Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פורטה או פיאט בראבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני בשבוע הבא להזמין רכב חדש.

התקציב שלי הוא עד 120000 ש"ח.

אני מתלבט כרגע בין הקיה פורטה החדשה לפיאט בראבו החדשה שהושקה השבוע.

חשוב לי ברכב בעיקר הפרמטרים הבאים:

א. עיצוב שיעמוד במבחן הזמן

ב. מנוע גמיש בעל ביצועים טובים (זמינות כח)

ג. אבזור מלא (רכב מפנק)

ד. שקט בתא הנוסעים + תא נוסעים איכותי.

ו. אמינות טובה.

המאזדה 3 והטויוטה קורולה נדושות והמוניות (ברצוני להיות קצת שונה "מהעדר" הישראלי)

להונדה סיויק אין לי תקציב , יונדאי אני לא סובל,פורד פוקוס משעממת.

כך שנשארתי עם 2 האופציות שציינתי, אשמח לשמוע דעות בעד ונגד ובשורה התחתונה על מה הייתם הולכים!!

תודה מראש

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עיצוב הוא בעיני המתבונן.

מנוע גמיש - בראבו, בהפרש משמעותי.

אבזור מלא - בראבו, למעט עניין הבטיחות (במשלוח הראשון רק 4 כריות אוויר וללא בקרת יציבות. במשלוח הבא 6 ו-ESP, אבל פחות אבזור).

שקט ואיכות - קשה לי לומר עדיין.

אמינות - לך תדע.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש המלצות ממש טובות על הבראבו, אבל נראה לי שמוקדם כדי לשפוט.

אולי עדיף לחכות למשלוח הבא, לראות עד כמה זה היה מוצלח.

לדעתי אם לבחור בין שני הרכבים, אז הבראבו לקחה בהליכה.

בהצלחה.

צח.

פורסם

שני המכוניות חדשות יחסית ומין הראוי במסורת סמל"ת בשנים האחרונות היא מינימום איבזור

לדעתי יש דברים שרק נסיעת מבחן יכולה לתת עליה את התשובות אז קפוץ לשני הסוכניות תראה בדיוק מה אתה מקבל תחוש את המוצר תחפור תחפור כמו לקוח ישראלי אמיתי ומצוי תראה מה אתה יכול לקבל מעבר ועד כמה אתה יכול לסחוט עוד ועוד מהסוכנות תדלה כמה מידע שרק אפשר ואל תיתפתה לכל שטות שמציעים לך ואת רכב המבחן באמת תיבחן ואל תחסוך בכלום במבחן שלך .

זה הכל הרי אחרי הכל כולנו לקוחות ישראלים אז ברומא תהייה רומאי ובישראל תהייה ישראלי בהצלחה ותעדכן בבחירה.

פורסם

קח בחשבון שבקניית הפיאט "תקבל" דלק חינם ל25000 ק''מ.

הפורטה תהיה גם כן המונית.

משווקת לציי רכב ויש כבר לא מעט על הכבישים.

הפיאט יפייפיה.

פורסם

בדיוק לפני שבוע הזדמן לי לנהוג בבראבו, קרא כאן על החוויה.

אינני מכיר את הקיה ולכן לא אוכל לחוות עליה את דעתי, אבל אם בסמל"ת יסכימו לעשות לך הנחה כלשהי על המשלוח הראשון, או שלחילופין אתה יכול להמתין עד להגעת המשלוח השני, מדובר בעסקה מצויינת, וזה עוד לפני שלקחנו בחשבון את מבצע הדלק חינם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

המבצע בהחלט כלי תומך החלטה משמעותי.

אם אתה נוסע בסביבות 15K לשנה אז זה אומר שכמעט שנתיים אתה נוסע חינם.

כל השאר הוא שאלה של טעם ונתונים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה לכל המגיבים.

הייתי בסוכנות פיאט היום.אין להם עדיין רכבים בתצוגה ויש רק אחת שמסתובבת בתל אביב.

לתאם נסיעת מבחן על הפיאט זה פשוט מבצע מורכב אך אפשרי.

לטענת הסוכן כ- 200 - 175 מכוניות הוזמנו לארץ למבצע טרום ההשקה וכבר בוצעו למעלה מ-100 הזמנות.

ראיתי במחשב שלו שנשארו רק עוד כ-26 מכוניות להזמנה ,הייתכן שכזאת הצלחה יש לרכב למרות שבפועל אף אחד לא ישב ו/או ראה את הרכב בתצוגה?נראה לי הזוי.

לפני כשבוע יצא לי לעשות נסיעת מבחן על הפורטה בגרסה המפוארת בהחלט רכב מרשים חיצונית.

מאוד מרווח בפנים וגם מאחור , מרווח ראש מצוין בהחלט רכב משפחתי ברמה גבוהה.

איבזור מלא כולל כל אמצעי הבטיחות,דווקא בקטע הז נראית מאובזרת יותר מגרסת ההשקה של הבראבו (אולי אני טועה).

הנסיעה עצמה נעימה מאוד ,שקטה למנוע יש המון כח ת מה שהציק לי קצת היה הגה רך מדי במהירות נמוכות.

בסה"כ הרכב מאוד הרשים אותי.

בנוסף בעזרת לחץ מתון על הסוכנות ניתן לקבל קודנית עלוקה+חיישני רוורס + מרימי שמשות חינם במחיר הרכב!!!

בפיאט היו די פלצנים על כל תוספת הם רוצים כסף ובכלל לא גמישים למרות שמדובר בסטוק ראשון של הדגם.

על צבע פנינה (שחור) תוספת של כ-1300 ש"

קודנית - 690 ש"ח

חיישני רוורס - כ-550 ש"ח.

בקיצר מ-119900 ש"ח מגיעים כבר לכ- 125000 ש"ח שזה חורג מתקציבי.

בהחלט אגש לבצע נסיעה על הבראבו לפני החלטתי הסופית וכמובן שעדכן.

שמתי לב שרוב התגובות כאן נוטות לכיוון הבראבו.

תודה אשמח לשמוע דעות נוספות

פורסם

אם הוזמנו 175 בראבו חדשות ומתוכן נותרו רק עוד 26 למכירה, כנראה שמדובר ברכב שנמכר בקלות יחסית, ולכן ברור מדוע סמל"ת מסרבים לעשות הנחה. תוסיף לזה גם את מבצע הדלק חינם, ותבין שלמרות שלא קיבלת הנחה, כנראה שבכל זאת מדובר בעסקה מצויינת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ראיתי במחשב שלו שנשארו רק עוד כ-26 מכוניות להזמנה ,הייתכן שכזאת הצלחה יש לרכב למרות שבפועל אף אחד לא ישב ו/או ראה את הרכב בתצוגה?נראה לי הזוי.

גם לי זה נראה הזוי, אבל נראה שלאנשים אין בעיה להוציא יותר מ 100 אלף שקל בלי נסעית מבחן.

עד שהגיע המיטו להדגמה עברו כמה חודשים שבהם נמכרו יותר מ 100 מכוניות.

emotion of motion

פורסם

שוב תודה על התגובות

אם כל הכבוד לבראבו לא הייתי משווה בין המיטו לבראבו ,המיטו נראה רכב הרבה יותר מגובש יוקרתי וחדשני מהבראבו אם אני לא טועה גם המנוע שלו חזק יותר.

גם אם סמל"ת מוכרת בקלות את המכונית זה עדיין לא אומר שהם צריכים להיות קשוחים ולא נותנים שום צ'ופר בקנייה בכל זאת יש תחרות היום בין כל הסוכנויות ויש הרבה אלטרנטיבות בסכומים הללו.

פיאט עוד לא צברה כזה מוניטין אמינות ושרות שהם יכולים לעשות שרירים על לקוחות.

בקיה הרבה יותר נחמדים וממש באים לקראתך , בל נשכח את 7 שנות האחריות שהם מציעים.

אני באופן אישי הייתי מעדיף הנחה של 10000 ש"ח ממחיר הרכב ולותר על 12500 ש"ח הטבת בנזין.

כמו שזה נראה כרגע וע"פ התקציב שלי כנראה אלך על פורטה שחורה מאובזרת.

שוב אני עדיין מתלבט ונראה מה יהיה בהמשך שבוע הבא.

פורסם

בסוכנויות של טלקאר, יבואנית קיה אנשי השירות והתצוגה באמת מאוד מאוד נחמדים והם לא מהססים לתת אבזור מתנה והנחות נחמדות, זה בהחלט משפר את חווית הקנייה וגורם ללקוח להרגיש טוב עם הקנייה.

בעבר ביררתי לגבי רכישה של דייהטסו סיריון במצבע של הסתדרות המורים, העיסקה כללה אבזור במתנה פלוס הנחה והסוכן הוסיף לעיסקה 3 טיפולים מתנה והכפיל את ההנחה המקורית, מה עוד נשאר לבקש?

סוכנת מכוניות לים התיכון - סמל"ת יבואנית פיאט נחשבת קצת בעייתית מהבחינה הזאת. אגב הם היו בעבר היבואנים של קיה לארץ עד שלאנשי היצרן נמאס והם חיפשו יבואן חדש והעבירו את הזיכיון לטלקאר...

פורסם
פיאט עוד לא צברה כזה מוניטין אמינות ושרות שהם יכולים לעשות שרירים על לקוחות.

בקיה הרבה יותר נחמדים וממש באים לקראתך , בל נשכח את 7 שנות האחריות שהם מציעים.

אני באופן אישי הייתי מעדיף הנחה של 10000 ש"ח ממחיר הרכב ולותר על 12500 ש"ח הטבת בנזין.

כמו שזה נראה כרגע וע"פ התקציב שלי כנראה אלך על פורטה שחורה מאובזרת.

שוב אני עדיין מתלבט ונראה מה יהיה בהמשך שבוע הבא.

א. לא נראה לי שפיאט עושים שרירים - הם נותנים לך יופי של הנחה באמצעות המבצע שלהם.

ב. עם כל הכבוד לפורטה (לא נהגתי), יש לי תחושה שהבראבו תהיה מכונית טובה משמעותית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה שוב לכל המגיבים.

רכב לא קונים על סמך תחושות בפרט לא במחירים של היום.

לי באופן אישי לאחר נהיגה בפורטה קשה להאמין שהפיאט בראבו תהיה טובה יותר משמעותית אם בכלל.

הנחת הדלק עליי לא עושה רושם מיוחד הם נותנים את ההטבה הזו לכל המכוניות שלהם בתקופת המבצע ולאו דווקא לבראבו.

אני מעדיף הנחה משמעותית על מחיר הרכב ו/או תוספות באבזור.

מה שהכי מעצבן שרוב הסוכניות היום נותנים לך את הצבע המטאלי בדיל ופיאט מתנהגים בקטע הזה כאילו הם צ'מפיון מוטורס

לדעתי הם קטנוניים בקטע הזה.

הבראבו לטעמי בשום קונסטלציה לא שווה את ה-125000 למרות שלא נהגתי עליה.

אבל אין ספק שזה רכב מעניין ושונה"מהעדר"

ולכן אני מתלבט בינו לבין הפורטה.

אני חושב שהפורטה לא תהיה המונית כגון : מאזדה 3 , קורולה , I30 וכו' וזה מעניק לה יתרון אצלי.

מעבר לזה לאור מראה הרכב ונסיעת המבחן שביצעתי עליה אני חושב שהיא לא נופלת ממובילות הקטגוריה , תוסיפו לזה אבזור מלא ,אחריות ארוכה ותמורה למחיר וקיבלתם מוצר מנצח.

בכל מקרה אנסה לראות ולהתמקח על מחיר הבראבו ונראה מה יהיה המחיר שלה בשורה התחתונה.

פורסם

saras כתבתה שעשיתה נסיעת מבחן על הפורטה אז יש לי כמה שאלות אליך.

איך הוטו מבחינת נוחות,כוח,בידוד רעשים ואיך האוטו מבפנים? קונסולה מרכזית ניראת טוב? והרכבה טובה?

פשוט אני גם מעוניין לרכוש אותו חדש ודי ענינה אותי הפורטה ואין לי כל כך זמן ללכת לסוכניות אז אני מנסה לגבש דעה ואז ללכת לבדוק את האוטו.

אני אשמח אם תוכל לעזור לי.

• תוכן חדש...