Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

חיפוש קצר בגוגל לגבי "פרוייקט תגלית" הביא אותי לשרשור הנ"ל באחד הפורומים השכנים.

הסיפור מתחיל כמו כל שרשור אוף-טופיק טיפוסי אצלנו, אבל החל מהתגובה הרביעית בערך הכל משתבש באופן טראגי. מעניין במיוחד לראות את הדיון האינטליגנטי שמתנהל שם כשלוקחים בחשבון את הגילאים של הנפשות הפועלות. משעשע לא פחות לקרוא את התובנות שלהם על החיים בנושאים שבכלל לא קשורים לתוכן השרשור. כמו כן, שימו לב להתנסחות המקצועית, הממלכתית והמכובדת של המנהלים - דוגמא ומופת לכל משתמשי הפורום.

לכל מי שחשב ש"תסמונת החופש הגדול" בקארזפורום היא מטרד, לכל מי שמרגיש שיש אצלנו יותר מדי ילדים מתלהבים ושתרבות הדיבור כאן לוקה בחסר, מומלץ להעיף מבט ולהיכנס לפרופורציות. מסתבר שמצבנו לא רע בכלל, גם אם לפעמים אנו זקוקים לתזכורת בשביל לראות את זה.

מוגש כשירות לחברי CF. :-D

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יצא לי לדבר עם גיל גרנות הבעלבית עוד בתקופה שהייתי מנהל פה, הערתי לו על איכות הדיונים אצלו בפורום.

גישתו הייתה שהוא מודע לזה יופי, אבל:

א. האוכלוסיה שלנו בוגרת יותר, אצלו יש המון ילדים בגילאי תיכון וחטיבת ביניים שקצת יותר קשה לאכוף עליהם משמעת

ב. אלו לקוחות של החנויות שלו (בפועל או בפוטנציה), להתעמר בהם עד שיתיישרו עלול לעלות לו במכירות.

ת'כלס, הבחור צודק לגמרי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...(אני לא מצליח להחליט אם לשים פה סמיילי המום או סמיילי מתגלגל מצחוק).

המטרה מקדשת את האמצעים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני, במקביל, אפתח שם שרשור עם קישור לאחד השרשורים שהיו פה לאחרונה, שעונה יפה מאוד על השאלה "איפה מתקבצים כל יפי הנפש של המדינה".

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

נתבקשתי לפרסם עקב חוסר יכולת שלו לכתוב באוף טופיק:

"קודם כל , כל מה שנאמר כאן נכון. אכן הודעות מטופשות, ילדותיות וחסרות טעם. זוהי מהות פורום אוף-טופיק אצלנו ויש מעט מאד התערבות מנהלים שם.

בניגוד מוחלט לנושא הזה, הפורומים המרכזיים והחשובים אצלנו הם מוקפדים כמידת הניתן בפורום בסדר גודל כל כך גדול, והתשובות הניתנות הן רציניות ומקצועיות. בין המשתמשים הפעילים ביותר ניתן למצוא אצלנו אנשים שנחשבים לטובים בארץ בתחומם, כולל מספר ספורטאים בעלי שם עולמי.

אני ממליץ לכם לבסס את ההרשמות על בסיס שיטוט עמוק יותר ולא על סמך נושא אחד, מטופש ככל שיהיה.

בברכה

אלון, אחד ממנהלי פורום יזראלבודי"

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

חברים יקרים, תצחקו תצחקו, אבל כל המטרה של אותו פרוייקט תגלית, היא "קיבוץ גלויוץ" או "כור היתוך".

תגידו מה שתגידו אבל סטודנטיות אמריקאיות מספרות לחברות שלהן שהן טסות לישראל "ל***ן חיילים".

במילותיו של חבר אמריקאי ששירת איתי.

ארור לנצח יהיה מבצע עופרת יצוקה שבגללו לא יצאתי לאותו פרוייקט מדובר

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מאחר והגיוס שלי הולך ומתקרב, מה עלי לעשות כדי לצאת לפרוייקט הזה?:-P:shock2::angel::onfire:

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

תהיה חבר מאוד (אבל מאוד) טוב של המש"קית חינוך שלך, לי זה עזר. ותבקש, תתחיל כבר מעכשיו.

הבעיה היא שיש הרבה יחידות (גדודים בעיקר) שלא מוציאים מהם, כי מסתבר שגדודיסטים נוטים להשתכר ולעשות בעיות יותר משאר החיילים, אצלנו המשקית חינוך הצליחה להוציא 3 הקצאות (לי ולעוד שני חברים מהמחזור) אחרי המון שיכנועים והמון עבודה מצידה, ממש לקראת השחרור שלנו.

*שלושתנו בסופו של דבר לא יצאנו בגלל עופרת יצוקה

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
נתבקשתי לפרסם עקב חוסר יכולת שלו לכתוב באוף טופיק...

לא נכנסתי לאתר הזה בשביל ללמוד על בודי בילדינג, ולכן לא מעניין אותי עד כמה המקום איכותי או לא.

הדוגמה שהבאתי מתייחסת לדיון ספציפי, ועוסקת באנשים הספציפיים שהשתתפו בו. לא צריך להיכנס למגננה.

לגבי הפרוייקט, מישהו יודע אם הם מקבלים מילואימניקים? :roll:

• תוכן חדש...