Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קיבלתי הצעה לצמיגי טייפון

במידה 195-65-15

יש תוצרת גרמניה ויש תוצרת צכיה

לפי קוד מהירות.

האם צמיגים אלו יתאימו לרכב כמו סיטרואן C5 ?

אמרו לי שזו חברה בת של קונטיננטל.

מה דעתכם הכללית על הצמיגים?

תודה

פורסם

"חברת בת" זו פיקציה,יכול להיות שהיא פורשת את חסותה על החברה הנ"ל אבל מאוד רחוקה לחלוק טכנולוגיה וקידמה...

זה פשוט נשמע טוב שיש שייכות לחברה מכובדת,במקרה הנ"ל הייתי בודק עוד פעם רק בזכות העובדה שהצמיגים הנ"ל מיוצרים בגרמניה בעלת הסטנדרטים הנוקשים,אבל התגלו מקרים של זיופים סינים של ארץ המוצא ואפילו תקנים מזוייפים ע"ג הצמיג

http://www.motocar.co.il/news/new.aspx?0r9VQ=LGFL&Pn6Vq=E

מכיוון שישנה בעיה רצינית להחליף צמיג לאחר נסיעה חבל שתתאכזב,ישנם צמיגים נהדרים במחירים זולים שבוודאות יתעלו על הנ"ל

שבוע שעבר הרכבתי לאבא שלי TOYO PROXESS4 (הונדה סויק 2006) כ350 ש"ח לצמיג והוא מברך על כל רגע,במיוחד בגשם :wink:

http://www.toyojapan.com/new_tires/p_uhp.html

http://www.modified.com/roadtests/0404_sccp_toyo_proxes_4_tire_review/index.html

ישנו צמיג זול של FALKEN שזוכה לביקורות נלהבות מאוד בחו"ל,גם מבעלי מכוניות ספורט

http://www.falkentire.com/Tires/Passenger-Car/FK452-3

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/falken-fk452-longterm-test.htm

כדאי להשקיע עוד טיפה ולקבל הרבה יותר,בכול תחום :wink:

מניסיון - מחירים זולים "צמיג ישיר" בפ"ת

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

טייפון זה לא "חברה בת" של קונטי (בשונה מצמיגים אחרים כגון MABOR, UNIROYAL וכו..)

טייפון זה מותג פרטי שמיוצר ע"י קונטי.

אמרת שקיבלת הצעה אבל לא ראיתי שכתבת בכמה הציעו לך.

אין לך מה לדאוג לגבי איכות הצמיג, הוא איכותי ללא ספק.

הוא בקטגוריה של BUDGET TIRES שזה בקיצור צמיגים ראויים ובזול.

לא מאופיין בבירור (לא ספורטיבי, לא ירוק..) אבל לרוב האנשים "הרגילים", הוא יעשה את העבודה.

לא ממש הבנתי את הקשר לפורום שיפורים.

מרוב השאלות לגבי צמיגים וחישוקים.. אולי הגיע הזמן לפתוח קטגוריה ייעודית לשאלות כאלו.

לשפר בלי להתפשר

פורסם

טוב,מאוד סקרן אותי המותג הפרטי של קונטיננטל (שמאוד אהבתי,את המקורי כמובן)

אז קצת חפרתי ברשת

1.אין שום איזכור לחברה הנ"ל,ובטח שלא בהקשר לקונטי

2.אם היה לי ספק,זה התבדה

דוגמאות מהרשת

"דוגמה טובה - צמיגי טייפון שאינני יודע אם הם עדיין משווקים, נמכרו במחיר נמוך מאוד ועשרות אלפים הרכיבו כאלה. הצמיגים אינם אוחזים בכביש רטוב (ואורך חייהם קצר מאוד), האם מישהו בדק אי פעם את כמו התאונות בגללם? כנראה שלא "

"צמיגי טייפון

האם יש תקן לצמיגים כי אני אכלתי אותה עם צמיגים שכאלה שנמכרים באוטו דיפו יפים מבחוץ הרוסים מבפנים. נסו לתקן פנצר אחרי 20 אלף ק"מ"

"בפברואר 2005 קנית 306 1.4 עם צמיגי טייפון ומצבר spark.

מאז נסעתי 50.000 ק"מ, את הטייפון זרקתי לאחר ההחלקה הראשונה"

וזה נלקח מהפורום

"שמע, לגבי צמיגי טייפון.

רעייתי כחובבת מציאות ומבצעים קנתה פעם לפני שנים רבות ארבעה צמיגי טייפון תוצרת רומניה באוטודיפו במחיר מצויין.

לאחר חדשיים היא ביקשה ממני להחליף אותם כי היא "נוסעת על קרשים".

קניתי לפני שנתיים לבני פיז'ו 306 שהיה נעול ברביעיית טייפון 165/70/13, אבל כאשר הוחלפו לרביעיית קלבר ההבדל באחיזה, במרחק העצירה, בשקט ובנוחות היה עצום מה גם שלרכב כזה אין הגה כח וצמיג טוב עוזר במקרים אלו."

אולי לקונטיננטל יש בן חורג שהם לא יודעים עליו? :-D

פורסם

גוגל הוא לא תחליף לידע אמיתי :wink:

אנחנו מייבאים צמיגים מקונטיננטל כבר 20 שנה. אנחנו לא מייבאים את המותג הנ"ל ולא קשורים אליו בשום אופן. אני אישית מעדיף צמיגים אחרים וזה ברור וידוע לכל אבל..

אחרי למעלה מ 10 ביקורים במשרדים הראשיים בהנובר, ביקורים במפעלים באירופה, אינספור סדנאות, השתלמויות, פגישות ועבודה אישית ורציפה מול החברה הזאת בעשור האחרון.. אני מרשה לעצמי לומר את שאמרתי בענווה גמורה אך בוודאות מוחלטת.

זה מותג פרטי ( מה שנקרא אצלנו "פרייבט לייבל" ומילת החיפוש אגב היא TYFOON ) של כמה רשתות גדולות באירופה שבראשן עומדת INTER-SPRINT ההולנדית. חברות בסדר גודל שכזה מקבלות מהיצרנים הגדולים בנוסף למותגים הרגילים גם אפשרות למותג פרטי שימכר רק ע"י הרשת הספציפית ובחנויותיה בלבד. לעיתים חברות אלו גם מייצאות את המותג שלהם לשווקים נוספים.

ורק בכדי לקבל פרופורציות על העניין הזה. קונטי לבד מייצרת מעל 100 מותגים פרטיים כאלו. כל היצרנים הגדולים עושים זאת.

יתכן ופותח השרשור יקבל החלטה בהתבססו על התשובות לשאלות שלו כאן בפורום, כך זה קורה לעיתים רבות ולדעתי, כל מי שיכול לתרום ידע או נסיון אישי - כדאי שיעשה זאת.

את הספקולציות נשאיר לעת עתה ולצערי לחברים בפורום ספורט מוטורי..:lol:

טייפון מיוצר במפעלי קונטי באירופה. זאת עובדה ידידי. לא ניחוש.

אני מבטיח לך שגם אם תחפש ביקורות שליליות על גודייר, תמצא ואולי אף יותר. זה ממש לא אומר שהוא צמיג לא טוב.

בהצלחה בבחירה. תהיה אשר תהיה, זה באמת זמן טוב להחליף צמיגים.

לשפר בלי להתפשר

פורסם

ממש אין פה ספקולציות...

דודי,עם כל ההערכה שיש לי אליך אפשר לומר טעיתי

אנשים פשוטים ולא מביני דבר שללו את הצמיג הזה ואלו לא אנשים שנוסעים על F1,R1R,ADVAN וכ"ו

כלומר שרמת ההשוואה היא ברמה הבסיסית ביותר

ובנימה אישית

אני ממש לא מבין את הצורך שלך לגונן על דבר כזה,בתור אדם ובעל סדנא שמעניקה חסות חלקית למתחרים בספורט המוטורי - מי כמוך יודע מה חשיבות הצמיג ואיכותו

מיצידי שייוצר בבית של הבעלים של קונטיננטל,זבל נשאר זבל וסכנה לנהג ולציבור עומדת בעינה למרות השמות המפוצצים כשיביכול עומדים (או לא) מאחוריה

עד 100 "חברות בת" לכול יצרן צמיגים מפורסם,למה יצרני הצמיגים לא מפרסמים למי הם העניקו חסות ומי מייצר בשמם?

פורסם

אתה צודק וכנראה שאני צריך לחדד עוד יותר את מילותי.

אני לא המלצתי על הצמיג הזה. לא מניסיוני עם הצמיג ולא מנסיונם של אחרים. אני בהחלט בעד צמיגים טובים ואיכותיים יותר וכל מי שהיה אצלי אי פעם יודע שאצלי יש רק צמיגים רציניים, ספורטיביים ואיכותיים ביותר. אני חושב שעלות נוספת של 100-200 ש"ח לצמיג ברוב המקרים שווה את התמורה.

אני יצאתי כאן להגן על שמו של העסק שהציע לפותח השרשור את הצמיג. אמנם אני לא מכיר אותו ואין לי שם מניות אבל גם אני בעל עסק וגם אני מודע לכח ולפוטנציאל ההרסנות שטמון בהתנהגות קלת דעת.

האמן לי, יש לי נסיון לא קטן עם שקרים ואי אמיתות בפורומים. ואהבתך לרעך כמוך ואל תעשה לחברך מה ששנוא עליך זה הבסיס להכל

יתכן ואם לא הייתי מגיב בצורה כזו, מישהו אחר או פותח השרשור עלולים (שלא בצדק במקרה הזה) לחשוב שאותו אחד שהציע את הצמיג - שקרן. ולפחות במקרה הזה, נאמרה כאן אמת.

.

יצרני צמיגים לא יפרסמו בגלוי את המותגים הפרטיים שלהם שכן אז יקשה עליהם מאד להסביר הבדלים של 200-600% בעלויות בין צמיגים המיוצרים באותו המפעל מאותו חומרי גלם וע"י אותן מכונות..

ולפני שגם זה לא יובן כהלכה.. אני אדגיש - יש הבדל עצום ביון הצמיגים על אף האמור לעיל. לא בדיוק אותם חומרי הגלם, תבניות ישנות, פרופילים מיושנים יותר ועוד ועוד.

לשפר בלי להתפשר

פורסם

תודה על התגובות המהירות וה"מאירות"

הכנסתם לי את הספקות המתאימותם,

ד"א אני חושב שזה הפורום המתאים כי בכותרת כתוב שיפורים ואחיזה

תודה

שלומי

פורסם

חברים אני קורא ולא מאמין...

"קיבלתי הצעה טובה" תפסתי דיל..

כאן מדובר על חיי הנוסעים ברכב.!!

צמיגים הוא החלק החשוב ביותר ברכב...

לא פנסי ערפל, לא מגברים עתירי כח ,או רמקולים מעולים.

לחסוך 300 ש"ח ובכך להגדיל את מרחק העצירה ,שהיא לעיתים קריטית

בין תאונה או לא תאונה....נו באמת:evil:

חברים מנסיון -גודייר ,בריגסטון,ויוקוהמה מעולים.

גם פירלי מישלין קונטיננטל וקלבר.

בנוסף הצמיגים הנזכרים גם יחזיקו מעמד הרבה יותר מטייפון ,

כך שלא חסכת דבר.

בעבר היו לי קוהמו -והם צמיגים בינוניים -תמורה טובה למחיר.

אז אם אתה רוצה לחסוך ניתן להתפשר על קוהמו -אבל לא מתחת לכך.

בהצלחה.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

לזה אתה לא מאמין?

אתה יודע כמה פעמים נכנסו אלי לקוחות עם X5 או קאיין או CLS ושאר מפלצות.

ביקשו חישוקים (למשל 20") והדרישה היחידה שלהם לצמיגים היתה..תאמין או לא.. "הכי זול שיש". במילים האלו ממש.

סיני, זבל זה ממש לא חשוב. העיקר שיסע על 20"

אתם קולטים? מפלצות עם 400 כ"ס ששוקלות 2 טון ועולות קרוב למיליון ש"ח מתעקשות על הצמיג הכי זול שיש.

רק בישראל.

לשפר בלי להתפשר

פורסם

ולך תסביר שאינצ'ים בחישוק לא מפצים על אינצ'ים במקום אחר.

לטעמי מי שקונה קאיין מראש לא בחר רכב בגלל יכולות.

אני רואה בפורום אנשים שבוחרים צמיג לפי יופי ומראה של הסוליה - לך תבין.

נתן.

פורסם

אני לא חושב שצריכה להיות התלבטות בכלל לרכישת צמיגים ירודים לאור הפרשי המחירים הזניחים.

לקוחות שלא מבינים מהחיים שלהם גם עלולים לשלם 2000 ש"ח לרביעייה של טייפון במידות הללו.

כצמיגי באדג'ט זולים ואיכותיים, הייתי הולך על הסדרות הנמוכות של היצרנים המובילים ולא על חברות בנות שלפעמים נרכשות ע"י היצרן על מנת לנכס לו עוד אי אלו אחוזים בנתח השוק העולמי ולא תמיד ישנה העברה של טכנולוגיה וידע.

ברכבי הבאדג'ט במשפחה אני התקנתי טויו פרוקסס TPT (סדר גודל של רביעייה באלפייה למידות 14 או15 )

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...