Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AA Havoc, JL Audio, Hertz, Rockford, Kenwood, תיבה אטומה ועוד.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום,

אז ככה, לאחר שהגעתי להחלטה שאני צריך כסף לקראת הגיוס הקרב ובא, החלטתי למכור את כל הרכיבים שברשותי.

מגבר 4 ערוצים SQ אמיתי! JL Audio 300/4, איכות נטו!

jl_audio_300_4v2.jpg

סט קומפוננט קדמי 2 חלקים כולל קרוסים Hertz Hi-Energy, סט ענק ואין צורך להרחיב במילים!

hertz-hsk-165.jpg

סאב וופר מדהים! איכותי! עוצמתי! הביקורות כאן בשמיים, מדובר ב- AA Havoc בגרסאת ה12 אינץ',

יש אפשרות לרכוש יחד עם תיבה מותאמת אישית אטומה לחלוטין! דפנות 28 מ"מ, 30 ליטרים.

ascendantaudio_havoc_woofer.jpg

סט אחורי 6/9 של Kenwood, בקושי עבד (450W).

kenwood-450-watt-speakers.jpg

חיווט איכותי מאד של Rockford, גרסאת התחרויות, 4G (לא שומש עדיין).

אפשרות למפצלים, כבלי רמקול איכותיים, בית פיוז, remote וכו' (לא שומש).

cp4pos.jpg

ישנם עוד כמה אביזרים כמו משטח עץ שהוכן למגברים ללא לבד, חיווט 8G (הכולל הכל) ועוד..

כל הרכיבים במצב מעולה! חלקם חדשים, חלקם שומשו מעט מאד, נמכר בצער!

שמי אביעד ואני מהדרום (איזור באר שבע),

ניתן ליצור קשר כאן בה.פ או בסלולארי שמספרו 0524454752.

Aviad Vaizman

Fujitsu TEN Eclipse 7100 color

Hertz Hi-Energy HSK165 + ML 28 @ JL Audio 300/4

Ascendant Audio Havoc 12 @ Sundown Audio SAZ-1500D

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אז לאחר שחפצה נפשי ברכב חדש, האופצייה היחידה בכדי לאסוף עוד כסף הוא למכור את אהבת נפשי, מערכת השמע,

להלן הרכיבים המדוברים ויחד עם זאת המחירים:

- מגבר 4 ערוצים - JL Audio 300/4 במצב מצויין! כבן שנה - מחיר: 1300 ש"ח.

- מגבר מונו בלוק - Lighting Audio B2.350.1 במצב מצויין, כחדש! כבן חודש ימים - מחיר: 600 ש"ח.

- סט קומפוננט 6.5 אינץ' - Hertz HSK165 (Hi Energy) 2Way, במצב מצויין! כבן 3 חודשים,

מגיע יחד עם זוג קרוס אוברים פסיבים מצויינים של הסט עם אופצייה לכיוון דציבלים, זוג טוויטרים HT25 - מחיר: 1100 ש"ח.

- סאב וופר 12 אינץ' - Ascendant Audio Havoc במצב כחדש! פעל מספר שבועות בלבד! - מחיר: 1500 ש"ח.

אפשרות לרכוש תיבה חדשה מותאמת אישית בנפח של 35 ליטרים, דפנות עץ MDF בעובי של 28 מ"מ בתוספת של 200 ש"ח.

- סאב וופר 12 אינץ' - Kicker CompVR במצב מצויין, כחדש! כבן חודש ימים מגיע יחד עם תיבה אטומה מותאמת לסאב - מחיר: 450 ש"ח.

- רדיו דיסק - Pioneer DEH-P7950UB במצב מצויין! כבן 6 חודשים מגיע יחד עם שלט וכבל מאריך USB - מחיר: 750 ש"ח.

כפי שניתן לראות, כל הרכיבים במצב מצויין! חלקם שומשו מספר שבועות, חלקם מספר חודשים.

נמכר עקב גיוס כסף לרכב חדש, מי שמכיר אותי יודע כמה אני אחראי ושמרן בקשר לציוד שלי.

המחירים הם סופיים, אחרונים ואין אפשרות להתווכח בסלולאר!

הכל נאמר כאן, ניתן לראות ולבדוק תקינותו של כל רכיב בתיאום מראש.

אביעד, אני מאיזור דרום (באר שבע) ולא נייד.

ליצירת קשר טלפוני - 0524454752 או בה.פ למשתמש שלי.

Aviad Vaizman

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון חם! - השבוע עברתי תאונה ברכב והוא מושבת, כל מערכת השמע נמכרת במחירים מצחיקים! מהרו, כל הקודם זוכה!

להלן הרכיבים המדוברים ויחד עם זאת המחירים:

- מגבר 4 ערוצים - JL Audio 300/4 במצב מצויין! כבן שנה - מחיר: 1100 ש"ח.

- מגבר מונו בלוק - Lighting Audio B2.350.1 במצב מצויין, כחדש! כבן חודש ימים - מחיר: 550 ש"ח.

- מיד-וופר 6.5 אינץ' - Hertz HSK165 (Hi Energy), במצב מצויין! כבן 5 חודשים - מחיר: 750 ש"ח.

- סאב וופר 12 אינץ' - Ascendant Audio Havoc במצב כחדש! פעל מספר שבועות בלבד! - מחיר: 1350 ש"ח.

אפשרות לרכוש תיבה חדשה מותאמת אישית בנפח של 35 ליטרים, דפנות עץ MDF בעובי של 28 מ"מ בתוספת של 200 ש"ח.

- סאב וופר 12 אינץ' - Kicker CompVR במצב מצויין, כחדש! כבן חודש ימים מגיע יחד עם תיבה אטומה מותאמת לסאב - מחיר: 450 ש"ח.

- רדיו דיסק - Pioneer DEH-P7950UB במצב מצויין! כבן 6 חודשים מגיע יחד עם שלט וכבל מאריך USB - מחיר: 700 ש"ח.

- חיווט - מתח: 4G רוקפורד קומפטישן. RCA: Stinger Helix. בית פיוז 2/4G יחד עם פיוז 200AMP בית חזק ומסיבי.

קבל Remote עבה ועוד..

כפי שניתן לראות, כל הרכיבים במצב מצויין! חלקם שומשו מספר שבועות, חלקם מספר חודשים.

נמכר עקב גיוס כסף לרכב חדש, מי שמכיר אותי יודע כמה אני אחראי ושמרן בקשר לציוד שלי.

המחירים הם סופיים, אחרונים ואין אפשרות להתווכח בסלולאר!

הכל נאמר כאן, ניתן לראות ולבדוק תקינותו של כל רכיב בתיאום מראש.

אביעד, אני מאיזור דרום (באר שבע) ולא נייד.

ליצירת קשר טלפוני - 0524454752 או בה.פ למשתמש שלי.

Aviad Vaizman

• תוכן חדש...