבר נוח מאוד, מה גם שאני מעוניין לשמור על הרכב במצב המקורי -> הרדיו צריך להישאר -> אין סיבה לאבד את השליטה מההגה.

AVE יש לך אולי לינק למדריך מצולם כזה? נראה לי שאני מבין לאן אתה חותר. אגב, למה לנתק את הג'וק? אי אפשר להשאיר אותו? ביום מין הימים אני מעוניין שיהיה אפשר לחבר את ההגברה המקורית של המכשיר חזרה ללא צורך בפירוק ופתיחת ה HU.

איתמר.

פורסם

לצערי אין לי, אבל זה לא כזה בעיה אם יש לך ידים טובות, ידע בהלחמה, וקצת חוש טכני אתה יכול לבצע לבד.

כמו שאמרתי עובדים לפי שלבים.

1. לפרק הכול בזהירות.

2. מסתכלים על הלוח, מוצאים את הבלוק קירור הכי גדול, מחפסים ג'וקים שמחוברים אליו, האחד שאתה מחפס יכלול יותר מ10 חיבורים.

3. לוקחים זכוכית מגדלת ובודקים מה כתוב עליו.

4. נכנסים לגוגל רושמים את מה שכתוב עליו בתוספת DATASHEET, מה שאתה מחפש זה קובץ נתונים עליו.

5. לאחר שמצאתה את הקובץ ובדקתה שאכן מדובר בג'וק מגבר, תבדוק איזה מהרגלים שלו זה הכניסות, בנוסף תבדוק מה המתח כניסה שלו לפי הדאטאשיט.

6. מלחימים אותו החוצה בזהירות, שים לב שיש הרבה ג'וקים כאלה שרגישים לחום לכן חשוב בזמן ההלחמה לחזיק את הרגל שלו אם צבט קטנה שתספוג את החום של המלחם, שים לב לזכור היטב איך הג'וק היה ממוקם שם במקור.

7.אחרי שהג'וק בחוץ אתה לוקח 4 חוטים RCA אם אני זוכר נכון לא חייב RCA אבל מומלץ, להלחים אותם בזהירות לחורים הישנים של הג'וק שהוצאתה לפי הדאטאשיט של הג'וק במקומות שבהם היו רגלי הלין אין, אם המתח כניסה של הג'וק הוא 12 אתה יכול להלחים לו חוט קצר בשביל שיהיה לך רימוט למגבר.

8. תמצא מקום נוח לקבע את הקונקטורים של הRCA שהלחמתה ללוח.

9. להחזיר הכול לרכב לקוות שלא טעיתה בשום מקום, אפשר לבדוק בבית אם ספק של מחשב.

יכול להיות שאפשר להשאיר את הג'וק במקומו אבל שים לב קודם כול אתה מחלק את מתח היציא לשתים, ככול שמתח היציאה נמוך יותר יש יותר חשש לקבל רעשי רקע, בנוסף יהיה לך קשה למצוא נקודות טובות להלחים חוטים לשם.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...