Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהמם.

לכל מעשה שלנו יש תוצאה, כל כך חשוב לזכור את זה במיוחד על הכביש.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אכן סרטון מצמרר. אחד המפחידים שראיתי, אבל היעילות שלו מוטלת בספק שכן הדעה הרווחת בישראל היא "לי זה לא יקרה". ובמיוחד אצל נהגים שכל מה שיש להם בראש זה "אני הכי מהיר, ואף אחד לא יכול עלי!".

פורסם
אכן סרטון מצמרר. אחד המפחידים שראיתי, אבל היעילות שלו מוטלת בספק שכן הדעה הרווחת בישראל היא "לי זה לא יקרה". ובמיוחד אצל נהגים שכל מה שיש להם בראש זה "אני הכי מהיר, ואף אחד לא יכול עלי!".

ידידי, לאחר שמתבגרים מעט ורואים חברים שקורה להם מיקרים מסויימים הדעה מישתנה מהר מאד.

בברכה אסף.

פורסם

מטורף. קשה להפנים את זה, בתוך האוטו 160 קמ"ש נראים כמו כלום, אבל במקרה חירום מבינים איזה מהירות מסוכנת זאת.

הכי קשה שם היה התאונה של הזוג שישבו על הגדר, עשה לי צמרמורות בגוף.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

מזעזע,באמת מזעזע.

אין לי מה להגיד.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני מחפש סירטון שמעורב בו תינוק שלא קשור. למטרות חינוכיות של סבתא שלא קושרת את הילדים שלה.

אני זוכר שהיה גם סירטון עם ילד שעף דרך השמשה או משהו כזה אבל אני לא מצליח למצוא אותו.

משהו מכיר?

פורסם

לא מכיר סרטון שבו רואים תינוק עף דרך השמשה.

כן מכיר סרטונים שבהם רואים אנשים בוגרים יותר נפגעים בכלל שלא היו חגורים.

הסרטון היחיד שמצאתי שקשור לילדים, שיכול לעורר קצת את המחשבה, זה הסרטון הזה:

צריך להבין קצת אנגלית, אבל לדעתי אם השכל הבריא לא חושב על זה בעצמו, כנראה שהסרטון הזה לא יעזור בכלום.

בריאות לסבתא.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

כואב. ממליץ לשים בדביק את כל הסרטונים האלה, זה יכול רק להועיל.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • תוכן חדש...