Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולכם! מאחר ובזמן האחרון הווינדוס שלי עושה יותר ויותר בעיות וכול מיני פאקים קטנים ומעצבנים החלטתי אולי להסיר אותו ולהתקין מחדש.

חיתתי בכול מיני מדריכים בYNET ובעוד מקומות ברשת וסה"כ די הבנתי כיצד עושים זאת.

לי אישית אין הרבה נסיון עם מחשבים אבל אני יכול לעשות דברים לא מסובכים יותר מדי והשאלה היא אם הסרה והתקנה של הוינדוס מהווה פעולה מסובכת שעדיף שאני לא אעשה אותה?

האם יש דגשים מיוחדים שכדאי לשים אליהם לב כאשר אני אסיר ואתקין את הוינדוס?

נ.ב

איך אני עושה גיבוי לכול הדרייברים על המחשב?

האם זה הכרחי לעשות גיבוי לרג'יסטרי?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אני סבור שיש לך במחשב כמה כוננים.

בד"כ את מערכת ההפעלה מתקינים על על כונן C, כך שרוב הבעיות והפאקים למינהם נובעים משם.

אני יכול להמליץ לך לא לפרמט את כל הכוננים במחשב, אלא רק את הכונן הבעייתי (במקרה שהזכרתי זה C) וכך אתה יכול לשמור את הגיבויים שאתה צריך בכוננים אחרים(או כונן אחר).

אם תשאל אותי "אם הסרה והתקנה של הוינדוס מהווה פעולה מסובכת" ,אז מן הסתם מי שהתעסק עם זה הרבה פעמים יגיד לך שלא.

אם הבנת כיצד עושים זאת, אז לך על זה.אין פה ממש איפה להסתבך.

בהצלחה.

פורסם

אני מאמין שהתקנת ווינדוס זה משהו שכל אחד צריך לדעת לעשות, לפחות בהנחה והוא מסתדר עם מחשב. אתה בחור צעיר, מאמין שהכל ילך חלק במקרה שלך. אם אתה רוצה להתאמן, תשיג הארדיסק ישן והתקן עליו, בשביל לקבל תחושה בפעם הראשונה. אם אחרי זה ישארו שאלות, תשאל פה בפורום ונשמח לענות לך. יש פה גם כמה טכנאי PC ורשתות מדופלמים, למקרה שהנסיון שלנו לא יספיק.

אין צורך לבצע פירמוט, את זה תוכל לעשות בעת ההתקנה. לגבי דרייברים, כדאי לגבות את הדרייבר של המודם וכרטיס הרשת, כל השאר ניתן להוריד לאחר מכן מהאינטרנט ובגרסאות חדשות יותר. אל תשכח לגבות את הפייבוריטס, שולחן העבודה והמסמכים שלך.

באופן אישי, אני ממליץ להתקין את אחת החבילות של ZverCD הרוסים. בוונדוס שלהם יש הרבה פחות זבל מהגרסאות של מייקרוסופט והן באות עם שלל תוכנות שימושיות בילט-אין. ההתקנה אוטומטית לחלוטין, ויש לך גם תוכנות גיבוי על הדיסק למקרה שמשהו ישתבש. אני משתמש בזה כבר שנים, על כל המחשבים של המשפחה, ויכול לערוב לאיכות ויציבות המוצרים שלהם. תעיף מבט ברשימת החבילות בשביל לבדוק איזה מהן הכי מתאימה לך.

בהצלחה.

פורסם

וואדים תודה לך על הלינק אך האם אותן גרסאות של ZVERCD צריכות סיסמא או שזה בלי סיסמא ובלי כול האישורי מקוריות המפגרים של מייקרוסופט?

כיצד אני מוצא את הדרייבר של כרטיס רשת?

וממה שאתה אומר כול מה שעליל עשות כעת זה להגבות את כול הקבצים שחשובים לי,את כול הדרייברים להתחיל להתקין את הווינדוס מאותה גרסה והוא כבר לבד יציע לי לעשות פרמוט?

עריכה:

ממה שאני רואה ההתקנה היא ברוסית ושפת מערכת היחידה היארוסית שזה בהחלט ייתרון,אך האם אני אוכל להתקין שם חבילת שפות שגם עברית תהיה כלולה בא?

כי עכשיו חלק ממשחקים ותוכנות רוסיים המחשב קורא לי בג'יבריש ולא בא לי שהוא יעשה לי את אותו הדבר עם עברית.

האם אפשר להתקין משם עברית או בדרך כול שהיא? כאילו שהמערכת הפעלה כולה תהיה ברוסית אבל במידה ואני אצתרך לרשום קובץ וורד בעברית או לפתוח קובץ בעברית הוא יראה לי את זה בעברית ולא בג'יבריש.

פורסם

את כל הדריברים אתה יכול לגבות על התוכנה Driver Genius, ואחרי התקנת מערכת ההפעלה מחדש יש לך קובץ שמתקין אוטומאטית את כל הדרברים על הוינדוס החדש.

לפני שאתה מחליט לפרמט אני ממליץ לך להתקין ccleaner ו adaware,

אם זה לא יעזור תעדכן ואני יתן לך עוד כמה תוכנות טובות

לגבי התקנה :

כנס לפה

Suzuki Jimny

פורסם

החבילות של ZverCD באות ללא סיסמה, בד"כ גם עדכונים ניתן לעשות ללא בעיה.

לאחר שעשית את כל הגיבויים שלך וצרבת את הדיסק, אתה מכניס אותו בתור BOOT והוא מציג לך תפריט התקנה. אם בחרת להתקין, הוא יעתיק את הקבצים למחשב ויציע לך מבחר של מחיצות שבהן תעדיף להתקין. לאחר שתבחר אחת, אם יש עליה מערכת הפעלה קיימת, הוא יציע לך לפרמט את המחיצה ולהתקין "מאפס".

מבחינת שפות, ניתן להוסיף עברית במקלדת ותמיכה בפונטים עבריים בתוכנות (כמו אצלי). אם אתה רוצה שגם התפריטים והממשק יהיו בעברית, תוכל להוריד MUI עברי ממייקרוסופט ולהתקינו בנפרד.

מקווה שההסברים שלי ברורים, אם לא - אל תתבייש להגיד. פשוט קשה לי להסביר את זה למישהו שעושה זאת פעם ראשונה, מבלי לדעת בדיוק עד כמה אתה מתמצא בתחום.

פורסם

וואדים,לפני רגע צרבתי את הדיסק עם הגרסה האחרונה(שמופיעה בראש העמודד) והאנטיוירוס אומר שיש שם וירוס=\.

מה לעשות? האם ניתקלת בבעיה כזאת מקודם?

פורסם

טרם נתקלתי בזה, אבל גם לא התקנתי אף פעם את גרסת ה-DVD, אני מניח שאתה מדבר עליה.

לפני כחודש התקנתי את ZverCD 8.3.3 אצל אמא שלי, בינתיים נראה שהכל עובד חלק.

אשמח אם תוכל לרשום מה היה שם הקובץ שהקפיץ לך את הודעת הווירוס. מעבר לכך, הדבר היחידי שאני יכול להציע במקרה זה הוא לנסות לצרוב את גרסת ה-CD האחרונה ולראות אם תתקבלנה הודעות נוספות. בכל אופן, לא מומלץ להתקין כאשר יש אזהרת וירוס על אחד הקבצים.

פורסם

כמות הפעולות שצריך לעשות תלויה בהרבה מאפיינים.

אם יש לך גיבוי של נתונים בכונן נפרד, ויש לך דרייברים מתאימים לחומרה + אין לך חומרה מסובכת, התקנה תהיה חלקה.

דבר חשוב אם מדובר על אקס פי תבדוק שאין לך כונן קשיך SATA.

אודי A4

דימה.

פורסם

שני הסנטים שלי לשרשור:

כשעושים פורמט במטרה לנקות וירוסים/תוכנות ריגול ואפילו סתם בשביל השקט הנפשי,

מומלץ לא להסתמך על הפורמט שעושה ההתקנה של וינדוס, כיוון שפורמט רגיל לא מוחק את כל התוכן על הדיסק, אלא משאיר לפעמים את המידע שיש בMBR (אזור בתחילת הדיסק שמכיל מידע חיוני לפעולתו) וישנם וירוסים שמתנחלים שם, לכן פורמט רגיל לא יסיר אותם.

לכן מומלץ לפני ההתקנה לעלות עם דיסק או דיסקט BOOT ולעשות פורמט ידני, לפי הסינטקס הבא:

FORMAT C: \U

כמובן לאחר שמגבים את כל המידע שרוצים מההארדדיסק.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
טרם נתקלתי בזה, אבל גם לא התקנתי אף פעם את גרסת ה-DVD, אני מניח שאתה מדבר עליה.

לפני כחודש התקנתי את ZverCD 8.3.3 אצל אמא שלי, בינתיים נראה שהכל עובד חלק.

אשמח אם תוכל לרשום מה היה שם הקובץ שהקפיץ לך את הודעת הווירוס. מעבר לכך, הדבר היחידי שאני יכול להציע במקרה זה הוא לנסות לצרוב את גרסת ה-CD האחרונה ולראות אם תתקבלנה הודעות נוספות. בכל אופן, לא מומלץ להתקין כאשר יש אזהרת וירוס על אחד הקבצים.

הנה השגיאה שהוא מקפיץ לי כש אני פותח את האינטרנט,אותה שגיאה(רק במקום הקובץ של EXPLORER יש שם של תוכנה שאני פותח) חוזרת לי כמעט אחרי פתיחה של כול תוכנה בין אם זה נרו אקספלורר וגם כש אני פותח את המחשב אחרי החלון WELCOME של הוינדוס הוא מקפיץ לי את זה.97399582.png

פורסם

טוב, זה לא וירוס, אלא נראה יותר כמו שגיאת רג'יסטרי. שגיאה כזאת יכולה לנבוע מהרבה סיבות וזה לא משהו שכדאי לאבחן בהתכתבות.

אני חוזר ומציע להשיג הארדיסק יד שניה שאינו בשימוש, להריץ עליו התקנת נסיון ואם אתה רואה שזה הולך חלק, רק אז להתקין אצלך על המחשב.

ד"א, כלב יפה יש לך שם.

פורסם

אם זכור לי נכון אפשר להכניס את הדיסק התקנה של חלונות ולבצע תיקון למערכת.

מה גם שיתכן ושיחזור המערכת לתאריך שלפני הבעיה יעזור ושווה ניסיון.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כש עשיתי נקיון רג'יסטרי עשית לה גיבוי,איך אני יכול לשחזר אותו?

יש לי הארד דיסק בבית,ממש ישן עם נפח 20 ג'יגה השאלה היא איך אני מחבר אותו? נדמה לי שהורדתי אותו מפנטיום 1 בזמנו.

נ.ב

וואדים-הנה הכלב בשבילך:Dhttp://vetton.ru/animals/12678.html

• תוכן חדש...