Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן, כך היה במוסך היבואן, אחרי שאני מקפיד כבר 8 שנים להוסיף רק נוזל קרור ייעודי.

התבוננתי מהצד בזמן אמת, וקלטתי את המכונאי ממלא כך את קרבי המיכל, חמתי בערה בי.

המכונאי טען שאפשר להוסיף קצת מיים רגילים מדי פעם, הדבר "משמן את המערכת".

לי נראה מוזר שמי שמפרק מנוע וגיר, ייטעה בדבר כה טריוויאלי. שילמתי והלכתי, ואמרתי בליבי שלא אחזור.

האם צדקתי?

The US manufactured products are 100% USA made

(מתוך האתר של אמריקן איגל)

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לצערי לא נדיר. גם אני נתקלתי במכונאי שרצה למלא את מיכל העודפים מ...צינור מים שבחצר שלו (ומנעתי בעדו).

נובע מעצלנות לשמה.

אני מאמין, שגם להדיוט שאינו מבין ברכבים, אם היו מסבירים מדוע יש למלא מיים ייעודיים - הוא היה מבין ומשתכנע.

זה חמור שבעתיים שכך מתבצע ע"י בעל מקצוע בתחומו.

alfa 156 2.5.

פורסם
אכן, כך היה במוסך היבואן, אחרי שאני מקפיד כבר 8 שנים להוסיף רק נוזל קרור ייעודי.

לי נראה מוזר שמי שמפרק מנוע וגיר, ייטעה בדבר כה טריוויאלי. שילמתי והלכתי, ואמרתי בליבי שלא אחזור.

האם צדקתי?

אתה צודק,ההוא ששם מים צודק,מה בעצם השתנה ?

עולם כמנהגו נוהג,יש עוד עשרות אלפים צודקים כמוך,רק שאתה בעל חום מזג בוער,ואתה צורח.

יש כאלו שמודעים לכך ממשיכים לחיות רגיל בלי להקפיץ את גרף פעימות הלב שלהם,כי הם מודעים לכך שמסדרים אותם ומחרת בבוקר כבר מסדרים את הלקוחות שלהם עצמם,אז יש כאלו כמוך שחמתם בוערת,יש כאלו שמחפפים,יש כאלו שנשארים שקטים גם אחרי המעשה ויש כאלו שנכנסים ללחץ בגלל מכונה שבנויה ממתכת ופלסטיקים.

שורה תחתונה,אל תיהיה צודק היה חכם !

פורסם

אתה צודק לגמרי!

מים רגילים במיכל עודפים מגיעים אח"כ לרדיאטור ופשוט ייסתמו אותו עם הזמן באבנית. בדיוק לפני שבוע פתחתי את הרדיאטור שלי והוא היה סתום ומלוכלך ואבנית חלודה וכל מיני גרגרים לפי דעתי של אבנית - מה שגרם להתחממות המנוע ולכך שחלפתי מנוע לפני חודש.

מוזמן להסתכל בשרשור http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=294480

אתה צודק בהחלט שהתעצבנת וכמובן אל תחזור לשם!

איזה מוסך זה היה?

פורסם

זה מזכיר לי שגם עשו לי את זה במוסך בעבר. אני ישר לא הסכמתי והבאתי לו בקבוק מים ירוקים שהיו לי ברכב.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

האם צדקתי?

משמן את המערכת אלקקקק....היה שם ואזלין וסוגר עיניין!!! ביזיון!

צדקת בגדול!

:)
פורסם

בניגוד לכל מה שכולם אומרים פה, אני לא בטוח שצדקת.

חסר מידע כמו- האם הנוזל קירור שאתה שם ברכב מצריך דילול במים רגילים?

אולי היה נוזל קירור והוא רק בא להוסיף מים רגילים?

במידה והוא לא שם נוזל קירור שצריך דילול במים, ורצה לשים לך רק מים, אני הייתי דורש את ריקון המים ומילוי נוזל קירור במקום.

קובי

פורסם

חבר'ה,

למה אתם מופתעים ? המוסכים שהכרתי נוהגים להוסיף מי ברז ברגע שהם רואים שיש מחסור בנוזל קירור וביניהם גם מוסכים מורשים של הייבואן.

תמיד תבדקו את עבודת המוסכניק.

איזה כייף לי :)

פורסם

הגזמתם.

הכל תלוי בכמות.

אם זה טיפה כמו חצי כוס אז אין בעיה!

אם זו כמות גדולה יותר אז אכן ישנה בעיה ודורש ריקון של המיכל!

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם
הגזמתם.

הכל תלוי בכמות.

אם זה טיפה כמו חצי כוס אז אין בעיה!

אם זו כמות גדולה יותר אז אכן ישנה בעיה ודורש ריקון של המיכל!

שחרון

לא העניין של הכמות כמו העיניין של העיקרון. זה לא שאתה נימצא בבית של המוסכניק שבמיקרה אין איתו גלון מיים ירוקים ואז הוא מוסיף רגילים. הבן אדם היה במוסך! למה לא להוסיף את אותו סוג מיים ירוקים שקיימים כבר ברדיאטור?! היום הוא מוסיף לך כוסית מיים רגילים ומחר הוא יוסיף ג'ריקן שלם של מיים רגילים. ממש לא תקין!

:)

• תוכן חדש...