Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר בלנטיס BJ 1600 אוט' שנה: 00'. דגם מנוע: ZM (לפי רישיון רכב) ce04d16 - לפי המדבקה ברכב.

א. בספר רכב מצויין שיש לבדוק כיוון שסתומים ב- 75K ק"מ, ברכב עם שסתומים בעלי לוחיות (SHIMS). הרכב מטופל במוסך מורשה יבואן, ולמיטב ידיעתי לא נפתח מכסה שסתומים מעולם (גם אחרי יישור קו בטיפול 90K).

האם יש מרימים הידראולים בדגם זה, לוחיות (SHIMS), או כיוון בעזרת בורג ? צירפתי סרטוט של השסתומים ברכב שלי.

ב. במידה ומבצעים כיוון\בדיקה.

1. אם מוחלף אטם מכסה שסתומים לחדש, יש צורך במריחת סילקון, או חיזוק בלבד?

2. יש צורך בברגים חדשים ?, אלו ברגי TTY או רגילים ?

3. מהו החלק שסימנתי באדום בתמונה הראשונה, והאם ממומלץ להחליף אותו גם בזמן הפירוק?

(הוא נקרא: oil baffle plate)

תודה רבה,

דוד.

מכסה1.JPG

שסתומים.JPG

פורסם

יש למישהוא מושג?

(לי זה נראה SHIMS...), אשמח לתשובה ממשהו שמכיר את הרכב, או מבין מהשרטוט. במוסך פשוט אמרו לי שאין צורך בבדיקה...

פורסם

אין צורך לפתוח ולעשות זאת מבלי שתהיה בעיה כלשהיא בצליל

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

נראה כמו אטם

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

החלק שמסומן באדום הוא המכסה של קופסאות הנשם, המורכב על מכסה השסטומים מבפנים ע"י ברגים קטנים.

אין כיוון שסטומים, יש דיסקיות ריווח(שימסים) שברגע שהם נישחקים מחליפים אותם בחדשים.

יש לבדוק את המרווח והוא בין 0.25-0.31, אם המרווח גדול יותר אז יש להחליף את הדיסקיות.

לא מורחים על האטם מכסה שסטומים כלום, ישנן 6 נקודות שמורחים ממש טיפה של סיליקון שחור/אדום.

• תוכן חדש...