Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

jbl 1004 vs Rockford P450 שרשור המשך..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכבר רשמתי, אני הולך לקנות את הקומפוננט של הרץ,היי אנרג'י וגם סאב שלהם - 350אר.אם.אס. המגבר שהייתי סגור עליו זה ה jbl gto 1004 . השאלה היא האם הרוקפורד p450 יתן לי סאונד נקי יותר. הרוקפורד מוצהר 60*4 לעומת 100*4 של הjbl. הבעיה היא שאני לא יכול לעלות בתקציב ואני לא בטוח שחלוקת ההשקעה בין הרכיבים היא אופטימלית.. בנוסף, דובר על בעיית התחממות של ה jbl הזה וגם על היותו יותר עוצמתי מאשר איכותי. סליחה על הסירבול,אני גולש מסלולרי..

פורסם

יש לי את המגבר של JBL הוא ממש חזק אבל לא ממש איכותי אבל אני חושב שהוא עושה עבודה טוב יותר מהרוקפורד ועם מדברים על עוצמה אני חושב שהוא גם יותר חזק..

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

הרוקפורד איתי כבר כמעט 3 שנים, ואני מרוצה ממנו מאוד. מוצהר 60 לערוץ, בפועל מוציא באיזור ה-100.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש מתקינים שמוכרים מגברים אלה במחירי זאפ? אם כן אני אשלם 200 שקל יותר אבל אשמע את שתי המגברים עם הסט רמקולים שלי. כרגע דיברתי עם מתקין והוא אמר שעם ה 4 גי בי אלים האחרונים שהו התקין היו בעיות התחממות עיוות סאונד..

פורסם

ורוקפורד על הנייר נותן 225 בגישור. בפועל יותר. עד כמה? לא בדקתי וגם לא קראתי בזמנו בתעודת לידה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

טוב, אני מבין ששני המגברים די זהים מבחינת העוצמה בפועל. אני מנחש גם שהרוקפורד איכותי יותר בסאונד עצמו ומתחמם פחות.. המחיר שלהם זהה. ככל הנראה אני אבחר ברוקפורד.

פורסם

אם זה נכון, והרוקפורד מומלץ בעליל יותר מהjbl gto1004..

למה כולם פה (אבל כולם) ממליצים על jbl gto1004 לצרכן הבסיסי?

פורסם

TDMK

שים לב כמה RMS מוציא הJBL לערוץ וכמה הרוקפורד,אני לא בטוח בכלל ולא מסכים איתו שהרוקפורד יותר חזק,זה שנדמה לחלק פה שהרוקפורד מוציא יותר בפועל אני חולק על דעתם ולא בטוח בכלל שזה נכון.

• תוכן חדש...