Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק היה עכשיו אייטם קצר ב"היום שהיה" בערוץ 10. גיא זהר אומר "נהג הפיג'ו הזו עשה היסטוריה. הוא הראשון שנתפס נוהג עם המכשיר הזה ברכב". ומה אני רואה? משבש רגיל יושב לו על לוח השעונים ברכב. השוטרים אח"כ שמחו להדגים איך הוא עובד, ודאגו לומר ש"כמה עשרות נהגים נוסעים בישראל עם המכשיר הזה. המטרה שלנו עכשיו תהיה לתפוס את כולם".

ואני שואל - כמה עשרות נהגים? איפה הייתם בעשר שנים האחרונות? :drinking::loco::screwy:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראיתי את זה.

כמוך, גם אני נותרתי פעור פה - אם לא בגלל הטמטום שהפגינו השוטרים נוכח המכשיר העתיק הזה, אז לפחות בגלל מערכת "היום שהיה", שמסקרת כאלה דברים מטופשים בצורה כל כך מגמתית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

זה היה במהדורה המרכזית.. שמעתי על זה ברדיו בדרך הביתה (המהדורה המרכזית משודרת במלואה בתחנת 103FM).

למי שפספס: http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=687186

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

"הנהג הראשון שהצליח להחדיר לרכבו"... "בחוג מצומצם מאוד יש נהגים כאלה" "התגלתה הטכנולוגיה במלוא עוצמתה" - הם חיים בסרט... מצחיק גם שבעידן האינטרנט ואיביי, הם באמת חושבים שצריך לקנות את המכשיר מאיזה טיפוס מפוקפק בכספומט בלוד...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ראיתי את הכתבה על הפיג'ו (207 GTI כמדוני) המטורפת במהדורה המרכזית. תפסו אותו גם עם מדבקות זוהרות על המספר האחורי. אין מה לדבר, הבחור עבריין תנועה רציני. ישר לכלא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ראיתי את הכתבה על הפיג'ו (207 GTI כמדוני) המטורפת במהדורה המרכזית. תפסו אותו גם עם מדבקות זוהרות על המספר האחורי. אין מה לדבר, הבחור עבריין תנועה רציני. ישר לכלא.

מה אתה מדבר? אלו היו מדבקות מפולימר מיוחד מפיתוח עצמי והוא הראשון על פני כדור הארץ שהצליח להחדיר את הטכנולוגיה הזאת למספר האחורי ברכב שלו. כמו שנאמר: הטכנולוגיה התגלתה במלוא עוצמתה!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

איזה נפילה...עכשיו בגלל הבחור,השוטרים יתחילו לצוד את כל הכנופיה המקומבנת שהצליחה לשים ידה על המכשיר הנדיר והמיוחד הזה....

צפו פגיעה, אני צופה בעוד חודש חוק האוסר שימוש בGPS ומכשירים ניידים,מכיוון שיש בהם אפשרות להתראה על מכמונת מהירות...

פורסם

הם כבר הצליחו להוריד את כל הקסנונים הלא חוקיים בארץ אז עכשיו הם ניטפלים לזה :drinking:

מחר הם יעשו מעקבים אחרי נהגים שהיתקבל עליהם מידע מודיעיני שיש להם עץ ריח ברכב שאותו הם קנו ללא קבלה בשוק בטירה.

ועד שסוף סוף מישהו קנה 207GTI דווקא אליו ניטפלו? גם ככה כואב לו הגב מהמתלים,מה? זה לא עונש מספק?!

פורסם

אני חושב שערוץ 10 עיבדו 2 או 3 אפסים כשהם דווחו לנו על נתוני התפוצה של הציוד מסוג זה בין נהגי ישראל.

פורסם

המסקנה הנלמדת פה לדעתי בלבד :

הנהג התרברב יותר מידי שיש לו מכשיר זה או אחר ברכב , מישהו כנראה הסתכסך איתו הודיע למשטרה ימ"ר אית"ן (הכושלים בכל פעם שהם רוצים לעשות משהו) שיש לרכב הזה של הבחור הזה מכשיר מסוג א' ב' ג' ,והתוצאה לא אחרה לבוא.

פעם הבאה תתקינו תעשו ואל תדברו ותסתירו את המכשיר והיחידה השולטת.

למתקינים היום יש הרבה יצירתיות וראיתי התקנות של בליינדר שגם עוד 30 שנה לא יצליחו לפענח מאיפה בוצע השיבוש ואיפה העיניות.

פורסם

יש שני מסקנות מכל הסיפור הזה:

א. הנהג עשה מס' טעויות קריטיות.

ב. המשטרה הוכיחה עוד פעם שהיא מגייסת לשירות אנשים ללא בושה ומצפון.

קודם כל כל הכבוד לבחור שרכש פיג'ו 207GTI - שיהיה על מה להסתכל בכבישים, קצת משעמם עם כל העדר. הטעויות שהנהג עשה הם כדקלמן:

א. במקום להתקין את מדבקת ה"אנטי פלאש" על הלוחית רישוי האחורית, הוא היה יכול לרכוש את ה"ולנטיין" ב- 3600 ש"ח (בארץ), ולפני כל מצלמה (פעילה) פשוט להאט לאחר קבלת ההתראה. אולי עולה יותר מהמדבקה, אך יעיל גם ל"דבורה" ובמקרים מסויימים גם ללייזר.

ב. כשנוסעים עם משבש הלייזר כשהוא פועל, הוא מתריע כשהוא מגלה קרן לייזר שמכוונת אל הרכב - השוטר בזמן הזה מקבל הודעת שגיאה E1. בזמן הזה שהשוטר מאתחל את המכשיר, הנהג צריך לכבות את המשבש ולבלום, כך שאחרי 4 שניות שהשוטר יפעיל ויכוון מחדש את אקדח הלייזר הוא יקבל קריאת מהירות, מהירות חוקית.

ג. מה זה צריך להיות התערוכת המכשירים על הלוח שעונים ובקונסולה המרכזית? פשוט להתקין את הנ"ל במקום גלוי לכל?! תהיו יצירתיים, המכשיר לא חוקי - תתקינו אותו מתחת לחובק ההגה, בתוך המאפרה, או במקום יצירתי אחר - אבל לא על הלוח שעונים!

אתם בטח שואלים את עצמכם למה רשמתי שלשוטרים אין בושה וכ'? אז ככה:

- שוטר "יקר", קרוב לוודאי שגם אתה בעצמך נוסע בניידת הסקודה/פולקסווגן שלך (שעברה כבר מיליון ק"מ) מעל המהירות המותרת. בהתחשב בכך שהמהירות המותרת נקבעה בחוק על 90 קמ"ש (שזה מגוחך בפני עצמו), אין סיבה שתטרידו נהגים תמימים עם השטויות שלכם. נסיעה במהירות של 120 קמ"ש (לצורך העיניין) בכביש עם שני נתיבים לכל כיוון ושטח הפרדה מבטון לא הורגת ולא מזיקה בשום צורה לא לרכב ולא ולנהג עצמו - היא מזיקה לכיס של כולנו, אז בחייאת - תרדו לנו מהוריד.

וטיפ לי אליכם (השוטרים): במקום להתחבא מאחורי שיחים ותחנות אוטובוס ולעצור אנשים על מהירות, אולי תתחילו להוריד את הנהגים שנרדמים על השמאלי. הריי אם אני אעקוף מהימני אני אקבל דו"ח על עקיפה מימין, בעוד שדווקא מי שצריך לקבל את הדו"ח הוא דווקא הנהג שנוסע על השמאלי שלא לצורך עקיפה. הגיע הזמן שתפעילו שיקול דעת, ולא ללכת כמו עיוור אחרי החוק היבש.

חלם זה כאן. מדינת משטרה. :screwy:

• תוכן חדש...