Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רכשתי מאזה לאנטיס שנת 99 מנוע 1800 לאחר בדיקה במכון קומפיוטסט הומלץ לי להחליף את התושבות מנוע תושבת גיר ומשולשים...

הרכב אכן רועד כאשר אני עומד ונוסע ממש לא ישר כמובן שגם כיוון פרונט יעשה והחלפת 2 צמיגים קדמיים.

איפה הייתם ממליצים לעשות את הטיפול של התושבות ומשולשים מוסך באזור ראשון לציון תל אביב ומי עדיף חלפים מקוריים או תחליפים אם תחליפים אז של איזה חברה?!?!?!

פורסם

עצה אישית ממני אל תשים תושבות לא מקוריות בלאנטיס במיוחד לא את תושבת הגיר ותושבת הטיימינג, הרכב ימשיך לרעוד עם חלופיות.

נסה למצוא אצל חזי דלל הוא מחזיק חלפים מקוריים ולהתייעץ איתו.

ולגבי מיקום העבודה יש המון מוסכים רפי כבר ייעץ לך בהמשך אני מאמין ואם לא אתה מוזמן לגשת לאורן שירותי רכב ברחוב המרכבה בחולון הבחור מקצועי ומכיר את הרכב שלך בעצימת עיניים.

ואם אתה מעוניין בכל העבודה ובחלפים מקוריים מהיצרן אתה מוזמן להגיע למוסך המרכזי של פורד מאזדה בניר צבי.

פורסם

ממליץ בחום לשים תושבות מקוריות, יותר יקר אבל משתלם. החלופיות לא עושות את העבודה ולא יחזיקו מעמד כמו המקוריות. מניסיון.

כמו שניסן רשם, נסה לברר עם חזי דלאל - 03-5619992

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• ספונסר פורום
פורסם

כל קודמי צודקים,רק חיזוק קל,גם המשולשים הסיניים שמסתובבים בשוק מאיכות ירודה ונקרעים מהר מאוד.

אורן

פורסם

חברת NOK, בין היתר, מייצרת חלקים "מקוריים" למאזדה, כגון תושבות ומחזירי שמן.

כאשר הדילר של מאזדה מקבל את הסחורת החלפים מחברת NOK, הוא שם תווית משלו על המוצר עם מק"ט ואז המחיר עולה ולפעמים בהרבה.

ממליץ לך לגשת לחזי דלאל ברח' המסגר ת"א, ולקנות תושבות של NOK - השאלה היא מה תעדיף? תושבות NOK באריזה של דלק-מוטורס ומחיר בהתאם, או את אותה התושבת של NOK רק ללא אריזה של דלק-מוטורס ובמחיר יותר "הגיוני"...

פורסם

אני החלפתי בלאנטיס 98 (סדאן) שלי לפני שבועיים - 4 תושבות - 800 ש"ח, במוסף שלי ביפו.

לאחר החלפת תושבות - תאמין לי, עולם אחר.

• תוכן חדש...