Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

היום הייתי במוסך (היה חסר קצת שמן, מילאו 2 דק' ונסעתי) ופגשתי שם בחור נחמד עם רכב כמו שלי שהמליץ לי על מקום ב"ב שמשדרג את שבב המנוע ונותן לרכב 200 כ"ס במקום 160 כ"ס וצריכת דלק משופרת.

האם קיימת חיה כזאה? אם כן איפה אפשר לקרוא קצת על זה?

האם זה פוגע באחריות וגורם לבלאי מואץ?

האם אתה היית עושה זאת?

תודה

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום לכולם!

היום הייתי במוסך (היה חסר קצת שמן, מילאו 2 דק' ונסעתי) ופגשתי שם בחור נחמד עם רכב כמו שלי שהמליץ לי על מקום ב"ב שמשדרג את שבב המנוע ונותן לרכב 200 כ"ס במקום 160 כ"ס וצריכת דלק משופרת.

האם קיימת חיה כזאה? אם כן איפה אפשר לקרוא קצת על זה?אכן קיימת חיה כזו והיא נקראת צ'יפ, הכוונה עידכון או שינוי תכנה במעלה לך את הכ"ס והמומנט ברכב, אני בספק אם זה יגיע ל200 סוס רק מעידכון תכנה אבל קרוב לכך, אתה יכול לקרוא על זה כאן בפורום.

האם זה פוגע באחריות וגורם לבלאי מואץ?זה פוגע באחריות אבל רק אם מגלים את זה, וקשה לגלות את זה בסה"כ, זה גם גורם לבלאי מואץ אבל לא משהו רציני מידי ורק לאורך זמן דיי ארוך.

האם אתה היית עושה זאת?אכן, משנה את הרכב מקצה לקצה, ההוצאה הכי טובה שאפשר לפנק את עצמך בה.

תודה

לסיכום, שווה כל שקל , והמקומות הנכונים להתחיל בהם הם סדנאות השיפורים הרגילות- E&A או PITSTOP.

בהצלחה.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

מנסיון - מומלץ ביותר. אבל רק אצל גיא פרילינג!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

מדובר בזיו?

אם כן, סמוך עליו...

הבחור יודע בדיוק על מה הוא מדבר ולא סתם הוא שולח ל-E&A.

מצטרף להמלצות עליהם.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אכן זיו הפנה אותי.

הבוקר פניתי לE&A ואלי עשה לי את העבודה ב-15 דקות. אמר לי לא לשלם לחזור עוד יומיים ולהחליט.

האמת לא חשבתי שהשיפור משמעותי אבל.... ר-א-ב-ק! מטוס קרב! המנוע מגרגר לקרב ומוכן לעקוף כל דבר על הכביש.

עכשיו אני מבין למה אלי הסביר לי שזה בא בחבילה עם ולנטר ומשבש ראדר.

מומלץ בחום הרכב פשוט מאיץ כמו רכבים שעולים פי 3 ומעלה וזה בסך הכל עדכון תוכנה.

תודה למסייעים!

פורסם

אין כמו זיו - איש יקר מפז.

ידידי, כרגע ההספק שלך עומד על 200 כ"ס (במקום 160 כ"ס) והמומנט צריך להיות סביב 28 קג"מ (במקום 25.5 קג"מ) :twisted:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

האם התיבה הרובטית הנ''ל מסוגלת להתמודד עם המומנט שהתווסף?

כמה עולה החב' כולה?

או רק הצ'יפ?

אני מניח שלא בדקת אבל האם ישנו שיפור בצריכת הדלק או שזה ההפך?

תתחדש ותהנה והכי חשוב סע בזהירות.

פורסם
אין כמו זיו - איש יקר מפז.

ידידי, כרגע ההספק שלך עומד על 200 כ"ס (במקום 160 כ"ס) והמומנט צריך להיות סביב 28 קג"מ (במקום 25.5 קג"מ) :twisted:

למה באתר של UPSOLUTE לא כתוב מה השיפור בתאוצה מ - 0-100??

זה הרבה יותר מענין מהשיפור במהירות הסופית מ - 220 ל - 231.

מישהו יודע מה השיפור?

תודה

פורסם
הסתכלתי באתר של upsolute וראיתי שיש להם צ'פ גם לפביה 1600, למישהו יש ניסיון עם זה ?

האם כדאי ?

ניסיון - אין פביה עם עדכון תוכנה לאפסולוט, לפי הידוע לי...

אבל יתכן ובקרוב אהיה "שפן הניסוי" :-D

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תתחדש,לפי דעתי כרגע הגיר עוד לא בשלב של סקנה אבל אני אישית הייתי מחזק את הגיר(יש אפשרות כזאת בגיר אוטומט/טיפ'?),מענין מה התוצאות יהיו מול איביזה טורבו/FR עם צ'יפ(לא לשכוח טיפ' מול ידני)

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

תגיד אתה רציני? לחזק את הגיר על תוספת של 30 כ"ס???

ואיביזות טורבו/FR עם צ'יפ הרבה יותר קלות מסקודה סופרב והן עומדות גם על איזור ה-190 כ"ס רק עם צ'יפ.

מי נראה לך תיקח?

פורסם

את האמת לי ניראה שהסופרב,גיר שמעביר הרבה הרבה יותר מהר משהו כמו 0.69 להחלפת הילוך שזה כלום זמן ובהתחשב שנהג מהיר מעביר בשניה אחת בערך עדין ההפרש הזה נותן יתרון לסופרב,מומנט גדול יותר,לא ניראה לי שפותח השרשור ינסה להתחרות באמת אבל עם כן זה ניראה לי מענין ביותר,הגיר הנ''ל מאוד רגיש וניראה לי שכדאי ליהיות בטוח,זאת הדעה שלי,אני חושב שיש לכאן ולכאן זתומרת שאתה יכול ליסוע באמינות גם עם תוספת של 100 כ''ס ואפשר גם עם תוספת של 30 כ''ס לישבור גיר.

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

• תוכן חדש...