Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי דבר ראשון שבת שלום ושבוע טוב .

דבר שני אני מיצטער שאני לא רושם בפסיקים וכאלה , {תבינו בעיה} אבל בכול זאת אני ישתדל

הבנתי שפה מיתקבצים כל התותחים של סאונד לרכב. אני מבקש עזרה בבקשה להגיע סוף סוף למערכת המושלמת ,

אני יתחיל בפירוט של החלקים שיש לי {כולל תמונות } ואחרי זה אני יבקש עזרה.

אז ככה ... החלקים שיש לי שמחוברים כעת באוטו הם:

רדיו דיסק פיוניר DEH 750MP

מגבר 5 ערוצים L.A 5.700

סאב 12" ROCRFZ2412

סט קומפוננט HERTZ ESK 6.5

זוג רמקולים KENWOOD KFC-S6982

{עד ליפני שבוע היה לי סדוון וגה היתי מבסוט מהם אבל משום מה הם התחילו לאבד לי צליל שהיתי חייב להחליף אותם כי זה לא היה נישמע טוב

במקומם "דחפו" לי את הקנווד באותו רגע זה היה נישמע יותר טוב ומסרוון וגה אבל אחרי שבוע אני מבין שעשיתי טעות }

השאלה שלי היא.

האם אני יכול להגיע למערכת איכותית וחזקה {אני מאמין כמו שיש לרובכם}, אני שומע ממש ממש ממש חזק,

אני רוצה להגיע למערכת שיהיה מעוד קשה לשבת ברכב שהיא בווליום.

חשוב לי מאוד איכות ועוצמה ככול שאני יגביר יותר האיכות לא תיפגע

אם תוכלו להדריך אותי מפה

לפי דעתי עם החלקים שיש לי אני לא ממש יצליח להוציא משהו איכותי מהם

לפי דעתכם איזה חלקים אני צריך להחליף ומה העלויות שאני צריך להשקיע

עוד משהו קטן בבקשה.

מי זה פה ה"מטורף" של הפורום במערכות לרכב אולי הוא באמת יצליח להבין אותי ויכול לעזור לי

תודה רבה רבה שבת שלום ושבוע טוב

DSCN0210.jpg

המגבר שלי.jpg

הסאב מאחורה.JPG

IMG_1498.jpg

IMG_1501.jpg

IMG_1506.jpg

פורסם

מה שאני מבקש זה יעוץ להגיע למערכת כמו שתיארתי כי פה יש את האנשים שהכי מבינים בזה

העדיפות שלי היא חדש אין כמו חדש

התקציב? לא מיתכוון להגיע ל2000 שקל

זה אפשרי???

פורסם

מוכר את הסאב והאחוריים מביא קומפוננט מורל דוטק אוביישן/הרץ היי אנרג'י בכ 1600 להרץ וכ 1000 ש''ח למורל וסאב מביא JL W3

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

בלתי אפשרי בעליל להגיע עם מה שיש לך+2000 שקל לSPL (שהעוצמה תיהיה "משוגעת").

במקומך הייתי מוכר את הכל ומתחיל לבנות מערכת מההתחלה.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
מוכר את הסאב והאחוריים מביא קומפוננט מורל דוטק אוביישן/הרץ היי אנרג'י בכ 1600 להרץ וכ 1000 ש''ח למורל וסאב מביא JL W3

סליחה אבל לא הבנתי כלום מיצטער

חוץ מהקטע של הסאב שאותו אני דווקה מחבב במיוחד הוא לא רע לי ביכלל נותן מה שאני צריך

פורסם
תקנה מונובלוק עם L7,לדעתי יש מישהו שמוכר פה יד 2.

וזה ישפר לי את האיכות והעוצמה של המערכת..

כי אני צריך יותר עוצמה ויותר איכות

פורסם
את העוצמה זה בטוח ישפר,

לגבי איכות.....ב 2000 שקל אי אפשר להשיג שילוב בין השתיים.

אוקיי נגיד ואני ישקיע יותר זה כולל גם להחליף את המגבר או אנחנו מדברים רק על רמקולים ... שחכתי לציין שיש לי {איך להגיד את זה בצורה יפה} ח*ה אקוסטיקה באוטו אנחנו מדברים על שברולט לומינה

פורסם

לדעתי הייתי משאיר את הרדיו דיסק,מוכר את הקומפוננט ומביא היי אנרגי' בגישור על שתי ערוציצם כל קומפוננט במגבר, את האחוריים מוריד, מביא l5 ומונו נחמד וזהו.

לא יודע מה תהיה האיכות אך העוצמה תהיה . כמה אמפר האלטרנטור שלך ?

• תוכן חדש...