Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספר תוספות לרנו קנגו:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, אני מודה ומתוודה ואל תכעסו.

הקנגו שדיברתי עליה בזמן האחרון היא שלי ולא של חבר או משהו וזה קצת מהחששות של התגובות, כמו זה שהיה בזמנו על זה שהיססתי לגבי מכירת הג'יפ שלי ומעבר לרכב פשוט יותר.

בכל מקרה הרכב כיום הוא קנגו ולאחר שקיבלתי אותה חדשה מהניילון היא עברה כמה וכמה תהלכים, כמו ניקלים שמקיפים את הרכב, ג'אנטים מגנזיום, רדיו דיסק מתקדם יותר ממה שהיה ועוד כמה דברים ששמתי כמו טלפון חדש ומערכת ניווט.

הדברים הבאים שאני מעוניין לשים זה רמקולים מאחורה שיעניקו איכות טובה יותר, מגני רוח ומגני בוץ.

אשמח אם תתנו לי מקום שבו אוכל לרכוש מגני בו. ורוח מקוריים של רנו קנגו.

כמה תמונות של הרכב:

11-3.jpg

12-2.jpg

22-1.jpg

9-3.jpg

2-3.jpg

1-3.jpg

4-4.jpg

10-2.jpg

שלומי.

פורסם

הרכב משמש יותר כרכב משפחתי, חשוב היה לי שיהיה ידני, חסכוני, בעל נוחות נסיעה טובה לא כמו הדובלו ולא יקר כמו הקונקט והברלינגו מולטיספייס.

המראות דווקא נראים טוב, ברור שפנסי ערפל יהיו תחליף יפה יותר ושימושי יותר, אבל איני יודע מאיפה משיגים ומה המחירים, אשמח אם תגיד לי.

ההשקעה שלי היא בכל רכב שיש ברשותי לתקופות ארוכות.

אני נורא מחובר לרכב שלי ואני משקיע בו רק מאהבה אמיתית והשיקול הכספי לא משחק פה תפקיד.

שלומי.

פורסם

פנסי ערפל אתה יכול להשיג בEBAY כמובן.

אם אין לך כח לקנות שם, אתה יכול לדבר איתי ואני יברר לך.. יש לי חבר שמתעסק עם אביזרי רכב.

כמובן שבאיבי הרבה יותר שווה ויש המון מבחר

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

שאני אבין, אתה עשית הסבה מVW טורג לרנו קנגו?

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

ביקשתי מפורשות לא להיכנס לעניין הזה, מספיק ספגתי הרבה הטפות מוסר ונזיפות.

הטוארג היתה לפני שנתיים, מאז מכרתי וקיבלתי רכב מהעבודה ועכשיו עברתי לקנגו.

אז אנא ממך ומשאר כל חברי הפורום, התייחסו למצב כיום.

שלומי.

פורסם

הקנגו שלך נראת ממש טוב! :-)

זה רק מוכיח שכאשר מתייחסים לאוטו באהבה, הוא תמיד יראה טוב!

לא משנה באיזה רכב מדובר.

פורסם

תעשה חיים:

vn_00321_RIMG0028.JPG

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
פנסי ערפל אתה יכול להשיג בEBAY כמובן.

אם אין לך כח לקנות שם, אתה יכול לדבר איתי ואני יברר לך.. יש לי חבר שמתעסק עם אביזרי רכב.

כמובן שבאיבי הרבה יותר שווה ויש המון מבחר

אשמח אם תברר לי דרך חבר שלך.

אתה מוזמן לעדכן אותי אם יהיו חדשות. :-)

שלומי.

• תוכן חדש...