Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, אז יצא לי לראות לפני מספר שנים ב''יד 2'' אימפלה SS משנת 1996 למכירה,

האימפלה לכאורה, דומה בעיצובה לקאפריס כך שאין בדיוק לדעת אם זו אכן אימפלה מקורית.

אז בכל זאת אני שואל אתכם, המומחים, אם יש אימפלה SS מקורית בארץ?

למישהו יצא להיתקל באימפלה כזאת?

כרגיל, אשמח מאוד לתמונות.

ערב טוב...

שלומי.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה קסם? איזה יופי?? איזה בהמה??? :shock:

בלי לפגוע, אחד מהרכבים האמריקאים שמפגינים בצורה הברורה ביותר את הסיבה שתעשיית הרכב האמריקאית הגיע לאן שהגיע.

אין שום תחום שקשור לרכב שבו הוא מצטיין, כלום!

נהגת פעם בקאפריס?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לאימפלה SS יש מנוע חזק בהרבה משל הקאפריס ומיתלים מוקשחים (כמו בגירסה המישטרתית של הקאפריס), מה שגרם לה להפגין ביצועים טובים למדי.

ללא ספק, מדובר באחת האמריקאיות הקלאסיות האחרונות, לטוב ולרע.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

נשמע לי קצת מוגזם להאשים את הקפריס, הסיבה למצב התעשייה נראה לי יותר נעוצה בעובדה שאתה יכול לקנות את אותו הרכב בדיוק רק עם עיצוב קצת שונה וסמלים אחרים (שאר החברות של GM), לא עוד השקעה וחידוש אלא שימוש במינימום משאבים בכדי ליצור מוצר חדש למכירה מבלי שום חידוש.

הצצתי לאין ספור טנדרים וגיפים למינהם של GM (גי.אם.סי, שברולט וקאדילק) ובאורח "מפתיע" כולם חולקים את אותו הדשבורד בדיוק על טווח גדול מאוד של שנות דגם, פשוט בלי שינוי או שינוי מינימאלי (בקאדילק עטפו אותו ב"יעני" עור) - זה מצער, מתעשיה שפעם דחפה להכניס כמה שיותר חידושים ואחת שנמנעת מהם

כבר חתמתי...

פורסם
נשמע לי קצת מוגזם להאשים את הקפריס

לא מאשים, הקאפריס הועלתה כדוגמא מייצגת ולא כסימפטום לקריסת התעשיה.

חן, למרות הבולמים והמנוע המשודרגים, הרכב הזה עדיין לא מצטיין בכלום.

לא חולק עליך אבל באופן אישי, לא רואה שום ערך מוטורי או קלאסי בגוש הפלדה הבילתי מעוצב הזה ששוקל כמו טנק, מנוע עם נפח והספק כמו טנק ועם יכולות כביש כמו טנק.:twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בהמשך לבגירה:

אם זה נראה כמו נרגילה ומריח כמו נרגילה - זו נרגילה.

אם זה נראה כמו טנק, שוקל כמו טנק ובעל אותו הספק כמו של טנק - זו חייבת להיות שברולט אימפלה SS!

(;

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

הקאפריס בועה באמת היה חרא של אוטו, וזה נכון להגיד שהוא היה מסמר בארון של GM,

אבל הקשר בינו לבין האימפלה SS היה קלוש לחלוטין.

למעשה ניתן להגיד שחוץ מדמיון חיצוני אין לשניים כמעט כל משותף.

כמו שחן כתב, האימפלה SS מבוססת על החבילה שהייתה מותנת ברכבי המשטרה (9C1) שכללה בין היתר דיפ. אחורי מוגבל החלקה, בלמי דיסק מוגדלים ומחוזקים בשני הסרנים, קפיצים מונמכים ב-2 אינץ' מהקאפריס, בולמים מוקשחים, מערכת חשמל מחוזקת וכמובן מנוע קורבט LT1 שעבר שינויים קלים בעל 260 כ"ס ו-45 קג"מ מומנט.

היום האימפלה SS היא רכב מאוד מבוקש בקרב חובבי אמריקאיות, ושלא כמו הקאפריס היא גם מאוד מהנה לנהיגה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

לא נתקלתי באחת באופן אישי.

בכל מקרה כמו שאמרו, דגם מאוד מבוקש בארה"ב בשנים האחרונות ולא רע בכלל.

עוד כמה וכמה שנים שהאוטו יגיע לסטטוס אספנות אני ישקול ברצינות לייבא אחת :twisted:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

למיטב ידיעתי, לג'יי לנו הייתה פעם אימפלה SS מאמצע שנות ה-90, כך שאת "מבחן הקלאסיקה" היא עוברת, גם אם בגירה לא מאשר. 8)

לענייננו, היו לקפריס שתי גרסאות "מיוחדות" שיצאו ביחד - אימפלה ו-LTZ. שתיהן היו עם מנועי קורבט, אבל האימפלה אובזרה גם בחישוקי 17" ושאר מאפייני פוזה, וה-LTZ באה רק עם המנוע המיוחד. שתי הגרסאות האלה שונות ויזואלית מהקפריס שנמכרה בארץ בעיקר באזור קשת הגלגל האחורית (שטוחה בקפריס, עגולה בגרסאות המיוחדות). הנה תמונה של הקפריס הרגילה, לשם השוואה:

3405109966_ecb046c42d.jpg

לא שמעתי על אימפלה מאותן שנים בארץ, אך ידוע על LTZ אחת ששימשה את מפקד הכוחות האמריקאיים בסיני ובהמשך עברה לידיו של בחור מירושלים בשם שמואל רוט. המכונית הופיעה בגליון מס' 11 של מגזין "הגה" מפברואר 2000, סביר להניח שמועדון ה-5 או FS יכולים לספק עוד פרטים אודותיה.

פורסם

לפי מה שאני יודע יש אחת שסתרסקה והעבירו את כול המכלולים לקאפריס רגילה באזור ירושלים.

ועוד אחת אצל בן אדם שיבא אותה לפני שנים ולא רוצה להפרד ממנה בעד שום מחיר בגדר ההגיון.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

the impala ss from the 90's is very popular here in the states and also not that cheap.x

fun car

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...