Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהי מכונית השנה שלכם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מהי מכונית השנה 2010 שלכם ?  

81 הצבעות

1. 1. מהי מכונית השנה 2010 שלכם ?

• סיטרואן C3
    • פיג'ו 3008
    • טויוטה IQ
    • מרצדס ECLASS
    • אופל אסטרה
    • פולקסוואגן פולו
    • סקודה ייטי
    • אחר - אפרט בשרשור.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם מוזמנים לבחור את מכונית השנה שלכם.

אם למישהו יש בחירה אחרת הוא מוזמן להעלות תמונה ולנמק למה.

סיטרואן C3

c3_picasso.jpg

פיג'ו 3008

3008.jpg

טויוטה IQ

iq.jpg

מרצדס ECLASS

Mercedes-Benz E-Class.jpg

אופל אסטרה

Opel_Vauxhall Astra.jpg

פולקסוואגן פולו

polo.jpg

סקודה ייטי

Skoda Yeti.jpg

פורסם

מהרשימה המצומצמת בחרתי בייטי, רכב שמראה על ההתקדמות הגדולה שעברה סקודה בעשור האחרון.

אף מכונית לא באמת מחדשת שום דבר ורובן הן דגמים מחליפים למכוניות קיימות, קצת משעמם...

אני אישית הייתי בוחר באלפא מיטו המקסימה, אבל אני לא בטוח שהיא הוצגה השנה ולכן היא אולי לא משתתפת בתחרות (?).

פורסם

ישנם הרבה רכבים ברמה גבוהה כדוגמת ה E קלאס אבל זה לא רכב מהפכני,

מרצדס תמיד היתה ברמה הגבוהה ולכן לא מפתיע אותי שגם ה E קלאס החדשה כזאת.

הרכב היחידי שאני יכול להגיד שהוא הפתיע מאוד לטובה וכמעט בכל פרמטר זה הייטי,

רכב שהצליח להרשים מאוד, בעל עיצוב מעט לא שגרתי וזה לגמרי בצורה חיובית, הרכב נראה מעולה,

הדגם הראשון של סקודה שממש מיועד לשטח (ולא עוד גירסה שנקראת ''סקאוט''),

רכב שמצליח להיות גם איכותי, גם מתקדם וגם חסכוני. אני אומר שאפו.

שלומי.

פורסם

הכל חרא. הייטי לפחות מעניינת. הפולו משמימה, האסטרה סטנדרטית - המגאן התקדמה לא פחות (אפילו אם לא לכיוון הנכון), הE קלאס זו אבולוציה, טובה ככל שתהיה, ה3008 זו בדיחה על חשבון הצרכנים, ואני לא רואה סיבה לדון בIQ בפורום רכב. ייטי IT IS.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני אישית הייתי בוחר באלפא מיטו המקסימה, אבל אני לא בטוח שהיא הוצגה השנה ולכן היא אולי לא משתתפת בתחרות (?).

הוצגה בשנה שעברה, אך לא עלתה לשלב הסופי של המועמדות (הזוכה, אגב, היתה פיאט 500).

גם אני הייתי בוחר במיטו, אם היתה אפשרות :-)

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

רק לי הC3 מזכירה דיהטסו סיריון מנופחת? :)

ה3008 לא מכוערת, רק סתמית.

אני אהבתי את העיצוב הסולידי של הפולו החדשה (לא אהבתי את הדור הקודם),

וגם האסטרה נראית לא רע בכלל.

למעשה כל עוד אין איטלקיות שיוסיפו פלפל לרשימה, הבחירה קצת משעממת.

האם הבחירה הרשמית היא רק לפי עיצוב חיצוני או כוללת פרמטרים נוספים?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הכל חרא. הייטי לפחות מעניינת. הפולו משמימה, האסטרה סטנדרטית - המגאן התקדמה לא פחות (אפילו אם לא לכיוון הנכון), הE קלאס זו אבולוציה, טובה ככל שתהיה, ה3008 זו בדיחה על חשבון הצרכנים, ואני לא רואה סיבה לדון בIQ בפורום רכב. ייטי IT IS.

אני אשמח לשמוע למה אוקטביה מוגבהת עם עיצוב מאוד "שונה" משאר הסקודות מתאימה יותר לתואר מאשר רכב כמו טויוטה IQ.

אז נכון שאף אחד בפורום לא היה קונה לעצמו IQ, אבל בתור רכב היא מעניינת הרבה יותר מהייטי.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

מה יש ביטי שהופך אותה לרכב השנה? מה היא מחדשת? השלדה היא אותה שלדת גולף/אוקטביה, וכך גם המנועים. העיצוב נחמד ולא יותר מזה. סה"כ מדובר ברכב איכותי, בנוי טוב ובעל אחיזה טובה, אבל לא רכב שמותיר את השאר הרחק מאחור.

אני הייתי בוחר ב-IQ מהרשימה. רכב עם עיצוב מדליק ורענן, מימדים חיצוניים קטנים אך מרווח מבפנים, חסכוני בדלק ופולט מעט מזהמים.

אגב, אם כבר סקודה, אז הייתי בוחר בסופרב (אבל היא לא ברשימה:)).

פורסם

S^M, היא טיגואן עם סמל שונה.

ואלי, היטי היא נישה חדשה עבור שקודה והיא הרכב הכבישטח הראשון שלה (וציינתי זאת) ולכן היא בחירה הרבה יותר הגיונית ונכונה מאשר סופרב (שהיא מצויינת אך אינה מהפכנית).

זאת גם הסיבה שאני אישית בוחר ביטי - ממשיכה את המהפך הקיצוני שעוברת שקודה בשנים האחרונות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...