Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבוע אבא שלי ביצע חנייה ברוורס בניצב למדרכה. תוך כדי שהוא נוסע ברוורס,רכב שהגיע החליט שהוא מספיק לעבור בין הרכב של הורי לבין הרכבים שכבר חונים. התוצאות הן שיפשוף על הפגוש של הC3 של הורי ומעיכה בדלת של הרכב שניסה לעבור.

סוכנת הביטוח של הורי אמרה שעדיף לנו לסגור את זה איתו בלי לערב ביטוח כי מי שנסע רוורס תמיד אשם :evil:.

בקיצור אבא שלי סגר איתו על 1400 ש"ח (שזה ההצעת מחיר מהמוסך לתיקון הנזק).

יום ראשון אני נפגש איתו להביא לו את הכסף אבל אני רוצה להחתים אותו על מסמך שאין לו יותר טענות אלינו.

איך אני מנסח מסמך כזה?

תודה רבה ושבת שלום.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

בתאריך________ ביום_____ במקום___________

נהגתי ברכב מספר________ מסוג_________ הרשום על שם_________

ופגעתי ברכב מספר________ מסוג_______ רשום על שם_________

כאשר ברכב הנ"ל בזמן הפגיעה נהג_________ בעל ת"ז מספר_________ מספר רשיון נהיגה________

וגר ב________.

כתוצאה מהפגיעה רכבי נפגע בצורה/במקום (תיאור הפגיעה ברכב שלכם)

הרכב שפגעתי בו נפגע במקום________(תיאור מפורט ביותר של הפגיעה ברכב שפגעתם בו).

הוחלט על ידי שני הצדדים, לאחר שהרכב נבדק במוסך כי ישולם סכום חד פעמים על סך 1400 ש"ח במזומן, ולא תופעל פוליסת הביטוח לתיקון/תשלום הנזק.

על ידי תשלום סכום זה אנו מגיעים להחלטה/הסכמה בין שני הצדדים, כי בעל הרכב שנפגע____________ ת"ז________

אין לו כל טענות תביעות או תשלומים נוספים אשר ידרשו מרגע זה ואילך.

חתימת בעל הרכב הפוגע__________ת"ז__________

חתימת בעל הרכב הנפגע__________ת"ז_________

עדים בזמן החתימה והתשלום:

א.

ב.

(המלצה שלי להביא שני עדים נוספים שיהיו במעמד התשלום ויחתמו על המסמך הזה).

ל'

*ניסוח זה הוא המלצה בלבד, ואין לראות בו כסיוע משפטי, וכל האחריות היא על המשתמש בו לפי שיקול דעתו בלבד.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם אני לא טועה, מסמך כזה לא תופס. היה לי סיפור עם אינסטילטור שרשם מסמכים בעט ובנייר על סתם חתיכת נייר. כשרצינו ללכת עם מסמך הזה למשפט אז אמרו שהוא לא תקף. אני באמת לא בטוח אם ניתן להשוות בין המקרים.

פורסם

אני בספק.

אני יכול להדפיס יפה מאוד כל מסמך ולחתום עליו עם שתי חתימות שונות.

לפי דעתי עם הדבר לא נעשה בליווי עורך דין המסמכים לא תקפים.

פורסם

אם זה יגיע למשפט, יעשו השוואות של החתימות וישלחו את זה למומחה שיבדוק ויתן חוות דעת וסביר להניח שהוא כבר יתן חוות דעת שהחתימה שאתה חתמת, היא זיוף.

למעשה מה שאתה אומר תכף לכל חוזה, אז מה, כל חוזה לא יהיה תכף בבית משפט?

ועוד יותר מזה, אם אתה חייב למישהו נגיד 100 שקל, עשיתם חוזה בכתב יד והשארתם בטעות את הסכום פתוח וחתמתם, הצד השני יכול אחרי זה לכתוב בסכום גם 100 אלף שקל וללכת עם זה לבית משפט ואתה עלול להפסיד כי אתה בעצם חתמת על הסכום הזה. החוזה במקרה שכזה הופך להיות כמו צ'ק פתוח.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
תכף ביותר כל עוד שני הצדדים חתומים והכתב ברור (אפשר להדפיס במחשב).

אם זה יגיע למשפט, יעשו השוואות של החתימות וישלחו את זה למומחה שיבדוק ויתן חוות דעת וסביר להניח שהוא כבר יתן חוות דעת שהחתימה שאתה חתמת, היא זיוף.

למעשה מה שאתה אומר תכף לכל חוזה, אז מה, כל חוזה לא יהיה תכף בבית משפט?

ועוד יותר מזה, אם אתה חייב למישהו נגיד 100 שקל, עשיתם חוזה בכתב יד והשארתם בטעות את הסכום פתוח וחתמתם, הצד השני יכול אחרי זה לכתוב בסכום גם 100 אלף שקל וללכת עם זה לבית משפט ואתה עלול להפסיד כי אתה בעצם חתמת על הסכום הזה. החוזה במקרה שכזה הופך להיות כמו צ'ק פתוח.

מציק לי מאד בעין

צ"ל תקף, בתוקף.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
אני בספק.

אני יכול להדפיס יפה מאוד כל מסמך ולחתום עליו עם שתי חתימות שונות.

לפי דעתי עם הדבר לא נעשה בליווי עורך דין המסמכים לא תקפים.

הסר ספק, כל הסכם תקף.

לגבי התאונה והתיקון- שמור את החשבונית והקבלה על התיקון למשך 7 שנים, לפחות, ודא כי מספר הרכב הפגוע יהיה רשום עליו והחשבונית והקבלה על שמכם.

dirty old man

need love too

פורסם

סבבה, אני אתקוף את זה מזווית אחרת - באת אלי עם חוזה שכתבת בעצמך ואני חתמתי בחתימה מפוברקת. נגיע לבית משפט - אני אטען שזאת לא החתימה שלי - ולך תוכיח שאני חתמתי.

מזכיר לי מקרה הומוריסטי על הונאת חברות כרטיסי אשראי: אתה נוסע לחול באותו זמן שהחבר שלך נוסע - נגיד אתה לארה"ב והוא לאנגליה. אתה מביא לו את הכרטיס האשראי שלך והוא מבזבז איתו מלא כסף. כשאתה חוזר לארץ אתה דורש מחברת כרטיסי אשראי החזר כספי בטענה שלא עשית את הקניות האלה, החתימה לא שלך ויתר על כך- הם בוצעו באנגליה כשהיית בארה"ב :) ולא חסר הוכחות.

בגלל זה : א. בצ'קים רושמים קווים ואיקסים למינהם.

ב. עושים שני עותקים לחוזה.

אני זוכר, נתקלתי במקרה דומה - במלון מלכת שווא - אם אתה מזמין משהו אז רושמים את ההזמנה על החדר ואת כמות הטיפ רושמים במספר - אז גם עלתה לי טענה שהמלצר יכול להפוך 10 שקל ל1000 שקל - זה נפתר בעותק לו ועותק לי.

• תוכן חדש...