Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ידידי, אם אתם מכירים את ההודעות הקודמות שלי ואם לא, נתחיל מהתחלה:

לפני כחודש קיבלתי את האיביזה ספורט 3 דלתות החדשה שלי (1.6 ידני). מהרכב אני מרוצה חוץ מכמה בעיות שהאחרונה נתגלתה היום וכך גם נפתרה.

בעייה מס 1: על מעמד הקבלה לא קיבלתי ספר רכב - נפתר לאחר ניג'וסים לסוכן (נאמר כי נגמר המלאי בארץ, הזוי אבל מקובל... זרמנו)

בעיה מס 2: ברכב הותקנה מערכת מולטי של KENWOOD אם GPS ו BLUETOOTH ולא נמסרה המערכת המקורית של הרכב שהיתה בו - נפתר באותו זמן אם ספר הרכב התקבלה מערכת מקורית חדשה בעטיפה מהיצרן.

בעיה מס 3: איפוד שנכלל בתנאי המבצע (של מערכת המולטי) לא נתקבל עדיין, אמור להגיע בדואר (אך אומרים בצבא "אמור זה שם של דג).

בעיה מס 4:

לפני כמה ימים כאשר ניסיתי את מערכת החימום (ע"י סיבוב מתג הטמפ') שמתי לב לקושי מסויים, אמרתי לא נורא בטח הרכב חדש וזה לא השתפשף כראוי עדיין או ניסיון לתת רגש איכותי יותר לחלקים.

לאחר מכן ניסיתי את אותו דבר אם בורר כיווני האוויר, כמובן שניסיתי את אותם מתגים על מעמד הקבלה אבל לא העלתי בדעתי לסובב את הבוררים 360 מעלות כמה פעמים ניסיתי הלוך ושוב ונראה שעובד.

לאחר כמה ניסיונות הבוררים ניהיו די קשים ואפילו סרבו לזוז. הצצתי מתחת לדש בורד. וגיליתי דבר מעניין: כפי שרואים בתמונות "מדבקות ניקוטין" שכאלה מודבקות באופן לא ברור על המכלולים וגם על כבלי ההזזה וע"י כך מסובבים עליהם ומונעים מהם לזוז, בגלל שהם דביקים הם תפסו גם כבל חשמלי שחור כיוון שאני לא מומחה לאלקטרוניקה לא יודע מה הוא חושב שמהמערכת מולטי, הכבל לא נקרע לכן אין בעיה.

אני הורדתי את הספוג הדביק המעפן הזה משני הצדדים (צד של הנהג אותו דבר על כבל הטמפרטורה, רק פה הוא לא הספיק להלפפ סביב הכבל בגלל תנוע מוגבלת של המתג).

IMG_0266.JPG IMG_0270.JPG IMG_0272.JPG

השאלה שלי האם יש רק דביל אחד במפעל של סיאט או שהם כולם שם בעלי ידיים שמאליות. איך אפשר להדביק ספוג על רכיב זז?

אל תבינו אותי לא נכון אני מאוד מרוצה מהרכב אבל זה טיפה מצער אתם חייבים להסכים.

שאלה רצינית... אני היחידי אם בעיה כזאת בידקו נא וענו לי בבקשה, ועוד האם צריך להיות מכסה לאזור הזה של הדש בורד (בצד הנוסע) או שזה אמור להיות כזה חשוף?

פורסם

התקינו לך את מערכת המולטימדיה בארץ

לחיבור הרמקולים\חשמל\דיבורית פתחו את השטיח.

בגלל זה הבעיה

מהמפעל הרכב יצא ללא שום בעיה.

ולכן אני ממש מפחד מהתקנת אזעקות מערכות סטריאו או דיבורית ברכב.

רכב חדש עם מחשבים וענינים בא חשמלטור חותך 2 חוטים ומחבר.

נו טופפפ

פורסם

צודק ידידי אני חושב להוציא את המערכת ולבדוק איך בדיוק הם חיברו הכל... ולוודה שכל החותים סגורים אם אזיקונים וכך גם מיכלולים של הבלוטוס וה GPS.

פורסם

היי אני מגיב כבקשתך :

ללא ספק יש כאן משהו לא תקין!!

אצלי ברכב אין מכסה אמנם מתחת לתא כפפות אבל זה לא נראה פרובזורי כמו שאצלך.

הסיבה היחידה וההגיונית שעולה לי הם התקנות שביצעת ברכב.

תעשה רשימה מפורטת של מה שהתקינו לך ברכב אם זה מערכת ברכב,חיישני רוורס,דיבורית או כל אביזר אחר.

התקנה במקום שמכבד את עצמו לא אמורה להראות ככה, זה מה שנקרא לטאטא את הלכלוך מתחת לשטיח אבל שמרימים את השטיח בסוף מגלים הכל.

seat ibiza SC special edition 2011

פורסם

חפש בוואלה רכב אחרי המבחן הארוך טווח של האיביזה החדשה - גם ברכב שלהם התקינו את המערכת המשודרגת וההתקנה של רדיו מילאנו גרמה לתקלות במתגי החימום.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ערב רב

דבר אחד בטוח, אני לא הייתי נוגע.

מה שאתה קורא רכב חדש

יש אחריות והיא כוללת גם התקנות מקומיות שבוצעו לפני מסירת הרכב.

מוסכי UMI היו מחויבים להפנות התקנות לקויות, לקבלן בזמנו א.ד.י מערכות.

כנ"ל קרסו שעובדים עם רדיו מרס.

אם תהיה בעיה בהמשך יגידו שנגעת, והאחריות לא תופסת.

אז אל תתחכם

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

avivamir: אם תוכל לתת צילום של האיזור אצלך זהה יהיה מצויין (למען השוואה)

תודה רבה על התגובות, אני באמת לא רוצה לגעת בעניינים, במיוחד כשאלו יהיו ידיהם ה"מאומנות" של רדיו מילאנו אבל בכל אופן אני יבדוק תקינות של התקנה בעצמי (יוציא את המערכת ואסדר את הבלוקים של הבלוטוס והניווט שדגם זה הם נפרדים וכמעט בטוח זרוקים לי בדש בורד ללא קיבוע). במידה ובאמת יש בעיות רציניות בהמשך אפנה אליהם. בגלל שלא תהיה שום התקנה נוספת לא תהיה להם ברירה אלה לטפל, מה הם יגידו לי? זה מסודר מידי זו לו עבודה של רדיו מילאנו.

פורסם

אעלה צילום ישר כשאוכל, המלצתי אלייך אל תגע בדבר, התקינו לי דיבורית בלוטות' ברכב לפני מסירת הרכב ברדיו מילאנו הדיבורית תוקנה פעמיים ב9 חודשים, ההתקנה מיותר לציין איך בוצעה.

אם תגע לא תצא מזה , עצתי, תן לסיאט לעמוד מול רדיו מילאנו במידה והם ביצעו את ההתקנות.

צלם וטען כפי שטענת כאן לאי שביעות רצונך והאמן לי העניין יקודם במהרה.

seat ibiza SC special edition 2011

• תוכן חדש...