Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוי חברים חברים,

מה יהיה עם השוטרים במדינה שלנו????

היום עצר אותי שוטר בטענה ששונה מרכב הרכב icon_eek.gif

האגזוז והספויילר של הרכב (לטענתו) לא מקוריים ובכך מפרים את תקנה 5807 של משרד התעבורה.

לעזאזל! מי לא מכיר את הצורה והצליל של הרכב??

מה יש עדיין אנשים בארץ שלא יודעים מה זה אימפרזה טורבו??

הרי זו מכונית פולחן שהפכה לאגדה בעודנה חיה!

אפילו כשסבי היקר בן ה-80 שומע את קול הגרגור של האימפרזה טורבו מתנפחת לה בליטונת למטה.

אנחנו גברים, זה בגנים שלנו,

צלילי הבוכנות שנפרסות לצדדים במנוע הבוקסר, לדעתי, שווי ערך לגניחה של אסייתית בחדר עם הד.

הערה:

*עכשיו לפני שאנחנו ממשיכים, ראוי לציין שהספויילר אכן חוקי ומקורי והאגזוז אכן עבר טסט בשבוע שעבר ללא שום בעיה (אפילו הראתי לשוטר את תוצאות בדיקת הטסט!!)

אחרי שיחת הבהרה של כמה דקות עם השוטר הוחלט שהספויילר אכן מקורי (טנקס גאד!)

אבל לטענתו קוטר האגזוז רחב מהרגיל! (וואט דא פאק??? מה קשור הקוטר?? מה אני הולך לעשות "פיסטינג" למיד פייפ??)

עכשיו אני יודע שאין כזה חוק המגדיר קוטר תקני של אגזוז! ואמרתי לו!

השוטר מילמל בשפתיו שהאגזוז נורא מרעיש ושעל זה הוא נותן לי דו"ח בסך 500 ש"ח!

(500 ש"ח??? אפשר לקנות בזה אחלה פלאגים! או 2 בובות מתנפחות!! – אני אישית מעדיף פלאגים!)

פניתי לשוטר וביקשתי ממנו לעשות בדיקה נאותה ולהשתמש ב-"מד דציבלים",

כמובן שלשוטר רחב הכרס בעל גיר האוטומט לא היה,

ובכך החליט שזה כביל מספיק להגשת דו"ח! – חתכ'ת חלאה!!

אחרי 30 שניות של תסכול ומנוע שעל ניוטרל כבר כמה זמן,

התחלתי להסביר לשוטר את החוקים, את סדר פעולות הבדיקה ותוצאותיה!

ושלא יתכן מתן דו"ח ללא הוכחות בשטח! יא דרעק!!

לדוגמא אלכוהול;

הרי לא סתם המציאו את מכשיר "הינשוף",

להגיד "אני מריח עליך אלכוהול" זה לא מספיק, חייבת להתבצע בדיקה מינימלית שתהיה כבילה להמשך הטיפול.

באותה העת, בעוד השוטר השמנמן עם רוטב הקציצות על צווארון חולצתו רושם את הדו"ח,

צילצלתי לתחנת המשטרה הקרובה והסברתי להם על הנעשה,

הם הסכימו איתי ואמרו לי חד משמעית, "ללא מד דציבלים הבדיקה לא כבילה בבית משפט!"

השיחה שנעשתה דרך "הספיקר", בדילאיי קצר חדרה מבעד לרישות השיערות הרבות של השוטר באוזניים ("אני כבר נשוי, בשביל מה לטפח את עצמי")

ממש "קיר אש" היה לו שם!

השוטר בשארית כוחותיו, מתח את חזהו ובניסיון להציל את כבודו הרמוס

אמר לי "זה כביל, ובית המשפט יחליט!"

עכשיו ראיתי בשפת הגוף שלו, שהוא אכן עשה משהו לא תקין, אבל בגלל שהוא כבר התחיל לכתוב את הדו"ח... כבר לא הייתה דרך חזרה...

אמרתי לו "איך אתה יכול לתת לי דו"ח שכזה אם אתה בעצמך לא יודע את החוקים??

אין לכם איזה "כספומטים" בלוד לטפל???

במקום להטריד עוברי אורח שומרי חוק ומשלמי מיסים??!!

לא נשמעה תגובה מפי הזללן והוא המשיך בשלו..

מה שבטוח, אני לא הולך לשלם להם את הקנס הזה,

מאחורי הדו"ח מפורטים 2 סעיפים בהם ניתן לפתור את הבעיה

1. בקשה לביטול הודעת תשלום קנס – "... בפנייתך עליך לצרף את צילום הדו"ח ואת המסמכים שבאמצעותם ניתן לאמת את טענתיך"

2. "בקשה להישפט על עבירה"

שאלות:

1.מה דעתכם על המקרה? והאם נתקלתם בעברכם במקרה דומה?

2. במדינה שלנו יד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה ולכן מה באמת כדאי לי לעשות ולמי לפנות קודם?

להגיש "בקשה לביטול הודעת תשלום קנס" או להגיש "בקשה להישפט על עבירה"?

תודה רבה לכולם!

מצטער עם הכבדתי,

סופ"ש נעים!

עדי.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לך חילוקי דעות עם השוטר? בשביל זה קיים בית משפט.

תיאורי השוטר והירידות עליו לא במקום.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם נתן לך דו"ח על רעש מהאגזוז ללא בדיקה עם מיכשור מתאים, למה התוכחת איתו?

מצויין שעל זה קיבלת דו"ח, הרי עכשיו לא תהיה לך בעיה לבטל את הדו"ח הזה. תחשוב שהויכוח היה מוביל לניפוח הוריד בראש של אותו השוטר ולא בגלל סתימה מהשומנים שלו, היה יכול לתת לך גם דו"ח על נהיגה בקלות ראש עם זימון למשפט, ולך תוכיח שלא ביצעת את העבירה שהוא הרגע המציא.

אם אתה יודע מראש שהדו"ח שנותנים לך הוא לא חוקי וגם אין לך בעיה להוכיח את זה בבית המשפט, פשוט תשתוק ותן לשוטר לצחוק עליך באותו הרגע. אתה תצחק עליו בבית משפט, ובנוסף במשפט אתה יכול לבקש החזרי הוצאות ובנוסף להתלונן אצל המפקד של השוטר על כך שהשוטר לא מבצע את תפקידו כהלכה ולראיה הפסיקה של השופט בעניין. זאת תהיה נקמה נחמדה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם באמת מה שאתה אומר לגבי מד הדציבלים,אז חבר של אחי קיבל לפני שבועיים בערך דוח על השמעת מוזיקה בווליום גבוה והוא לא בדק עם שום מכשיר הוא פשוט החליט שהמוזיקה חזקה מדי והוא קיבל על זה דו"ח אז לפי מה שאתה אומר הדו"ח לא תקין ואם הוא יילך לבית משפט אז יבטלו לו אותו??

פורסם

כך בחשבון שאתה צריך להחליט מהר כי שאני קיבלתי את דו"ח בדואר, שלחתי מכתב עם בקשה לקבל את התמונה שצולמה , לאחר חודש התמונה הגיע בתמונה 2 רכבים שלי ועוד רכב על אותו הקו , שלחתי שוב מכתב בקשה לביטול וקיבלתי תשובה שלילית , לטענתם עבר יותר מדיי זמן ואם לא מתייחסים למכתב שלי , אם אני רוצה אני יכול לא לשלם את הכנס לחכות להודעה הבאה שהיא כבר יותר יקרה ב50% ורק אז להגיש ערעור או בקשה להשפט . אין הגיון .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

הקלטת את השיחה עם תחנת המשטרה?

חוץ מזה שללא מד דציבלים אתה מבטל את הדו"ח תוך שניות, פשוט שולח מכתב שהדו"ח נעשה ללא בדיקה של מכשור מתאים (לעניינינו מד דציבלים) ושם זה נגמר.

סיפור אישי:

אותי עצרו ב1 בלילה לפני יותר מחודש על זה שהמערכת הייתה על ווליום גבוה, לפני שהוא התחיל לכתוב שאלתי אותו "תגיד לי, לא חבל על הנייר, ממילא אין לך מד דציבלים ומחר בבוקר אני שולח מכתב ומבטל את הדו"ח".

כמובן שאמר שאני צודק, ביקש שאני אמניך את המוזיקה ואסע לבית.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
אם באמת מה שאתה אומר לגבי מד הדציבלים,אז חבר של אחי קיבל לפני שבועיים בערך דוח על השמעת מוזיקה בווליום גבוה והוא לא בדק עם שום מכשיר הוא פשוט החליט שהמוזיקה חזקה מדי והוא קיבל על זה דו"ח אז לפי מה שאתה אומר הדו"ח לא תקין ואם הוא יילך לבית משפט אז יבטלו לו אותו??

אז הגעת למקום הנכון, ספר זאת לאחיך, הדו"ח לא כביל!

מסכים איתך לגבי ניפוח הוריד, פשוט למי יש כח להתעסק עם כל הבירוקרטיה המסורבלת הזאת,

ועוד להפסיד יום עבודה בגלל המשפט,רציתי שהוא כביכול "יוותר" לי ויניח לי לנפשי,

אגב אתה צודק, שוטרים זה זן שקרן מאוד, הם ובחורות שהיו עם הרבה גברים,

השוטר רשם בדו"ח שהוא נסע אחרי לאורך רחוב שלם - וזה שקר מוחלט!!

אני נעמדתי ברמזור וזוג השוטרים בכלל נחו ברכב עם שתיה ואוכל בצד השני של הכביש,

למזלי הרע זה היה רחוב דו סיטרי עם קו לבן באמצע ולא גדר/מעקה ככה שהפרסה שלהם הייתה מהירה מאוד

ברגע שהם ראו את הכנף הם ישר הדליקו את הרכב וסימנו לי לעצור בצד!

השוטרים שינו את מתן סיבת הדו"ח 3 פעמים! = ספויילר, קוטר אגזוז, רעש.

תאמינו לי פשוט בדיחה מה שקורה עם המשטרה שלנו,

מה כדי לדעתכם לעשות?

דבר ראשון לרשום מכתב לתחנת המשטרה? או ישר לבקש להישפט?

תודה רבה חברים!

פורסם

תרשום בקשה לביטול, אבל שים לב שלא תפספס את המועד לשליחת בקשה להישפט. אם תראה שהמועד מתקרב ולא קיבלת מכתב תשובה מהמשטרה - תשלח בקשה להישפט. לבטל דיון תמיד תוכל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
יש לך חילוקי דעות עם השוטר? בשביל זה קיים בית משפט.

תיאורי השוטר והירידות עליו לא במקום.

תפסיק לקשקש במוח, זה בדיוק תיאור של רפובליקת בננות עם שוטר שכנראה היה לו משמרת משעממת.

לא בא בטוב לשוטר האוטו של הבחור ולכן החליט "לתפוס" אותו על משהו כאשר הכי בולט לעין זה הספויילר והאגזוז...

השוטר דפקט וכל ירידה היא במקום, אם היה לו שכל היה אומר לבחור "תשמע... אתה צודק אני לא יהיה עקשן" ויקרע את הדו"ח ויגיד לו יום טוב אבל! השוטרים שלנו הם ביזיון מהלך על שתיים ומשתדלים לתפוס אותך על דברים שוליים לחלוטין במקום לעסוק באכיפה מונעת.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

חוצפה של השוטר מה אני יגיד לך. הכי מעצבן לתפוס אותך ולהלביש לך סתם דברים אחרי שכבר תפסו אותך.

מילא נסעת עשית עברה צילמו אותך יש הוכחות, אבל סתם ככה...

בהצלחה בתהליך הזיכוי המייגע...

peugeot 206 xs 1.6 16v 2008

Citroën xantia 2.0 16v 2000

Citroën xantia 2.0 16v 2001

Audi A3 2.0T 2008 בשעות הפנאי

פורסם

אני נוסע עם אגזוז של דרגון ותמיד אמרתי שכשיגיע היום ואני אקבל על זה דוח אני הולך למשפט בדיוק בגלל הטענה שטענתה. בנתיים רוב העצירות שהיו לי הסתיימו בלי דוחות. במקומך הייתי הולך למשפט אחרי שהייתי בעצמי נוסע למקום שימדוד לי את רמת הרעש בדציבלים ויביא לי על זה דוח מפורט. בנוסף מביא להם דוח מפורט על זה שהאוטו עובר בדיקת גזים עם האגזוז ורמת פליטתם חוקית.

אם שני הדברים האלה עומדים בקרטריונים שהחוק מגדיר הוא לא יכול לתת לך דוח על רוחב היציאה של האגזוז או על זה שהוא בצבע ניקל או על כל שטות אחרת שהם ממציאים.

בהצלחה ואל תוותר!

פורסם

בהצלחה במשפט.

גם אני לצערי נפלתי בפעם הראשונה על סינדרום השוטר המשועמם ב24:00 שאין לו מה לעשות,

צמיגי הרכב שלי חרקו בעת הפניה אז הוא החליט ש"נסעתי מהר",

הוא ממש לא חשב על האופציה שאולי חסר קצת אוויר מכיוון שנסעתי קצת בשטח ובכל זאת נתן לי קנס על נסיעה ש"לא בהתאם לתנאי הדרך",

חרא של שור.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

תודה חברים על התגובות!

שלחתי מכתב מסודר ומסוגנן היטב למחוז שפלה ככתוב בגב בדו"ח,

אני מקווה שיהיה בסדר,

יש לי כמה קלפים טובים ביד:

1. המרכב חוקי.

2. שונתה מתן סיבת הדו"ח 3 פעמים!

3. צילצלתי לתחנת משטרה ושאלתי אם הדו"ח כביל והם אמרו לי שלא!

4. יש לי 0 עבירות תנועה קודמת.

5. הרכב עבר טסט בשבוע שעבר והראתי לשוטר את תוצאות הבדיקה (ציינתי זאת במכתב).

אני אעדכן אתכם ואני מקווה לקבל באיזה בוקר נעים מכתב שאומר לי שהדו"ח בוטל,

במקום להתרוצץ בין בתי המשפט,

עכשיו רציתי לדעת, אם מזמנים אותי למשפט יש סיכוי שיבדקו לי עם מד דציבלים את הרכב שם? יש להם זמן וכח אדם לזה?

(מקסימום אני תמיד יכול לבוא עם רכב אחר)

או שהם יקבעו איתי מועד חדש לבדיקה דציבלים?

תודה לכם על העינות שלכם,

אנשים פה בעלי ידע יוצא מגדר הרגיל! תבורכו!

אין ספק שזהו הפורום מספר 1 בישראל!

שבת שלום!

פורסם

צהרים טובים.

קודם כול באמת שוטר מאנ**ק.

שיהיה בהצלחה עם המכתב מקווה שיבוטל הדו"ח.

ואל תשאל לעדכן.

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם
בהצלחה במשפט.

גם אני לצערי נפלתי בפעם הראשונה על סינדרום השוטר המשועמם ב24:00 שאין לו מה לעשות,

צמיגי הרכב שלי חרקו בעת הפניה אז הוא החליט ש"נסעתי מהר",

הוא ממש לא חשב על האופציה שאולי חסר קצת אוויר מכיוון שנסעתי קצת בשטח ובכל זאת נתן לי קנס על נסיעה ש"לא בהתאם לתנאי הדרך",

חרא של שור.

אני חייב להגיד משהו תמיד חשבתי על מקרה כזה...

יש לך מכונית שנכנסת לתת היגוי נניך ב-40קמ"ש בפניה 90 מעלות ימינה

עכשיו למישהו אחר יש AUDI R8 לשם הצורך שיש לה אחיזה גבוהה ונכנסת לתת היגוי רק ב-70קמ"ש

מה השוטר יגיד ל-AUDI הרי הוא נסע במהירות עירונית 50 יש לו אחיזה מלאה...

לשם הצורך עשיתי את הפניה גם ב-50 ונשמעו קולות של טיפה תת היגוי....

אבל שניכם נהגתם באותה מיהירות ואתה בכל זאת קיבלת דו"ח כי אתה "סיכנת"

מעצבן

peugeot 206 xs 1.6 16v 2008

Citroën xantia 2.0 16v 2000

Citroën xantia 2.0 16v 2001

Audi A3 2.0T 2008 בשעות הפנאי

• תוכן חדש...