Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקדימה מזכירה מאוד את הסיוויק האמריקנית.

מאחור דומה קצת לסיטרואן C5 :shock: ולעוד מספר רכבים ששכחתי את שמם כרגע...

Insane things comes from insanely people.

פורסם

פורטה יושבת על רצפת האלנטרה שאינה משווקת באירופה(ואצלנו) - ואינה נהנית מהמתלה האחורי הנפרד של האחיות הקומפקטיות, סיד ו-I30. נפרד או לא, השלדה הזו עושה עבודה טובה ב-I30 ומאכזבת בסיד.

יש לקוות שפורטה תהיה הקיה הראשונה שתציע ניהוג נעים ואיכותי. עד כה זה לא קרה, גם לא במג'נטיס.

מבחינה עיצובית, זו עליית מדרגה משמעותית מהמנטור האומללה - ובכלל. מכונית נאה לכל הדעות.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ניראה כמו שלילוב של כמה מכוניות. מאחורה ריתכו את העיצוב של בומר סדרה 3 קופה, מהצד מזכירה לי את דייהולט החדשה (תזכירו לי את הדגם הבא של אופטרה). מקדימה הונדה סיויק הצ'בק, כנפיים קדמיות של מזדה 6/3 הדגם האחרון.

אישית לא אהבתי את העיצוב - לא זורם, כאילו הכל מחלקים של כלמיני רכבים וגם אני לא ממש חובב גדול של המותג.

עוד רכב ללא פנים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ראיתי אותה אתמול על הכביש בצבע שחור גלגלי סגסוגת וסאן רוף,בפנים היא הייתה עם סלון עור.

היא נראת ממש טוב ורק חבל שלא הספקתי לראות אותה ממש טוב להרבה זמן, H2 :roll: חלונות קטנים.

אגב לי היא הזכירה סוג של לקסוס בפנסים האחוריים.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
125 כוח סוס זה לא רע לרכב קבוצה 2 !

על זה נאמר, במדבר כל דרדר פרח.

קצת הסטוריה כואבת;

בסוף שנת 2001/תחילת 2002 סיטרואן קסארה 2 ליטר(137 כ"ס) ברמת הגימור הבכירה עלתה 99,000 ש"ח והשתייכה לקבוצה 2! באותה תקופה, גם אלפא 147 הבסיסית, איביזה ספורט טורבו(150כ"ס) ומיני קופר(!!!) עלו אותו המחיר והשתייכו גם הם לקבוצה 2. פונטו HGT, סתם בשביל הפרופורציה, עלתה פחות מ-90 אלף שקל - ואילו פיז'ו 307XS שני ליטר, שזה אך הושקה עלתה 104 אלף שקל בלבד.

דייהו מאטיז, המכונית הזולה בארץ, עלתה 56 אלף ש"ח. כיום התואר הזה שייך לסוזוקי אלטו, במחיר של 73 אלף ש"ח. בידקו את שערי המט"ח דאז, חשבו את האחוזים ותראו איזו אנומליה.

ה"פיחות" המנופח של ימי סילבן שלום באוצר גרם ליבואני הרכב להעלות מחירים לרמות מטורפות, בלא שמישהו התערב. ציבור הצרכנים, למותר לציין, התנהג בטמטום ושילם מחירים מנופחים, מפחד שיתייקרו עוד יותר. בלון ה"פיחות" התפוצץ במהרה והכל חזר לסורו, למעט מחירי המכוניות.

פורסם

איביזה טורבו לא היתה מעולם בקבוצה 2 (קבוצה 3) ואני מתקשה להאמין שפונטו HGT וקסרה 2.0 להערכתי גם הם נולדו בקבוצה 3.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

יש פורטה שחונה בסמוך לסוכנות קיה ברחוב המסגר כבר כמה חודשים טובים (ובדיוק בצבע שבתמונה למעלה). יצא לי קצת לבחון אותה מקרוב, ולא ממש התלהבתי מהמראה.

פורסם

סתם רכב קוראני.

אפילו כשאני מתעלם מהסמל הקיה הזאת צועקת "זול" יותר מכל רכב אחר בקטגוריה, והאמת, אני לא אתפלא אם כמו שאר האחיות הסדאניות, גם הפורטה היא גרסת סדאן על בסיס הצ'בק שנועדה לשווקים מתפתחים/עולם שלישי/ישראל:lol:.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
איביזה טורבו לא היתה מעולם בקבוצה 2 (קבוצה 3) ואני מתקשה להאמין שפונטו HGT וקסרה 2.0 להערכתי גם הם נולדו בקבוצה 3.

ממש לא. איביזה טורבו דאז באה בשתי רמות גימור(ספורט וקופרה), שהיו זהות מכנית. הספורט תומחרה ב-99,000 ש"ח ע"מ להכנס לקבוצה 2 - וכך גם קסרה 2 ליטר. פונטו HGT היתה הרבה יותר זולה; המחיר על הכביש היה נמוך מ-90 אלף ש"ח. מכונית נוספת שהשתייכה אז לקבוצה 2 היתה גולף 1.6 אוטומטית, שכותב שורות אלו "נהנה" ממנה כרכב צמוד. מי שרוצה אחת כיום ממקום עבודתו, משוייך כבר לקבוצה 3.

ואגב, אם אנחנו כבר ממשיכים בנוסטלגיה הזו, עוד תזכורת למי שכבר שכח: רנו ספורט קליאו סימן 1 עלתה 115,000 ש"ח. אימפרזה WRX עלתה 165,000 ומיד לאחר הצגתה יצאה יפנאוטו במבצע ומכרה את המכונית ב-150,000 ש"ח. אלפא 147 2 ליטר ידנית עלתה 125 אלף ולסלספיד נדרשה תוספת של 5000 ש"ח. פאסאט 2 ליטר עלתה 125,000 ש"ח...

היו זמנים - והם היו זולים יותר...

פורסם
באותה תקופה, גם אלפא 147 הבסיסית, איביזה ספורט טורבו(150כ"ס) ומיני קופר(!!!) עלו אותו המחיר והשתייכו גם הם לקבוצה 2.

זכורים לי שני אנשים, שקנו כל אחד 147 וקופר, ומכרו אותם כמשומשות אחרי שנה, במחיר גבוה באלפי שקלים מהמחיר שקנו אותם, לאחר קפיצת המחירים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
פורטה יושבת על רצפת האלנטרה שאינה משווקת באירופה(ואצלנו) - ואינה נהנית מהמתלה האחורי הנפרד של האחיות הקומפקטיות, סיד ו-I30. נפרד או לא, השלדה הזו עושה עבודה טובה ב-I30 ומאכזבת בסיד.

איך בדיוק היא מאכזבת בסיד? אני לא טוען שאין הבדלים בכלל, אבל הבדלי הכיול קטנים ובסה"כ שתי המכוניות מתנהגות היטב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...