Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי אונו 96 1.4 . אתמול שמתי לב שבכל קפיצה המד חום ברכב נופל 2 קווים ואוטומטית חוזר לעצמו.

בדקתי מגעים בלוח שעונים ובגעים ביוניט שברדיאטור והכל נראה תקין.

יש למישהו מושג מה זה?

בנוסף בעיה נוספת (אחרי הכל זה אונו ופה הצרות באות בצרורות. ורק השבוע היא הוחיכה לי 4 פעמים... בנתיים)

לפניכחצי שנה התקנתי נעילה מרכזית ברכב בעצמי. לאחרונה הדלת הימנית אחורית לא ננעלת מהשלט בזמן שכל השאר כן. רואים את הכפתור מנסה לרדת אבל לא מצליח.ידנית זה ניסגר. בקשר לפתיחת הדלת- כאן אין שום בעיה.

פיקרתי שם את כל מנגנון הנעילה וגירזתי אותו ולא עזר.

האם ישנה אפשרות לגרום לכך שהבוכנה באותה דלת תקבל יותר כוח באקט הנעילה?

במידה וכן מה צריך לזה?

פורסם

לגבי נעילת הדלת, בדוק שהברגים המחברים את מוט הנועל מהודקים חזק אל מנגנון הדלת המקורי וכמו כן תוכל לראות בפועל אם יש החלקה בין המוטות בזמן הפעלת הנעילה.

לגבי מד החום מנוע, צריך לבדוק את הארקת המנוע, המרכב (בודי), הארקת לוח השעונים עצמו ואם כל ההארקות תקינות אז אולי משהוא חופשי בלוח השעונים עצמו.

תוספת - שמתי כעת לב שבדקת את חיבורי היוניט שברדיאטור, אבל עליך לבדוק את חיבור החוט (ירוק) אל יוניט שעון החום שנמצא בראש המנוע באזור שבין המצתים (פלאגים).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה רבה על התשובה רפי.

לגבי הנ"מ-כל הברגים מחוזקים חזק. אני אישית פירקתי את כל מערכת הנעלה בדלת גירזתי אותה והחזרתי רותה. מה שקורה נראה שישנו קושי כלשהוא לבוכנה לבצע את פעלותה.

לגבי המד מנוע- אני יבוק את החוט בירוק בראש מנוע, אך כיצד אני יכול לבדוק הארקה?

רוני

• תוכן חדש...