Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סאב של jbl 300 רמס ותיבה אטומה חדש מלפני חודשיים , שאני מפעיל אותו על חזק הוא עושה רעשים כאלה , לא מכרכר , רעש מוזר כאילו יש איזה חתיכת פלסטיק קטנה שרועדת בתוך התיבה , פתחתי את התיבה אין בפנים כלום , אין שום קרע או סדק בסאב ... מה זה יכול להיות ?

המגבר שמפעיל אותו זה מגבר 4 ערוצים של בוס, ישן יחסית , לא נראלי שהוא יכול לספר לסאב את ה300 רמס

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תבדוק את הברגים של הסאב שהוא מחבר היטב לתיבה .

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

בווליום גבוה?

תריץ חיפוש על קליפינג/קלפינג

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

טוב אז ככה יש לי מגבר של בוסס דגם BA-2900 4x60rms

ויש לי שם כמה כיוונים . על כמה לכוון כל אחד ? אני מזכיר שאני אוהב לשמוע את הבאס שירעיד את כל האוטו אז אני רוצה שהכיוונים יהיו על מקסימום עוצמה של הסאב שהוא יכול לעמוד בה ( סאב של jbl 300 rms gto1202d נמצא בתיבה אטומה )

gain min-max

50h-250h

120h -3k

שלושה מצבים hpf -lpf - full

שלושה מצבים super bass 0 6 12

על כמה לכוון כל אחד מהם בישביל לשמוע את באס בעוצמה מירבית ( שהסאב יכול לעמוד בה מבלי להיקרע או לחרחר ) ואיכות טובה ...

פורסם

לפי השאלות שלך אני רואה שאין לך כל כך ניסיון בכיוונים של מגבר.

אני ממליץ לך להעזר במישהו שיותר מבין ויוכל לעזור לך בעניין.

אפשר לשאול מאיפה אתה? אשמח לעזור לך.

פורסם

אין לי כל כך ניסיון באמת , אני מנתניה , ואין לי במי להעזר

כככה לפי הנתונים שאמרתי אין אפשר להגיד על כמה לכוון כל אחד ? למשל הגין אצלי מקוון עד הסוף וכל השאר על אפס . חוץ מהסופר באס שהוא על 6

פורסם

במקרה שלך , תכוון לפי שמיעה ,

שים את הרדיו דיסק על 75% בערך מהווליום שלו (נניח אם מגיע עד 60 , שים על 45 בערך) וותחיל להעלות את הגיין עד שתרגיש שמספיק,או עד שתשמע עיוות,(בסאב זה מאוד קשה אז מומלץ ויותר מרצוי לא לעבור את ה75% גיין בערך, כדי לא לגרום נזק או מאמץ יתר.

** אני לא ערב למגבר שלך במידה ויקרה לו משהו , אבל ככה הייתי מכוון את המגבר שלי.

ותשים על המגבר על LHP

פורסם

מה?! פול גיין וסופר באס על 6?

איך לא יהיו לך רעשים? יש לך מזל שלא נשרף לך הסאב עדיין.

תכבה את הבאס ל0! ואת הגיין תוריד לחצי .אם חלש לך מדי תעלה קצת.

• תוכן חדש...