Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הסיפור קצת ארוך אז אנא העזרו בסבלנות אני זקוק לעזרתכם...

חתמתי על זכרון דברים עם בחורה בקשר לרכישת רכב למרות שנכון למועד החתימה הרכב היה משועבד לבנק כלשהו.

בזכרון הדברים כתוב במפורש שעליה לפתור לבד את כל נושא השעבוד ללא התערבות כספית מצדי, והיא צריכה לעשות זאת עד ה18 לאוקטובור ולא יחשב הדבר כאילו היא ביטלה את העסקה.

היא מצדה ביררה לעומק למה קיים השיעבוד ומסתבר שהיא לקחה מימון על הרכב מבנק כלשהו וכעת הבנק הוא נושה של הרכב. בואו נשאיר את השאלה אם היא ידעה על העניין או לא מחוץ לתמונה.

היא ביקשה ממני שחלק מהסכום שאני מעביר לרכישת הרכב כ-15 אלף שקל יועבר לסגירת החוב שיש לבחורה מול הבנק וכך יוסר השעבוד. הבחורה העלתה אותי על הקו בזמן שדיברה עם הנציגה של הבנק ותציג לי היום את המסמך בדבר התחייבות הבנק לבטל את השעבוד לאחר הפקדת הכסף במזומן.

עומדות בפני 2 אפשרויות:

1. לחכות עד ה18 ולקוות שהעסקה לא תיפול בגלל הנושא כי לדעתי האוטו מציאה. עוד לקוות שהרכב לא יעבור התעללות מצדה או נהיגה לא בריאה כחלק מהרצון להתנקם בי.

2. לעזור לבחורה ולהפריש חלק מהכסף ישירות לסגירת חוב ההלוואה של הבחורה לבנק. במקרה זה אני אלך עם הבחורה באותו היום ונעשה את כל השלבים יחד (הפקדת המזומן ישירות לבנק לסגירת חוב ההלוואה, בדיקה שאכן הוסר השעבוד, העברת בעלות ומסירת שק בנקאי על סך שאר הסכום).

יש לי כמה שאלות אליכם:

1. מה דעתכם הכללית על העסקה? אני לא חושב שזאת עקיצה/ קומבינה אבל אשמח לשמוע דעתכם

2. באיזה אפשרות לבחור? למרות שאני ממש נוטה לבחור באפשרות ה-2, שכן אני זקוק לרכב.

3. איך להבטיח לעצמי שהכסף שאתן לכיסוי ההלוואה ה-15 אלף שקל לא יעלמו ללא תמורה? זכרון דברים?

4. האם יש מסמך כזה באינטרנט?

5. האם אפשר להעביר בעלות על רכב משועבד? או שאם נצליח להעביר הבעלות זה אומר שהרכב אינו משועבד?

אני מבקש את עזרתכם המהירה והמקצועית (אנא ענו על בסיס נסיון עבר, או מקרים אמיתיים, ולא "אל תהיה פראיר").

המון תודה על העזרה והסבלנות, כרגיל,

דניאל

פורסם

גש עם הבחורה לבנק ובדוק אם אכן הרכב משועבד לבנק- אני אומר את זה כי תמוה מאוד,שהרכב של ההמוכרת היה משועבד והיא לא יודעת או לא זוכרת- לאחר שתקבל יותר פרטים תוכל לדעת אם יש עקיצה.

אם הרכב משועבד לבנק תעשו זכרון דברים,שעל פיו תשלם חלק מסויים מהסכום שסיכמתם לפרעון ותתנה את זה בכך,שהבנק מסיר את השיעבוד במקום.

אם הבנק מתחיל לגמגם לגבי הסרת השיעבוד,דע,שיש כאן משהו לא כשר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...