Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום מתקינים את הדיפונים הפנימיים, ומחר כנראה יתקינו את המושבים. :roll:

למי שלא הבין עד עכשיו, מדובר בהכרזה על הזמנת רכב חדש.

הרכב שנבחר: גולף TSI, הדגם החזק עם 160 כ"ס, רמת גימור אחידה - highline.

למעשה, הנוסח הפותח את השרשור היה בתכנון עד להזמנה. בזמן ההזמנה הוא הפך ללא רלוונטי.

מסתבר, שהצבע שבחרתי (Silver Leaf Metalic - נראה ככסף מוזהב) הוא נדיר ויש צורך בהזמנה מיוחדת עבורו. הצבע הזה הולך עם ריפודים כהים בלבד, אבל אני רציתי בהירים.

אבל ומאחר והצבע החיצוני הוא עצמו כבר הזמנה מיוחדת, מוסיפים למיוחדות שלה (של ההזמנה) גם את הריפודים הרצויים, והכל בא על מקומו בשלום.

אמה מה? מאחר וזה כך, הרכב אפילו עוד לא על פס הייצור. ולכן, יגיע לקראת סוף הרבעון הראשון של 2010, במהלך חודש מארס.

מצ"ב תמנה להמחשת הצבעים. כמובן שבמציאות הם יפים יותר.

בנתיים, אני ממשיך לנסוע במרצדס.

זה המקום להודות לאיל ("BAR72") על הסקר המפורט והארוך בחודשים האחרונים בין רכב זה לבין המתחרים הפוטנציאליים שלו.

תודה ל-"עומר ג R" על תשובות לשאלות ועל העידוד במשא ומתן מול צ'מפיון.

ותודה מיוחדת ל-"THE ONE" שבזכותו דילגתי על דור V, ישר לדור VI.

silver_leaf_metalic_ux.jpg

פורסם

אני מעריץ אותך על ההתמדה במותג.

בכל מקרה תתחדש 8)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זה פולסווגן....אל תדאג אתה כבר תוציא את זה במוסך :-D

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תתחדש.

ואל תתבאס מדבריהם של בעלי גרוטאות קוריאניות מיושנות (קרי סאן יאנג) שקיבלו סטירה מהמותג בגלל מוסך כזה או אחר ובמקום להפיק את הלקח ולעבור מוסך, הגישו את הלחי השניה ואחר כך עוד באים בטענות.

אחרי כ"כ הרבה שנות בעלות אתה יודע מה טוב בשבילך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כל כוונתי היא להקניט את פאסט בהומור.

אנחנו מכירים שנים רבות עת דישדשנו בפורום אחר וגם שם ירדנו איש על רעהו.

אז פסאט..הכל בהומור.

לטענותיך אייל.

היתה לי יותר מפולסווגן אחת והן טופלו ביותר ממוסך אחד.

אין קשר בין שביעות הרצון שלי מהמוסכים לבין תקלות או פגמים שלא מקובלות עלי ברכב "איכותי" כמו פולסווגן.

לדעתי גם הצרפתיות לוקות באמינותן וזאת על סמך 10 שנות נהיגה בסיטרואן ליסינג.

וזאת הסיבה שאני חסיד גדול של המלוכסנים.

נכון שע"פ רוב אין להן את השיק של הארופאיות, הם לא נוחות כמו הצרפתיות אבל סטאטיסטית מ-4 רכבים שונים ממוצא מלוכסן שהחזקתי במצטבר בערך 12 שנה כמות התקלות הלא צפויות היתה זניחה עד לרמה של בלתי ניספרת (צינור מיים קרוע במיאטה ומותחן רצועה ששבת חיים בזבל הזה שקוראים לו סאנגיונג) וזאת בניגוד מוחלט לכמות התקלות שיש לי בסיטרואן לדורותיו וכמות הפעמים שהזמנתי גרר שיקח את פאר היצירה הבאוורית למשחטה..סליחה למוסך.

אבל היי, אדם באמונתו ודעתו יחיה, אני מדבר אך ורק מתוך הנסיון הסטאטיסטי האישי שלי.

ובאמת ובתמים אני מאחל "מברוק" לשמוליק (פסאט 04)

אז בא לא נגרור את השרשור הזה ל"מי יש יותר גדול" כי ברור לי, שלך יש גדול יותר! ואין לי שום כוונה העולם להתנגח איתך או כל חובבי ה"מותג". אבל קבל גם את זכותי הטבעית להחוות דעה (למרות שהיא מנוגדת לשלך) כל עוד היא עובדתית.

אבי.

פורסם

סולל, לי אפילו לא היית צריך להסביר מה עומד מאחורי דבריך, הרי אנו "מכירים" לא מהיום. כן, ואני זוכר כמה סבלת מה"מותג".

בכל מקרה, הערכתי שלוחה לך, אתה היחידי שהגיב (עד היום) לשרשור בעל חשיבות (לפחות עבורי) שכזה.

אני מאחל לכל בעלי VW "לסבול" כפי שסבלתי אני מהפאסאט 2002 שנמכרה לפני כחודש והייתה בבעלותי 6 שנים, והיא בת 7.5 בהילקחה ממני.

פורסם

היית חייב משהו לנשנש, אה?...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
כל כוונתי היא להקניט את פאסט בהומור.

אנחנו מכירים שנים רבות עת דישדשנו בפורום אחר וגם שם ירדנו איש על רעהו.

אז פסאט..הכל בהומור.

לטענותיך אייל.

היתה לי יותר מפולסווגן אחת והן טופלו ביותר ממוסך אחד.

אין קשר בין שביעות הרצון שלי מהמוסכים לבין תקלות או פגמים שלא מקובלות עלי ברכב "איכותי" כמו פולסווגן.

לדעתי גם הצרפתיות לוקות באמינותן וזאת על סמך 10 שנות נהיגה בסיטרואן ליסינג.

וזאת הסיבה שאני חסיד גדול של המלוכסנים.

נכון שע"פ רוב אין להן את השיק של הארופאיות, הם לא נוחות כמו הצרפתיות אבל סטאטיסטית מ-4 רכבים שונים ממוצא מלוכסן שהחזקתי במצטבר בערך 12 שנה כמות התקלות הלא צפויות היתה זניחה עד לרמה של בלתי ניספרת (צינור מיים קרוע במיאטה ומותחן רצועה ששבת חיים בזבל הזה שקוראים לו סאנגיונג) וזאת בניגוד מוחלט לכמות התקלות שיש לי בסיטרואן לדורותיו וכמות הפעמים שהזמנתי גרר שיקח את פאר היצירה הבאוורית למשחטה..סליחה למוסך.

אבל היי, אדם באמונתו ודעתו יחיה, אני מדבר אך ורק מתוך הנסיון הסטאטיסטי האישי שלי.

ובאמת ובתמים אני מאחל "מברוק" לשמוליק (פסאט 04)

אז בא לא נגרור את השרשור הזה ל"מי יש יותר גדול" כי ברור לי, שלך יש גדול יותר! ואין לי שום כוונה העולם להתנגח איתך או כל חובבי ה"מותג". אבל קבל גם את זכותי הטבעית להחוות דעה (למרות שהיא מנוגדת לשלך) כל עוד היא עובדתית.

אבי.

סבבה, שכח מכל מה שאמרתי.

לא ידעתי שאתם מכירים.

זה נראה כאילו ניסית לעקוץ אותו פעם ראשונה, הוא לא קלט , אז ניסית לעקוץ שוב :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...