Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנוע עושה רושם של עובד (לפי הרעשים) אבל השמשה לא עולה. הבנתי שזה נפוץ לגולף מהשנים האלה. אוכל ללכת מחר למוסך, אבל רציתי לדעת למה לצפות מבחינת עלות החלקים והעבודה, ולהגיע מוכן להצעת מחיר שלהם.

פורסם

היום אני הלכתי לתקן חלון חשמל לאודי A3 2002 ולקחו ממני 500 ש"ח + מע"מ

לא יודע אם זה מחיר יקר או לא לפני ששילמתי את המחיר הייתי אצל עוד אחד שדרש 330 + מע"מ ככה שנראה לי שזה המחירים בשוק

פורסם

אני מאמין שאם נהרס המנגנון זה סיפור טיפה של כמה מאות שקלים...אם אפשר לסדר כמה כבר זה יכול לעלות.

אבל תהיה בטוח ששום מוסך לא יתן לך לחמוק מפאתי שעריו תמורת 100 שקל

Volkswagen POLO 1.4 16v

פורסם

אם אתה שומע כאילו זה עולה ויורד זה לא מנגנון, זה הפלטיקים נישברו שם!

ברור שכל מוסכניק יגיד מנגנון ויגיד לך שזה בא קומפלט ואיאפשר לתקן רק את הפלסטיקים אבל תחפש מוסכניק טוב חבל על 700 שקל

• תוכן חדש...