חזור אחורה   קארספורום - רכבים \ מוטוריקה - פורום רכב > פורומי רכב > ייעוץ ברכישת רכב

מודעות שירות
תגובה חדשה

כלי נושא מצבי תצוגה
ישן 26/10/09, 14:44   #76
alexk
נהג שודים מדופלם (> 1700 הודעות)

הסימלון של alexk

בעניין: מה אתם חושבים על גולף TSI 160 כ"ס חדשה?

זה לא כל העניין, זה חלק ממנו.
הדוגמא שנתת עם היין מצויינת. רוב האנשים אכן לא יבדילו. הגולף הנ"ל לא מכוונת אליהם.
מודעות שירות

ישן 26/10/09, 14:45   #77
eransh1
נהג צעיר (> 150 הודעות)

bar72, האם אתה מוכן להתייחס ברצינות לדברי? או להמשיך להפריח ססמאות?

כן, ישבתי ונהגתי באותה גולף מדוברת (עם מנוע רגיל, אלא אם המנוע והגיר משפיעים על איכות התא). אפילו יצאתי והצצתי על הסמל מאחור והיה כתוב באותיות קידוש לבנה גולף). ועדיין אני חושב שה308 נוחה יותר ולא במעט.
השאלה אם אתה ישבת, לפי איך שאתה מבטל בקלילות את הרכבים האחרים.
ואף אחד, כולל אף אחד פה לא יכול להאשים אותי באהבה וחיבה יתרה למותג הצרפתי

לא הבנתי מה הכוונה ב"זה מסביר כמה דברים" שכתבת. אני בטוח שהיא מהירה מאד, והשילוב גיר מנוע מצויין. אני חושב פשוט שהוא לא טוב מרכבים אחרים בצורה ששווה כמה עשרות אלפי שקלים (למעט התיבה של ה30.

ןיתכן כי עלייך לפצוע בקריירת הימורים מבטיחה, שכן אתה בטוח שלא נהגתי במאזדה 3 2ל', או במאזדה 6. (לידידתי הקרובה ביותר יש 3 עם מנוע 2000 סמ"ק, ועוד מהדגם הקודם. הרכב פשוט מעולה וחזק).

אני בכלל לא מבין, ואנא התייחס ברצינות , לעניין שזאת החבילה למי שיש 200 אש"ח. אז מה, מי שיש לו, נהנה לזרוק?

קנית את מה שאתה אוהב? זה החשוב ביותר. מבחינתך זה הרכב המושלם וזה מצויין כי רכב קונים לא מעט עקב שיקולים אמוציונליים.

אבל אי אפשר לפרסם שאלה, ואח"כ לחשוב שכל מי שלא חושב כמוך תוקף אותך.
מיצו' גלאנט 92 (סנטימנטים....)
eransh1 לא מחובר לפורום   הגב עם ציטוט
ישן 26/10/09, 15:04   #78
ToMeR
פורומניאק

הסימלון של ToMeR

alexk כתב:
זה לא כל העניין, זה חלק ממנו.
הדוגמא שנתת עם היין מצויינת. רוב האנשים אכן לא יבדילו. הגולף הנ"ל לא מכוונת אליהם.
אתה אומר בדיוק הפוך, הגולף הזאת מכוונת בדיוק לאותם אנשים שלא מבדילים כי להם אפשר לתת יין זול ולספר להם כמה היין הזה משובח ושווה אלפי שקלים בזמן שהוא שווה אולי מאה שקלים.

זאת השטיפת מוח, אומרים לך כמה המוצר הזה טוב עד שאתה משתכנע ומוכן לשלם עבורו כמה שיבקשו כי מבחינתך המוצר הזה מעולה. זה שיווק בסופו של דבר שעובד על אנשים.

הגולף היא לא יותר מרכב עממי כמו אותו יין זול בניסוי, רק שצ'פיון מספרים לנו שהגולף היא רכב כזה וכזה ויש אנשים שלא מבדילים ובאמת מאמינים ומוכנים לשלם תמורת הגולף את מה שמבקשים.
ToMeR לא מחובר לפורום   הגב עם ציטוט
ישן 26/10/09, 15:08   #79
alexk
נהג שודים מדופלם (> 1700 הודעות)

הסימלון של alexk

אני אומר שאני לא מצפה ממישהו שלא מבין איכות מהי, להבין מה כ"כ מוצלח בגולף ולמה היא עדיפה על מאזדה 3.
ישן 26/10/09, 16:18   #80
d1a1n0
נהג צעיר (> 150 הודעות)

alexk כתב:
אני אומר שאני לא מצפה ממישהו שלא מבין איכות מהי, להבין מה כ"כ מוצלח בגולף ולמה היא עדיפה על מאזדה 3.
בדיוק..

אומנם הגולף היא לא מותג פרימיום, אבל להשוות אותה למאזדה זה פשוט לא נכון.
d1a1n0 לא מחובר לפורום   הגב עם ציטוט
ישן 26/10/09, 16:20   #81
ToMeR
פורומניאק

הסימלון של ToMeR

אז לפי הטענה שלך, רוב הישראלים לא מבינים מה זה איכות, ורק אנשי האליטה יודעים מה זאת איכות טובה?

נו שיהיה, הרגע הוכחת לי שאתם באמת מתוכחים על עיוור בשביל הגולף.

אני אתקשר לצ'מפיון ללמוד אצלם את צורת השיווק הזאת שלהם כי זה עובד מצויין.
ישן 26/10/09, 16:42   #82
mikyl
נהג צעיר (> 150 הודעות)

farkash7 כתב:
הנה מחירים של הגולף בבריטניה רק כדי שתקבלו פרספקטיבה, ואל תאכילו אותי עם הלוקשים של תמחור אחר, מיסים וכו' מדובר ביבואן שעושה כסף עליכם ומוכר לכם מותג "פרימיום" במחיר עממי(עלק) כביכול.

הגולף המדוברת: £14,500
פורד פוקוס טיטניום עם מנוע 2.0 ליטר: £19,695
פיג'ו 308 1.6 טורבו: £17,545

קחו את המחירים האלה ותראה מה מוכרים לכם בארץ ובאיזה מחיר, הגולף מרכב איכותי מאוד שנמכר במחיר זהה ונמוך למתחרים שלו הפך בארץ למשפחתית שנמכרת במחירים אסטרונומיים ולא משנה מה איכותה.
תוספת קטנה:
Civic 5 Door SE 1.4 i-VTEC (Petrol) Manual
(an entry level)
engine - 1.4 i-VTEC
100PS at 6000rpm
Acceleration 0-62 mph (secs) 13

£14,950

Civic 5 Door Si 1.8 i-VTEC (Petrol) Automatic
(1.8 אוטומטית הכי זולה)

£18,160
mikyl לא מחובר לפורום   הגב עם ציטוט
ישן 26/10/09, 16:45   #83
אייל
פורומניאק

הסימלון של אייל

שלח הודעה דרך ICQ ל-אייל

ToMeR כתב:
אתה אומר בדיוק הפוך, הגולף הזאת מכוונת בדיוק לאותם אנשים שלא מבדילים כי להם אפשר לתת יין זול ולספר להם כמה היין הזה משובח ושווה אלפי שקלים בזמן שהוא שווה אולי מאה שקלים.

זאת השטיפת מוח, אומרים לך כמה המוצר הזה טוב עד שאתה משתכנע ומוכן לשלם עבורו כמה שיבקשו כי מבחינתך המוצר הזה מעולה. זה שיווק בסופו של דבר שעובד על אנשים.

הגולף היא לא יותר מרכב עממי כמו אותו יין זול בניסוי, רק שצ'פיון מספרים לנו שהגולף היא רכב כזה וכזה ויש אנשים שלא מבדילים ובאמת מאמינים ומוכנים לשלם תמורת הגולף את מה שמבקשים.
תומר, אתה חופר לעצמך יותר מדי עמוק בשביל אחד שאין לו נסיון בסיסי עם הרכבים הללו.

על פניו, בצורה אובייקטיבית מבחוץ, כאשר מעולם לא היתה בבעלותך גולף והנסיון שלך מסתכם ב106GTI בת 13-14 וברכב של ההורים (מזדה 6 אאל"ט) - הטיעונים שלך יכולים להשמע הגיוניים לך עצמך ולאנשים אחרים שאין להם נסיון בעלותי על הרכבים הללו.
אבל- וזה אבל גדול, אחרי שהיתה לך גולף, אתה לא תסתכל על רכבים אחרים מלבד גולף ולא יעזור כלום. עד שלא תהיה לך אחת אתה לא תבין וזה בכלל לא הקטע של סמל סטטוס .

שנית, מי שמחפש גולף, לא יסתכל על רכבים כמו 308, C4, קורולה , יונדאי I30, סובארו אימפרזה ,פוקוס, מזדה 3 וכו' ולא משנה כמה מאובזרים הם יגיעו וכמה שמחירם יהיה אטרקטיבי כי הוא פשוט לא קהל היעד של הרכבים הללו. הדבר היחיד שהוא אולי יתלבט זה אם להוסיף ל A3 או להשאר בגולף.

בנוסף - מי שמחפש גולף אפילו לא יעיף שבריר מבט על רכבים כמו סקודה אוקטביה שהם פשוט מכוערים ופחות איכותיים ולא משנה כמה יחס אבזור לשקל הם נותנים וגם לא על מיני ואנים כמו הסיאט לאון הנוכחית שהיא פשוט פחות איכותית וגם מעוצבת גרוע לטעמי. (איביזה בכלל נמצאת בקטגוריה נמוכה מול הפולו ואין מה להשוות אותה כאן בכלל)

בנוגע למחירים בחו"ל זכותו של היבואן לתמחר איך שהוא רוצה, זכות הציבור לא לקנות.

בקשר להשוואה של היינות : מי שרגיל לשתות יין איכותי, יוכל לזהות יין גרוע מכיוון שהתרגל לאיכות. מי שרגיל ליין גרוע, לא ידע לזהות איכותי וגם מראש לא ישקיע באיכותי.
אייל לא מחובר לפורום   הגב עם ציטוט
ישן 26/10/09, 16:56   #84
pizo
נהג שודים (> 1000 הודעות)

אנשים פה בסרט עשו מהגולף בייבי מרצדס,אז זהו שהיא ממש לא,באירופה יש לה מתחרות שוות ערך כמו הסיויק,ה308,הפוקוס,האסטרה, זה בכלל לא משנה אם זה גולף 1.6,122 או 160,המחירים פשוט מופרעים לרכב זקן באופיו עם עיצוב זקן,תא נוסעים זקן{משטחים של פלסטיק שחור ומשעמם},נוחות בינונית,התנהגות כביש בינונית ואמינות לא טובה ע"פ הדגמים הקודמים.
וכן גם אם הגולף הייתה באותו מחיר הייתי מעדיף פוקוס 2.0 או 308 טורבו שעדיפות על הגולף בכל מטלות הנהיגה/נסיעה.
pizo לא מחובר לפורום   הגב עם ציטוט
ישן 26/10/09, 17:31   #85
אייל
פורומניאק

הסימלון של אייל

שלח הודעה דרך ICQ ל-אייל

מצויין ! תמשיך לקנות 308 ופוקוס. פאר האמינות, האיכות , הגירים והמנועים. (יש תחרות בין שני הרכבים על שילוב גיר-מנוע גרוע.)
אייל לא מחובר לפורום   הגב עם ציטוט
ישן 26/10/09, 17:31   #86
farkash7
נהג נמרץ (> 500 הודעות)

alexk כתב:
מה ההבדל באבזור? איזה גיר? בדקת את כל הפרטים?
לשאלתך מדובר בדיוק באותו רכב עם אותו גיר ואותו מנוע, אני בטוח שהוא מגיע שם גם עם ג'נטים, כול אביזרי הבטיחות ומערכת מקורית.
רוצה גם סנרוף? יכול להיות שזה כבר כלול אבל נגיד שלא ונגיד שהוא עולה 2000 פאונד כן(זה בחיים לא המחיר) הגענו ל16500 פאונד.

עכשיו אני לא שואל איך ה16500 פאונד האלה הפכו ל180000 שקלים, אני שואל איך רכב שמתומחר באותו מחיר כמו פורד פוקוס, 308, וגם הונדה סיוויק כמו שאמרו לפעמים פחות ולפעמים טיפה יותר מתומחר בארץ ב30% יותר גבוה מהמקבילים שלו?

לא מדובר פה ברכב אחר אלה ביבואן אחר שלוקח רכב שיתרונותיו הם איכות גבוהה במחיר נמוך מנצל את זה ומנפח את מחירו לרכב פרימיום.
אותם פראיירים שקונים את הרכב אכן קונים רכב מצויין, אולי אפילו את הרכב הכי טוב בקבוצה, אבל עדיין הם משלמים סכום לא מוצדק בעליל ועל כך הם פראיירים.

כדאי לקחת כדוגמא את גילגול המחירים של הגולף לאורך השנים ביחס לרכבים האחרים, איך רכב שבעבר היה מתומחר קרוב מאוד למתחריו הפך להיות כזה יקר ולעומת זאת בחו"ל מחירו נשאר קרוב אליהם.
האיכות עלתה על כך אין עוררין, מה עשה היבואן? הוא ניצל זאת כדי להפוך את פולקסוואגן(מכונית העם כמדומני) למותג פרימיום בארצנו.
ישן 26/10/09, 17:35   #87
ToMeR
פורומניאק

הסימלון של ToMeR

אייל, בשביל הרקורד, היתה לי גם גולף בעבר וגם נהגתי על גולף של ידידה.

היתה לי גם פונטו ספייס והיתה לי פיאט טמפרה, מעבר לזה בבית עברתי רכבים כמו מזדה 323, מזדה 6 סוויפט החדשה, פוקוס, קווליר ונהגתי גם על BMW סדרה 5 כמה פעמים.

זה מספיק לצורך העניין?

אני עדיין לא רואה את הגולף בתור מוצר יחודי כמו שחלק מהאנשים מציגים פה. מדובר ברכב עממי נקודה! זה שהיבואן החליט לנסות ולמתג אותו כמשהו עם ערך מוסף, זה לא אומר שבאמת יש ערך מוסף ברכב הזה. זה הכל שיווק.

יש אנשים שמסוגלים למכור לך גם חרא ואתה תקנה כי הם ידעו לשכנע אותך, ותהיה בטוח שהמערכת שיווק של היבואנים היא מספיק משומנת כדי לגרום לאנשים מסויימים להיתקע עם הרכב הזה לכל החיים.
ישן 26/10/09, 17:38   #88
Vw GTI
משקיען (> 750 הודעות)

הסימלון של Vw GTI

אני לא מאמין.. אתם ממשיכים לחפור?
בואו נסכם את הדיון בכך שהגולף 160 הוא רכב איכותי יחסית שמתומכר גרוע, נקודה.
קרה לי כבר פעמיים שאיזה אהבל בגולף 160 נעצר לידי ברמזור עם חיוך מאוזן לאוזן כאילו שהוא יודע משהו ואנחנו לא.
באירופה לדוגמא גולף נמכר במחיר שפוי ולכן הוא כל-כך פופולרי, סרטון המחשה:
http://vimeo.com/6972240

תבלו.. .
ישן 26/10/09, 17:39   #89
pizo
נהג שודים (> 1000 הודעות)

אייל כתב:
מצויין ! תמשיך לקנות 308 ופוקוס. פאר האמינות, האיכות , הגירים והמנועים. (יש תחרות בין שני הרכבים על שילוב גיר-מנוע גרוע.)

לפעמים אני חושב ש PIZO הוא משתמש פיקטיבי שנוצר רק כדי לנגח הודעות שאני כותב.
לפעמים אני חושב שהאגו שלך זה המצאה..את השטויות חסרות כל הביסוס שלך בפורום לא רק אני ציינתי!
וחוץ מזה מה הקשר לקילופים בדשבורד של הגרוטאה שלך??
pizo לא מחובר לפורום   הגב עם ציטוט
ישן 26/10/09, 17:47   #90
bar72
חורך אספלט מצוי (> 2500 הודעות)

הסימלון של bar72

eransh1 כתב:
bar72, האם אתה מוכן להתייחס ברצינות לדברי? או להמשיך להפריח ססמאות?
כן, ישבתי ונהגתי באותה גולף מדוברת (עם מנוע רגיל, אלא אם המנוע והגיר משפיעים על איכות התא). אפילו יצאתי והצצתי על הסמל מאחור והיה כתוב באותיות קידוש לבנה גולף). ועדיין אני חושב שה308 נוחה יותר ולא במעט.
השאלה אם אתה ישבת, לפי איך שאתה מבטל בקלילות את הרכבים האחרים.
אני דווקא התייחסתי - אבל תשובותיך הן שמתחמקות.
סימנתי לך באדום את הדיסוננס.
אם לא ידעת (ואני משוכנע שידעת), במנועים משודרגים מקבלים גם אבזור משודרג, מושבים משודרגים, וכו'.
אז הבה נספור ביחד:
א. מושבים שונים (וכמובן עדיפים).
ב. אבזור שונה (וכמובן, עדיף).
ג. this may come as a shock - סט בולמים שונה.

ואם היית עוקב, היית יודע שהשקעתי מאמצים בלמצוא רכב אחר, לא תחת צ'מפיון - כולל ה- 308 T המדוברת, ולא אני ולא אשתי התרשמנו מהנסיעה יותר מידי (ביחס ל- 160)...
"גם במלחמה צודקת חלקה אחת ישנה למת... אם מישהו מפסיד זה רק אתה; ראשי ממשלות יוצאים בלי אף שריטה - כשנגמר הכל הם סופדים לעם; אני רוצה לחיות ולהספיד אותם" (חנוך לוין, בשנת 1968 ) מחפש WRX סטיישן (sportwagon).
bar72 לא מחובר לפורום   הגב עם ציטוט

תגובה חדשה

נושאים דומים
נושא יוצר הנושא פורום תגובות הודעה אחרונה
הנה הם באים - ה(160)סוסים האדומים - TSI חדשה הגיעה bar72 אוף-טופיק 33 17/05/09 11:35
שאלות אחרונות לפני הזמנת גולף TSI 160 nutmeg_trippin' ייעוץ ברכישת רכב 18 15/05/09 16:13
התקנתי מערכת חדשה :) מה אתם חושבים? angel27 אודיו ומולטימדיה לרכב 7 16/12/07 18:09
חברה קניתי מערכת חדשה אתם יכולים לגיד לי מה אתם חושבים?? matan_bit1 אודיו ומולטימדיה לרכב 8 15/12/05 23:22

כלי נושא
מצבי תצוגה

כללי פרסום הודעות
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
אתה לא יכול לפרסם תגובות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך

קוד vB מאופשר
סמיילים מאופשר
קוד [IMG] מאופשר
קוד HTML כבוי
ניווט פורומים
ביטוח רכב

כל הזמנים ב-GMT +3. השעה כעת 3:15.

Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות © קארספורום
הנהלת הפורום אינה אחראית לתוכן ההודעות המפורסמות בו.

כל הזכויות שמורות © קארספורום

עיצוב אתרים - סטודיו שקדים