Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היכן ניתן למצוא מפסק לפתיחת תא מטען למרצדס C240 משנת 98? כששאלתי במוסכים נאמר לי כי יש צורך להחליף את כל הפנל (בעלות של יותר מ 1000 ש"ח).

האם למישהו יש את המק"ט שלו? חשבתי לנסות לחפש בחו"ל.

Image035.jpg

פורסם

הוא טוען כי אוכל לפרק את המפסק מאחד הפנלים אצלו. קודם כל אני צריך להגיע לשם (רצוי עם הארגז כלים) ולבדוק שאנחנו מדברים על אותו מפסק והאם הוא ניתן לפירוק והרכבה שוב.

פורסם

מניסיון , אי אפשר לפרק רק את המפסק , אתה חייב להחליף את כל הפאנל.

זה פשוט פאנל אחד מחובר של כל הכפתורים שמסביב למוט הילוכים , אם אתה מעוניין להחליף רק את החיפוי פלסטיק של הכפתור זה אפשרי , אבל אבל את המפסק עצמו מבלי להחליף את כל הפאנל לא ניתן.

תנסה למצוא מפירוק , וגם אם החיפוי של הכפתורים בלויי תחליף עם החיפויים שלך , זה אמור לעלות בסביבות ה-300-400 שקל.

פורסם

תודה, אפילו שזה מאוד מרגיז. הצצתי פנימה ואכן נראה שהמפסק מולחם למעגל מודפס מתחת לפנל.

כשאתה אומר "אם אתה מעוניין להחליף רק את החיפוי פלסטיק של הכפתור זה אפשרי" הכוונה היא לחיפוי פלסטיק השבור בתמונה?

ד"א הכוונה ב "תנסה למצוא מפירוק , וגם אם החיפוי של הכפתורים בלויי תחליף עם החיפויים שלך , זה אמור לעלות בסביבות ה-300-400 שקל." היא לחיפוי הכפתורים בלבד? פשוט הבנתי כי כל הפנל אמור לעלות יותר מ 1000 ש"ח.

Image037.jpg

Image036.jpg

פורסם

המפסק עצמו שבור , כדי לתקן אותו צריך להחליף את כל הפאנל , וזה מבדיקה שעשיתי כבר בכמה מקומות ומפירוק של הפאנל עצמו.

הכוונה במה שכבתבתי היתה שפאנל כזה מפירוק אמור לעלות בסביבות ה-400 שקל + - , יש סיכוי שהפלסטיק עצמו של הכפתורים שתקנה מהפירוק יהיה בלוי , מה שבאתי להגיד פה שאין לך מה להתרגש מדבר כזה כי אני רואה שהחיפוי של הכפתורים שלך במצב טוב , מקסימום תוכל להחליף בין הפלסטיק הבלוי של הפאנל מפירוק לבין הפלסטיקים שלך.

• תוכן חדש...