Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת Mazda MX3 בת 16 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקציב של בערך 40 אלף ש"ח

חשוב לי אוטו ספורטיבי. היה לי HGT שנהניתי ממנה מאוד לאחרונה עד שמכרתי אותה כי רציתי להחליף למשהו יותר מאורך, אולי הנעה אחורית. עכשיו אני חושב על Mazda MX3 האוטו ממש מדליק אותי, הנעה אחורית, סאןרוף, מנוע גדול (1.85 ).

אבל הבעיה ? היא עוד מעט חוגגת 17 (1993), שאם אני לא טועה מעל 15 שנה זה 2 טסטים בשנה ? זה כבר רכב אספנות ?

מה ההשלכות של קניית אוטו כזה - יתרונות וחסרונות, ובכלל, מה אתם חושבים על האוטו ?

פורסם

הMX3 היא הנעה קדמית.

לרכבי אספנות יצא חוק חדש שלא מחייב לעשות פעמיים טסט בשנה, אלה הם יחויבו לעשות בדיקת חורף.

לרכב מיושן יש חובה של 2 טסטים בשנה ובדיקת בלמים, רכב מיושן = 20 שנה על הכביש.

JEP.

פורסם

כמה מנחם לגלות שעדיין מסתובבים בינינו אנשים שמוכנים לשלם 40K שקל על רכב-בדיחה כמו הMX3.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הרכב עצמו ממש לא בדיחה- מנוע נחמד , התנהגות כביש טובה עיצוב שנראה טוב אפילו עכשיו.

אבל לשלם 40 על רכב כל כך ישן זאת באמת בדיחה וגם לא נראה לי שזה מציאותי למוכר לקבל סכום כזה על הרכב.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

איפו ראיתם, שדורשים על המאזדה הזו 40 אלף ש"ח ?

הוא אמר, שיש לו תקציב 40 אלף.

וגם, אני חושב, שלא מדובר כאן על מכונית ספציפית, אלא על הדגם בכלליות.

פורסם

40 אלף ש"ח לרכב סידרתי מ 93? ואני חשבתי ששמעתי הכל...

נראה לי כי, אם תצליח למצוא, אז בסכום כזה בדיוק תוכל לקנות מרצדס C240 משנת 98-99 עם 170 -180 אלף ק"מ שאומנם אינה ממש ספורטיבית אך תיתן לך את ההנעה האחורית המבוקשת, מספיק הספק מנוע כדי להיהנות, פאר ופינוק, חלפים זמינים והוצאות תחזוקה נורמליות.

ותאמין לי, אני יודע...

פורסם

ב-40K אם תחפש טוב תוכל למצוא MX-5.

לא במצב מדהים אבל בכל זאת.

חלפים זמינים - זה בעיה ב-2 הדגמים האלו.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

Guest ספורטמוטורי
פורסם
ב-40K אם תחפש טוב תוכל למצוא MX-5.

לא במצב מדהים אבל בכל זאת.

חלפים זמינים - זה בעיה ב-2 הדגמים האלו.

אני מחפש MX5.

אך גם אני לא מוכן לשלם 40 אלף על MX5 שנת 94,וגם לא MX3.

פורסם

לא מכון אז לא מוכן.

אז תוכל לרכוש רק אם תמצא מישהו שמוכן לקבל פחות מ-40K.

שזה כגם כך מתחת למחירון......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...