Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות ביטול משמרת בעבודה צץ לי פתאום רעיון :)

יש לי מערכת ששוכבת לי בבית כבר כמה חודשים, כואב לי לא לשמוע בה בכלל ושתעלה לי אבק בארון.

המערכת כוללת מגבר + סאב + קומפוננט

יש לי ספק כח חדש של מחשב, קראתי בעבר על פרוייקט דומה, אשמח להסברים על חיבורי הספק כך שהוא יספק לי את הכח למערכת.

בתודה על שיתוף הפעולה בשיגעון :)

פורסם

קח אחת מהיציאות שמתחברות לכוננים - אחד מהפינים שם בממתח 12V. חבר אותו לכניסת המתח של המערכת שלך. כמובן שצריך לדאוג שהספק יעמוד במשימה מבחינת ההספק שלו.

כל מה שנשאר זה למצוא את שני הפינים שצריך לגשר בקונקטור הגדול של הספק כדי לדמות את הלחצן של המחשב ולקוות לטוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה לא יעבוד טוב, אבל אם אתה רוצה בחיבור של ה4 חוטים יש חוט צהוב זה הפלוס 12 עוד חוט שחור זה המינוס.

אם זה ספק ATX תצטרך לקצר שני חוטים בשביל להדליק אותו.

psconnshort.gif

לפי ה PS_ON#

אודי A4

דימה.

פורסם

אתה אמור לחבר את החוט הירוק ולאחד השחורים שלידו, זה גם תואם את השרטוט שהעלה Ave.

אם חיברת נכון וקפץ אז כנראה הספק לא תקין.

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם

מוזר שחיברתי אותו לשחור מצד שמאל של הירוק כל החשמל קפץ..

חיברתי לשחור אחר ועכשיו הוא עובד.

תודה רבה אני אנסה עכשיו לחבר את המערכת

עריכה: הספק עובד, המאווררים שעליו עובדים הכוונה.

לקחתי את אחד החוטים הצהובים חיברתי לפלוס של המערכת ושחור אחד מתוך שתיים למינוס של המערכת, אבל כלום אין תגובה.

אולי הספק דפוק?

או שאני לא עושה משו בסדר

פורסם

מה קשור המגבר? חיברתי רק את ה HU

טוב כנראה שלא כל החיווטים השחורים מגיעים לאותו מקום. שיניתי את החיבור לחוט השחור השני ועכשיו זה עובד :)

תודה רבה על העזרה

לא הייתי מצליח לבד :)

• תוכן חדש...