Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מהסקר שעשיתי באינטרנט כבר טמטמו אותי

אני סופר מכוניות משינה כבר

בסוף חודש שעבר בררתי על המבצע של פיאט של "דלק לכל החיים" נשמע לי ממש נחמד והתעניינתי בלרכוש את הפיאט גרנד פונטו מהחברה.. כשגיליתי שהמבצע נגמר ירדתי מהרכב ומהחברה.

התעניינתי לגבי הטויוטה יאריס, מיד שניה, מצאתי כמה מוכרים אבל כשיצרתי איתם קשר - כולם מכרו עוד ביום הראשון של הפרסום..

הטיוטה נשמעת לי ממש מבטיחה, לא מפריע לי להתרגל לרכב עם הילוכים רובוטים כל עוד הוא חסכוני בדלק ואמין, והעלויות טיפול שלו במידת הצורך הם נמוכות

אחרי שקראתי את כל התגובות ראיתי המלצות על הסוזוקי סוויפט שגם נראת ממש מבטיחה, אבל מאוד לא אהבתי את העיצוב החיצוני והפנימי שלה, ולכן לא נראה לי שאני אבחר בה בגלל זה.

עוד גם קראתי בפורום שממליצים על היונדאי i20 ואומרים שהוא רכב טוב וחסכוני, אבל כשחיפשתי ביד 2 לא ראיתי הרבה מוכרים או הצעות שעומדות בתקציב שלי

התקציב שלי עומד על 80 בחריגה של 5+-

אני מחפש רכב משומש שנת 2008 או 2009, עם ק"מ נמוך מ 40000 אלף

מרוב ההמלצות וההצעות כבר טימטמו אותי ואני לא יודע מה לבחור,

אני מחפש רכב חסכוני בדלק, אמין, שמור, עם עלויות חלקים נמוכות (כמובן במידת הצורך) שיתאים לנהיגה צעירה ויחזיק שנים רבות.

אשמח לקבל המלצות מהמומחים או מאנשים שהיתתה להם את אותה ההתלבטות,

נ.ב

אני גם פתוח להמלצות נוספות ולא נעול על הרכבים האלה, פשוט מהסקר שוק שאניבדקתי הם החסכוניות ואמינות ביותר

וגם שחכתי לציין שזה יהיה הרכב הראשון שיהיה בבעלותי!

תודה!

פורסם

ב80K תוכל לקנות אלטו(סוזוקי)(אם אני לא טועה גם ספלאש תכנס בתקציב)/I10/פנדה.

מדובר ברכבים חדשים מהחברה.

פורסם
ב80K תוכל לקנות אלטו(סוזוקי)(אם אני לא טועה גם ספלאש תכנס בתקציב)/I10/פנדה.

מדובר ברכבים חדשים מהחברה.

אני מחפש רכב עם מנוע קצת יותר חזק מ 1100

ואם אפשר המלצה אישית, בתור בעל רכב מסוג זה או כל סוג אחר - לא מפריע לי יד שניה.

פורסם
i20 קיים בשוק רק כמה חודשים, סיכויים נמוכים למצוא ביד 2 ב80K ואם כן אז יש לזה סיבה טובה.

אחלה, הרעיון הוא לקבל המלצה ולעשות קצת סדר מכל הבלאגן שעשיתי, אני באמת שכבר לא יודע מה לבחור לעצמי ורציתי לקבל קצת המלצות ממנוסים ממני.

פורסם

אתה מזלזל בלי לדעת נתונים טכניים וזה מאוד חבל, אז בבקשה:

אלטו:

נפח 1 ליטר

67.2 bhp/litre

90.27 Nm/litre

0-60 mph14.00 s

0-60 mph14.00 s

0-60 mph14.00 s0-60 mph14.00 s

78.36 bhp/ton

0-60 mph14.00 s

0-100 ב14 שניות

4 שסתומים לצילינדר, 12 סכ"ה

I10:

נפח 1.1 ליטר

60.8 bhp/litre

90.24 Nm/litre

66 bhp/ton

0-100 ב15.6 שניות

2 שסתומים לצילינדר, 8 סכ"ה

פנדה:

נפח 1.3 ליטר

59.3 bhp/litre

116.19 Nm/litre

73.27 bhp/ton

0-100 ב13 שניות

4 שסתומים לצילינדר סכ"ה 16

פוקוס:

62 bhp/litre

93.98 Nm/litre

78.88 bhp/ton

0-100 ב13 שניות

16 שסתומים

לאנסר:

60.6 bhp/litre

94.7 Nm/litre

70.07 bhp/ton

0-100 ב15.1 שניות

16 שסתומים.

על הנתונים לקוחים מקארפוליו

הפוקוס,3 ולאנסר הן 1.6 אוטומט. כל הרכבים עם נתונים של רכב חדש מהחברה. הנקודה היא שהאלטו היא הרכב הכי זול היום בשוק, 60K לחדש מהחברה עם מנוע נציל וכוח זמין ותאוצה (יחס משקל/הספק) שלא מביישת משפחתית עם מנוע יותר גדול בחצי וצילינדר נוסף, צריכת דלק שלא תפסיק לחייך ממנה(מישהו אמר 1:24 בבין עירוני?). אמנם היא קטנה, אולי לא הכי יפה אבל ההשקעה משתלמת ואני יודע שכשבעזרת השם אני אתחיל ללמוד גם אם יהיה לי במוו הוא יתחלף באלטו חדשה/משומש בת שנה-שנתיים, כי פשוט אין שום סיבה שלא. אם הביצועים של האלטו לא מספיקים לך אז כנראה אתה צריך רכב 2 ליטר שחסכוני בעיר הוא ממש לא יהיה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

למתעניינים, קניתי בסוף יאריס יד שניה שנת 2009

אני מאוד מרוצה ונהנה מהרכב, התרגלתי לרובוטי מהר וההבדלים הם מאוד מזעריים בין רובוטי לאוטומט

פורסם

לא ציינתם את הפג'ו 107 שנמכר חדש ב83 אלף והוא הרכב הכי חסכוני בישראל (אולי בעולם?) עם יותר מ20 קילומטר לליטר נסיעה משולבת.

פורסם

i20 מיוצרת בהודו. מה אתם אומרים על זה?

איפה מיצרת טויוטה יאריס חדשה?

היום עשיתי נסיעות מבחן על שתי המכוניות האלא

לא התרשמתי כל כך-

יאריס - רובוטי

יונדאי - הודית

איזה כייף היה לנהוג ביאריס הישנה ...

לא יודע מה לקנות. זה אמור להיות אוטו משני במשפחה.

לקנות חדש או יד שניה או בכלל לא לקנות אלא לתת לחברה שלי את ה סיויק שלי ולנסוע במונית שרות :)

אולי יש לכם רעיון

אוטו צריך להיות לא הכי קטן (אחרי הטעונה ביאריס הבנתי את זה)

חסכוני

אמין

לא יקר

תודה

דוד

פורסם
לא ציינתם את הפג'ו 107 שנמכר חדש ב83 אלף והוא הרכב הכי חסכוני בישראל (אולי בעולם?) עם יותר מ20 קילומטר לליטר נסיעה משולבת.

מדוד או נתוני יצרן ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...