Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נפגש מחר עם עלמת חן צעירה מהמרכז, וברצוני לקחת אותנו לבית קפה נחמד (עם שירותי מלצרות) לשיחה ובוהריים.

 

מכיוון שאני מהצפון הרחוק, אין לי מושג לגבי מקומות במרכז, ועם זאת רוצה לבוא "מוכן", אבקש את עזרתכם.

 

מחיפוש, מצאתי את השרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2088482&postcount=1 אך לא מצאתי בו המלצה מפורשת ונתמכת על ידי אחרים.

 

אנא, עזרו לי,

משכנתא זה קל

פורסם

בגן מאיר יש קפה ממש נחמד. לא מי יודע מה מוצלח מבחינה גסטרונומית, אבל יש בו כל מה שצריך והאווירה מעולה. אפשר גם לטייל אח"כ בגן. כדאי לדעת: הקפה יושב במרכז של הקהילה ההומו-לסבית, אבל לקוחותיו מכל המינים ;-)

בקינג ג'ורג' פינת בן-ציון יש את סקואלה, שהוא יותר צפוף ובוהמייני, אם זה מה שמדבר אליכם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

"קפאין - בית קפה עם נשמה גרוזינית"

נחלת בנימין 63 - 03-6868986 (כרטיס הביקור שלהם עוד בארנק שלי).

חצר פנימית, בעלים נהדרים, אוכל מצויין, מחירים נוחים, שקט (זה בסדר גם אני לא הכרתי את המטבח הגרוזיני לפני זה והופתעתי לטובה).

חברתי נהנתה שם מאוד.

פורסם

בר, לנדוור? בכל מקרה, מחיפוש ברשת, ומהסתכלות בתמונות. אני אהיה קצת עסוק בהסתכלות על הטיפוסים סביב ולא בעיקר.

סקואלה נראה באמת בוהמייני, אפילו מדי - אני אתייעץ אתה.

 

ים, חשבתי שאני הולך לראות מקום שמגיש בשר על שיפודים נתלים מהתקרה או כד', אבל כנראה שזה הכיוון.

 

תודה,

אגב, אני אציץ לכאן גם מחר בבוקר, אם למישהו יש עוד המלצה ככה.

משכנתא זה קל

פורסם

אם אתה חושב על אזור רוטשילד,יש שם לא מעט מקומות לשבת בהם. הבעיה שבשישי האזור הומה אדם (בלשון המעטה) ויש

בעיות חניה. אפילו החניונים שם מפוצצים עד אפס מקום.קח בחשבון.

פורסם

דווח לחבר'ה: האם הבאת בעלמת החן החסודה והצדקת, בעלת המעלות הטובות?

  

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

 

×
×
  • תוכן חדש...