Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, המגבר נרכש אתמול יד שניה והותקן היום על ידי.

המגבר מחובר ישירות למצבר עם כבל רתכת כתום (החלק הפנימי שלו מעט עבה יותר מכבלי ה4 גייג' שאני רואה שנפוצים אצל המתקינים הסטנדרטיים) כך שלא נראה לי שהחיווט מהווה את הבעיה.

חיברתי את המגבר לP1 בגישור וללא גישור ובשתי האופציות הסאב ממש ממש לא מורגש אלא אם מגיעים למ"מ האחרון של כפתור הגיין - ושם מורגשת קפיצה משמעותית בהספק והסאב הופך למורגש מאוד פתאום.

אני כבר התחלתי לחשוד בכפתור הגיין של המגבר כתקול אך אשמח לשמוע הצעות אחרות לבדיקת הבעיה.

תודה רבע לעוזרים וערב טוב,

אבירן.

פורסם

המגבר הזה אמור בלי שום בעייה להקפיץ את הסאב הזה{אם הוא ראוי להיקרא סאב}לשמיים גם בלי גישור אולי משהו בפריאווט של ה-HU תקול או שהכיוונים לא מכוונים כמו שצריך

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

היציאה של הUH תקינה כי עבדה גם לא מזמן תחת מגבר אחר.

בנוגע לכיוונים - בUH ניסיתי הכל. ניסיתי גם לבצע את החיתוכים דרך הHU וגם דרך המגבר והגעתי לאותן התוצאות...

משהו שלא חשבתי עליו?

פורסם

אאל"ט יש לך שני כפתורי GAIN, לא?

כמו כן איך ביצעת את הגישור?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אכן יש 2 כפתורי גיין אך זה שמשפיע הוא של הערוץ השמאלי בלבד.

את הגישור ביצעתי בדיוק כמו בחוברת של המגבר, השתמשתי ב+ של הערוץ השמאלי וה- של הערוץ הימני.

פורסם

לפי הספרות שניהם אמורים להשפיע ואת שניהם יש לכוון לאותו מצב. אם אתה אומר שרק השמאלי משפיע כנראה שיש בעייה עם הסיגנל שמגיע למגבר או תקלה במגבר עצמו.

נסה לחבר ולהצליב כל RCA בנפרד ולבדוק את תפקודי כפתור הגיין. זכור רק לכבות את ה HU לפני כל ניתוק וחיבור כזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לפי הספרות שניהם אמורים להשפיע ואת שניהם יש לכוון לאותו מצב. אם אתה אומר שרק השמאלי משפיע כנראה שיש בעייה עם הסיגנל שמגיע למגבר או תקלה במגבר עצמו.

בדקתי ואתה צודק. שניהם משפיעים ואכן יש שיפור קל בעוצמה, אך עדיין הכל נשמע חלש מאוד אפילו לעומת איך שהP1 עבד בגישור על הJBL GTO504 החלשלוש שלי.

נסה לחבר ולהצליב כל RCA בנפרד ולבדוק את תפקודי כפתור הגיין. זכור רק לכבות את ה HU לפני כל ניתוק וחיבור כזה.

בדקתי, לא עוזר.

איתמר.

המגבר על LPF. בוודאות. וניסיתי גם לשים אותו על פול ולחתוך את התדרים מהHU - שום שינוי.

:cry:

פורסם

יש מצב כל שהוא שאתה על 8 אוהם?

ז"א שהסאב בעל שני סלילים של 4 אוהם,והם מחוברים עם התנגדות סופית של 8?

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

מיקי P1 יכול להגיע גם ב-8 אום סליל בודד אבל לא ניראה לי שזה מה שיעצור את המגבר הזה מלישבור אותו וקל וחומר בגישור

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ישראל,הרוב המוחלט של החנויות מוכרות אותו בגרסה של 8אוהם.

אני מאמין שלפותח השרשור יש 4 אוהם.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

הסאב הוא 4 אום בוודאות.

מה גם שאם הוא היה 8 אום אני לא מאמין שהוא היה עף ככה מהגברה של הGTO504...

עדיין נואש לפתרון לבעיה! (או לפחות לדרכים נוספות לבודד את הבעיה לפני שאני מסיק מסקנות לגבי תקינותו של המגבר...)

• תוכן חדש...