Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שביום רביעי אחרון ראיתי הודעה ב יד 2 לגבי מכירת alpine cda 9887 ב1300 ש"ח בלבד חדש באחריות החלתתי לפנות אליו כיוון שמחיר הכי נמוך שקיבלתי עבור מכשיר הזה היה 1900 ש"ח . במהלך יום חמישי ניסיתי ליצור איתו קשר במספר שהופיע במודעה אך טלפון היה או שתפוס או שניתקו לי. ביום חמישי כן הצלחתי לתפוס אותו אבל נאמר לי כי נגמר המלאי ולאיחודש בזמן הקרוב. קיבלתי מיד הצעה למכשיר אחר במחיר דומה אבל זה כבר לא עיניין אותי.

לידיעתכם.

פורסם

אני לא אוהב להגיד, אמרתי לכם, אבל.. אמרתי לכם!!:

זה הולך ככה.:

"אהה, הדוטק נגמר לי, אבל יש לי פה סט פגז של סאונדסטרים, אני יכול לעשות לך את הסט באותו המחיר".

under construction..

פורסם

כמה צפוי.

ועדיין אנשים ימשיכו לחפש מרצדס במחיר של סובארו. שיהיה מצידם גנוב, מזויף, מקולקל, מחודש, לא משנה.

כנראה שהם חושבים שיש מתנות חינם. כנראה הם חושבים שהם דופקים את המערכת עם ה"מציאות" שלהם שהם "מצאו" בזול, בו בזמן שבעיקר דופקים אותם עם הקומבינה. אבל פראיירים לא מתים..

פורסם

הייתי אצלו .

הוא בכלל מלוד ..

הוא עובד בבית של ההורים שלו .

הוא מוכר ציוד פשוט מאוד .

התקנה לקוייה משהו מיוחד שאני הייתי אצלו חזרו לו 3 אנשים להתקנה מחדש.

והוא רושם סתם מחירים ב YAD2 הוא אמר לי במילים האלו .

אתה רושם DVD עם GPS ב1500 ואתה אומר שנגמר לך .

יש לי אם GPS ב 2500 . ציטוט שלו

מי שרוצה להתקין ולרכוש אצלו מוזמן .

שבוע טוב .

פורסם

כנראה שזה לא אותו בן אדם, הבחור יש לו עסק במושב ישרש וגר ברמלה(אני יודע איפה ההורים שלו גרים).

הוא אדם אמין ולא שקרן, אני הייתי אצלו לפני כשבועיים שלוש וראיתי שמה 9887 אלפיין, פשוט אין אצלו מכל דבר בכמויות גדולות כך שיכול להיות שנגמר לו.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

דודי מור אחלה בן אדם הוא לא רמאי ולא שקרן מניסיון כבר הייתי אצלו וקניתי ממנו כבר דברים.. ויש לו עסק בישרשר מקום מסודר והוא לא עובד אצל ההורים שלו

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

בתור בנאדם שקנה ממנו כבר מספר פריטים אני רק רוצה להגיד שהבנאדם הוא נורא אמין בעיניי, כל דבר שרציתי גם אם לא היה לו הוא ישר רץ והזמין לי.

פורסם

+1 לעניין ההמלצות החיוביות.

לא יודע מי זה הבנאדם מלוד - ערבבו פה מישהו לא קשור, וחבל סתם ללכלך.

הייתי אצל דודו במושב ישרש, העסק נקרא Art-sound, אז אין לו אתר אינטרנט אבל זה לא אומר כלום, קניתי ממנו משהו (שלא היה לו במלאי והוא הזמין לי במחיר שהוא התחייב, בלי שום בעיה, המוצר הגיע חדש בניילון, לא גנוב ולא מחודש ולא שום דבר דומה)

הוא בסדר גמור, נחמד, יש סדנה בתוך האנגר גדול עם מקום מסודר להתקנות.

פורסם

דודו אחד האנשים הכי אמינים שהכרתי, לא פעם ולא פעמיים שקניתי ממנו קיטים של קסנון לחברים, בהתחלה שקניתי היה קיט של פיליפס, עשה בעיות, התקשרתי אליו הוא אמר לי אתה צודק אני מצטער בוא תיקח חדש בקופסא, נסעתי קיבלתי קיט של בוש בלי להוסיף שקל, עם CANBUSים, בתוך המגברים, ללא בעיות, התקנות מצוינות, לגבי ה DVD וה GPS שהוא מוכר באלף חמש מאות שקל, זה נכון לקחתי את הגולף של ידידה שלי להתקין אצלו, הוא לא מחרטט, נגמר לו אני לקחתי את האחרון!!!

מילה רעה אחת לא יכול לגיד על הבן אדם, הוא כבר לא עובד בבית של ההורים שלו או יותר נכון בבית שלו!

בחור זהב, מחירים נורמלים כל קיט של קסנון שעד היום רציתי לקנות רצו עליו ב 1000-1500 שקל!

התקנות מצויונות והכל!

אמנם חזרתי אליו פעמיים אבל לא הצטערתי, פעם אחת עם האופל של אמא שלי על התקנת קסנון שהייתה בעיה במחשב תאורה ותוך שתי דקות הוא סידר לי את זה, ופעם שניה החלפה של הקיט של הפיליפס לקיט של בוש!

מערכות וכו' לקחתי ממנו גם כן ולא הצטערתי!

בחור זהב שגם אחרי שפג תוקף האחריות הוא נותן שירות ולרוב גם מחליף את הסחורה!

פורסם

סליחה רמלה !!

לא אמרתי שהוא שקרן או רמאי .

אבל מודעה של "דאבל דין ב1200 ש"ח כולל GPS ואתה בא אחרי יום שהוא מפרסם והוא אומר לך נגמר למרות שהמודעה עדיין ב YAD2 זה אומר שהוא מנסה למשוך אנשים בדרך לא דרך .

כשאני הייתי אצלו גם אני ראיתי שבאו אליו אנשים להחליף קסנון .

כי נשרף להם מנורה הוא אמר תבוא מחר אני יביא לך .

אף אחד לא אמר רמאי או שקרן .

כנראה שיטת השיווק שלו לא נכונה לפי דעתי .

אתה בא עם כסף והכל ולבסוף אתה מתאכזב . כי אין לו את המוצר .

אני האחרון שיפגע לבן אדם בפרנסה.

פורסם

מי שיעשה חיפוש יגיע לשרשור הזה ויתרשם, לחיוב או לשלילה. הבנו את הרעיון, תודה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...