Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

כבר בערך חודש שאני עובר על כביש 6 כמה פעמים בשבוע, וכל פעם אני שםפ לב למן מתקן כזה דמוי מצלמה, המותקן בכל גשר אגרה ראשי על כביש 6.

המתקן ממוקם בעמוד הקרוב לכיוון הנסיעה (הראשון) מצד ימין, בחלקו הפנימי של העמוד, והוא ממש נראה כמו מצלמה.

האם מישהו יכול לאשש את חששותיי? האם אכן מדובר במכמונת מהירות? ממתי יש מצלמות מהירות בכביש 6???

תודה ולילה טוב

מצלמת מהירות על כביש 6.jpg

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

לא הייתי על כביש 6 אף פעם. אני יכול לתת ניחוש שזה המכשיר שמצלם את הלוחית שלך כדי לשלוח לך חשבון הביתה, בטח לצורך בקרה כמה קטעים עשית על כביש 6.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

כל פעם קם מישהו אחר עם התמונה הזו,

לא - זו לא מצלמת מהירות, ולא תהיה מצלמת מהירות קבועה בכביש 6.

מדובר על מצלמה לקליטה של מספרי רישוי גבוהים מהרגיל (דהיינו ג'יפים)

פורסם

שניר,

מאיפה בדיוק אתה יודע שלא יהיו מצלמות בכביש 6?, על סמך מה אתה קובע "אין ולא תהיה מצלמת מהירות קבוע בכביש 6"..

הרי אין לך מושג מה יקרה בעתיד, אז איך בדיוק אתה יכול לקבוע דבר כזה?

under construction..

פורסם

סביר להניח שאם יהיו מצלמות מהירות קבועות על כביש 6,ואנשים ייתפסו,השמועה תופץ מהר וכמות הנוסעים בכביש 6 תרד משמעותית.

הרי אנשים נוסעים שם כי אפשר (יחסית) "להרביץ" שם :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אפשר להרביץ. אבל היום מפחיד, כל לחיצה אני מסתכל אלף פעם במראות לראות שאין מאחורי ג'טה שתצלם אותי ואני אפילו לא אדע

תמיר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...