Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספרי רישוי 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הפסקה של כמה שנים, חזר באחרונה משרד הרישוי להקצות סיומות ליבואנים, להלן התבניות של מספרי הרישוי של הרכבים שעלו לכביש מתחילת השנה:

פיג'ו/סיטרואן - סיומת 71

קיה - סיומת 72

מאזדה/פורד - סיומת 68, מודל 2010 החל מהסדרה 68-000-68

יונדאי, מיצובישי, רנו, ניסאן - סיומת 69

הונדה, סוזוקי, שברולט, טויוטה - סיומת 70

פיאט, סובארו, פולקסווגן, סיאט, סקודה - סיומת 67 (כמו בכל 2009)

אשמח אם למיהשו יש משהו לעדכן :-)

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

על בסיס מה אתה אומר את זה?

לדעתי היבואנים שנשארו עם סיומות "ישנות" פשוט לא סיימו את ההקצאה שקיבלו.

אלו שהגיעו לחדשות, סיימו את המספרים הישנים שהיו להם.

לא נראה לי הגיוני שחזרו לשיוך סיומות ליבואנים ספציפיים.

גם אין שום סדר או הגיון במה שאתה אומר; יש מאזדה עם סיומת 67. ויש אלפא עם סיומת 70.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם יש מאזדה עם סיומת 67 מדובר בשאריות של איזו סדרה, אני אישית לא ראיתי אחת כזאת. ב2009 למאזדה/פורד היתה סיומת 65 ומאמצע השנה עד דצמבר סיומת 69. כאמור כעת הסיומת 68 מוקצת למאזדה/פורד (מה שנשאר מהסדרה).

זאת בניגוד לשנים האחרונות כאשר חילקו בד"כ את המספרים בסדר רץ/סדרות של עשרות או מאות ולא יכולת לפי הסיומת לדעת מי היבואן.

פורסם

כל הרכבים החדשים מתחילים מ -69 בלי שום הקצאה כנס לכל מגרש ליסינג/השכרה ותוכל לראות בעצמך.

סיומת יחידה שתמיד שמורה היא 16 במוו (: / 25 מוניות .

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

כפי שכתבתי מקודם - פורד ומאזדה קיבלו סיומת 69 מאמצע 2009 עד דצמבר. מה שכתבתי באשכול מתייחס לרכבים שעברו רישוי מה1 לינואר.

סיומות 69 מוקצות כעת למה שרשמתי למעלה.

פורסם

השרשור הזה הוא גיבוב של שטויות. היבואנים ממשיכים לקבל סדרות רישוי על בסיס מקום פנוי, יבואן שמוכר הרבה יהיה בעל הרבה סיומות שונות, יבואן שמוכר מעט יקפץ בין סיומות (אין רצף).

החלק היחיד במספר הרישוי שניתן לקשר אותו אל יבואן מסויים, הוא שתי הספרות שמתחילות את המספר, שכן משרד הרישוי נותן ליבואן סדרה שלמה. למשל לא תראו על הכביש רכב שמתחיל בספרות 11 והמסתיים ב- 67 שלא שייך לפיאט או אלפא. לא תראו על הכביש רכב שמתחיל בספרות 30 והמסתיים ב- 64 שלא שייך לסקודה ועוד ועוד.

למען הסר ספק, יש לי קרובי משפחה העובדים במשרד הרישוי.

פורסם

אתה פשוט לא הבנת - אני מדבר על רכבים שעולים לכביש ב2010, כלומר ב10 הימים האחרונים (ולמעשה קצת לפני). מה קשור סקודה עם סיומת 64? מתי דיברת בפעם האחרונה עם קרובי המשפחה שלך?

פורסם

לצערי אתה הוא זה שלא הבנת. שים לב למילה "ממשיכים" בלשון הווה, כלומר השיטה שהיתה נהוגה בשנים האחרונות ממשיכה גם ב- 2010, קרי כולל את עשרת הימים האחרונים.

אני מעריך את תשומת הלב הרבה שאתה מקדיש לעיניין, אבל בעשרה ימים של מסירות (אגב מסירות מעטות, משרד התחבורה עשה בלאגן עם ביטול קבוצות הרישוי והמסירות היו נמוכות) לא ניתן בשום צורה לפתח מגמה כלשהי ובטח לא לצאת בהצהרות בנושא.

אגב, כבר לפני למעלה מחצי שנה ראיתי רכבים מסוג "טויוטה" עם סיומת 70, ולמעשה חונה לידי קיה פקיניטו ורודה עם סיומת 70, שזה דיי סותר את התיאוריה שפיתחת.

פורסם
שמעתי שסקודה שנת 2008 עם סיומת 64 זה רכבים שנפלו לים מהספינה

:D

הם נמכרים חזק מתחת למחירון :D

קרעת אותי :-P

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

מוסיף - דייהטסו - סיומת 72.

הקיה שראית עם סיומת 70 מלפני כמה חודשים, קיה קיבלה סיומת 72 באוקטובר.

סיומת 70 לטויוטה אכן מחודש אוגוסט, אבל שוב, השרשור מתייחס רק לסיומות מ-2010.

פורסם
שמעתי שסקודה שנת 2008 עם סיומת 64 זה רכבים שנפלו לים מהספינה

:D

הם נמכרים חזק מתחת למחירון :D

אייל, דווקא שלי נמכרה 5.5K מעל... :wink:

שקודות עם סיומת 67 כבר מעל שנה, רק ההתחלה משתנה. אני על 39XXX67 (פביה בת חודשיים) וכעת עברו ל-38XXX69.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...