Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

ברשותי מאזדה 3 ספיריט 06.

לאחר התקנת מצבר חדש הפסיק לוח הפקדים של החלונות החשמליים שליד הנהג להפעיל את החלונות פרט לחלון של הנהג.

השליטה בכל חלון אפשרית רק מהלוח שבדלת שלו.

האם היה עלי, בעת החלפת המצבר, לעשות משהו מיוחד בשביל לאתחל את השליטה בחלונות באופן תקין?

(לאחר חיבור המצבר, במקרה, הפעלתי קודם את החלונות האחוריים בשימוש בלוח הפיקוד שלהם בדלתות האחוריות)

האם יתכן שהבעייה היא שהלך לי פיוז?

אודה מאוד לעצת המבינים בנושא.

...:evil: אין אין אין כמו מאזדה :evil:...

zoom zoom zoom ole hazemer

פורסם

תודה BURZUM

איזה חיפוש? איפה? (גוגל או בפורום?)

מה בדיוק לחפש? האם המינוח שכתבתי הוא נכון?

תודה,

פורסם

תוריד את החלון טיפה ואז תעלה אותו עד הסוף תחזיק את המפסק למעלה 3 שניות וביצעת איפוס!!יש לחזור על הפעולה בכל אחד מהחלונות...

פורסם

לכל מי ששואל - כן, זה עובד כמו קסם, ואת ה"קליק" די קשה לפספס.

פורסם

ה"קליק" זהו רכיב שמגן על המנועים מפני עומס לאחר סיום הורדה/העלאת החלון, לאחר כ 2 שניות שהחלון ניסגר/נפתח ההגנה נכנסת לפעולה והיא מלווה ע"י רעש חלש של קליק.

בשביל להיות בטוחים מחכים כ5שניות הכי בטוח שהפעולה נקלטה וגם הכי פשוט להסביר.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מה זאת אומרת צריך ללמד מחדש, איך אני אמור לפתוח טיפה את חלון הנהג אם הוא לא ניפתח לי כלל?

איפה יש הסברים הקישור לאו עובד...?

• תוכן חדש...