Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מבקש המלצה לקורס נהיגה ספורטיבית.

עברתי קורס קבוצתי במסלולים, ואמור לעבור עוד אחד אישי שקיבלתי במתנה ולא ניצלתי (מקווה שעדיין בתוקף).

אני נוהג בקליאו ספורט 2002 דור שני, גר באזור המרכז.

אשמח לקבל המלצות.

תודה מראש,

נתן.

פורסם

כל אחד יבוא ויגיד לך שהוא הטוב ביותר...

קיבלתי המלצות רבות על און וליאור.

מנהיגה לא קצרה עם דני G - אני בהחלט אמליץ עליו.

דני מסביר היטב ומשרה אווירה נעימה ובטוחה בנהיגה.

אני מתכוון לעשות עימו קורס בקרוב מאוד (זהו דני - אני משתחרר בעוד שבועיים. הצבא כבר לא יגזול ממני את זמני :-D).

בהצלחה!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

עשיתי קורסים פרטיים עם און ליאור והיה מעולה. עם זאת, לא הייתי אצל דני.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

מצטרף להמלצות על דרייב ארט

אני עשיתי קורס עם ליאור והיה מעולה.

ההסברים, המקצועיות, ההתאמה לרמת הידע שבאתי איתו, הכל.

פורסם

באותו נושא, האם יש בעיה להשתמש ברכבים שכורים? (נהיגה בקורסים, מגרשי מסלולים וכד'), חברות השכרה בודקות את זה?

זה לא מפריע להם שמשתמשים ברכביהם במקומות אלו? תודה.

פורסם
שמעתי מחבר שעבר קורס אצל און יעקובסון שהוא מעולה. www.drive-art.co.il

עשיתי קורס עם און - מדובר בהחלט בסשן מעולה -זה היה בכביש צבורי, על רכב שאני הבאתי, וזה היה טוב ומעשיר.

בדיעבד, יכול להיות שהייתי מעדיף קורס שנעשה במסלול ולא על כביש ציבורי -בגלל מרווח הבטיחות גדול יותר ובהתאמה [עבורי לפחות] הבטחון שלי והאפשרות לנסות דברים מבלי לפחד לטעות. [לטעות ברמה של "דברים שאחר כך אצטרך לתקן באוטו"]

לגבי רכבים שכורים - את הקורס עברתי על רכב שהשכרתי בדויק בשביל זה.

לא בדקו, לא שאלו שאלות - זה לא יום התחרעות על הרכב אלא זמן לימוד טהור.

לשיקולך

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מתוך האתר של דרייב ארט-

"חוויית נהיגה בלתי נשכחת

במסלול נהיגה מאתגר במכונית מירוץ ייחודית - מזדה MX-5 דו-מושבית, בעלת הנעה אחורית המקנה ביצועים עוצרי נשימה..."

עם כזה "ארט", מי צריך אויבים?

• תוכן חדש...