Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

לאחרונה חקרתי לגבי שמן ופילטרים לטויוטה. שנת ייצור של הרכב שלי היא 2006

ותוך כדי חקירות גיליתי מספר דברים שלא ידעתי כגון על הבעיה שיש בקורולות 2003-2004 בעיות במנוע (בוצה)

אני מאוד סקרן ואשמח לכל תשובה לגבי הבעיה והאם זה קרה למישהוא בשנתונים 2001 או יותר חדישים כי זה הרי אותו דגם מנוע

מסוג 3ZZ והאם הבעיה רק בדגמים התורכיים .

תודה לכול העונים :lol: !

בברכה . אבי !

פורסם

נכון כתוב הרבה על שנים 2003-4 אבל ב 2001-2002 זה אותו מנוע וב 2005 -2007 גם אותו מנוע והאם שמעתם על מקרה ש

בוצה בדגמים הנ"ל ?

בברכה . אבי !

פורסם
נכון כתוב הרבה על שנים 2003-4 אבל ב 2001-2002 זה אותו מנוע וב 2005 -2007 גם אותו מנוע והאם שמעתם על מקרה ש

בוצה בדגמים הנ"ל ?

החל מ2005 מנוע שופר

הוספו עוד 4 חורים לניקוז שמן בבוכנות

פורסם

החורים יכולים להיות רק בנקודות של טבעות השימון. השערה שלי, זה בא למנוע מונע היתפסות טבעות עקב כמות שמן רבה מידי שלא מתפנה מספיק מהר מדפנות הצילינדר והבוכנה, תצרוכת שמן וגם בוצה.

פורסם

דניאל, ייתכן שמצאתי את הקדחים :roll: ראה עמוד 4 בקובץ המצורף אומנם בספרדית (חבל שאינני יודע ספרדית) אבל וניתן לראות במיקום של טבעות השמן 2 קדחים.

המידע המצורף מתייחס למנועי 3ZZ-FE מאמצע שנת 2004 או 2005 המותקנים בטויוטה רנקס.

Binder1.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

רציתי להביא עוד קצת מידע לגבי התקלה הסידרתית אז קודם כל ראו קובץ מצורף

eg6020-toy.pdf

עוד משהוא :

1) התקלה תוקנה בקו הייצור מתאריך 5/2005

2) אם אתם רוצים לדעת אם הקורולה שלכם עברה את הוראת השינוי אז הם סימנו על מדיד השמן בחלקו העליון (ידת צהובה )

סימון מרובע קטן בצבע ירוק

3) הם ציינו שם שמנים מומלצים דף מספר 3 מתוך 4

4) כמו שאתם יכולים לראות זה לא קרה רק בדיגמי קורולה . אז ביי ומקווה שעזרתי במשהוא

בברכה . אבי !

פורסם

יפה! גם השמנים המומלצים שם לא בדיוק תואמים את הספרות שהעלת קודם. ז"א, עכשיו זה בסדר לשם 10W40 כמו שהמלצתי קודם?

זה בדיוק מדבר על רכבים שמשווקים באירופה, שזה גם הרכבים המשווקים בארץ ולא תואם להמלצות מספרות יצרן מצפון אמריקה.

פורסם

דניאל ראיתי שרשמת לפני זה לגבי ה 10W40 .

אני ממש לא מחפש להיות צודק או משהוא בסגנון אני פשוט רוצה לשפוך קצת אור. לדעת טיפה מעבר. כי בארץ ממש לא דיברו על כך מלבד הפורום הזה

שמת לב לגבי העניין שבקורולות 2001-2002 מדגם 3ZZ שהם ממליצים לשים 4.2 ליטר שמן במקום 3.7 בדקתי היום עם חבר שיש לו 2001 ובאמת היה לו במדיד 10 ממ מעל הMAX והוא עשה טיפול לא מזמן במורשה של טויוטה.

דרך אגב למי שיש 2001-2002 הם כתבו באתר של טויוטה שזה אחד הדגמים הכי מוצלחים שלהם

בברכה . אבי !

פורסם

לגבי צמיגות השמן המומלצת, ההתמקדות שלי בנושא באה להראות שכאשר היצרן ממליץ על צמיגות מסויימת ולא מגביל אותה חד משמעי אפשר להיות יותר פתוח בתחום הצמיגות שאתה רוצה להשתמש בו, תוך התאמה לטווחי הטמפרטורה הסביבתית, עד למועד הבא של הטיפול.

לגבי כמות השמן, כמות גדולה יותר מאפשרת לשמן להחזיק מעמד זמן רב יותר בין הטיפולים ולמעשה מונע מצב של שמן מנוצל לגמרי לפני מועד הטיפול וכן במידה של תצרוכת שמן, הסיכוי להשאר עם מנוע ללא שמן ולגרום להרס מנוע בעקבות זה, קטנה יותר.

אגב, כמות השמן במדיד, גם אחרי התיקון הזה, חייבת להיות בין המינ' למקס', כי הרי מחליפים למדיד חדש, שנועד להציג את הכמות החדשה והמעודכנת של השמן. אמור לחברך שיגש למוסך לבצע ריקון.

פורסם

מה הקשר בין התקלה הסדרתית של בוצה במנוע לבין המסמך שצירפת ? המסמך מדבר על צריכת שמן גבוהה בסל"ד גבוה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...