Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב פנאי לנשמה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מזמן משתעשע ברעיון של רכב פנאי שישמש לנהיגה לצורך נהיגה בלבד ואולי ישמש כפלטפורמה לפרוייקט.

חשבתי בהתחלה על ZX וולקאן או 205 GTI.

אחר כך נמשכתי לכוון איטלקיות. לנציה טורבו או אלפא 146.

חשבתי אולי לקנות סיוויק שנת 94-95 ולעשות פרוייקט.

בקיצור. מחפש המלצה על רכב ישן, מהנה, שניתן לשפר וגם יתניע אפילו אם זה קורה פעם בשבועיים-שלוש.

תקציב - 20K לרכישה.

פורסם

מה דעתך על הנעה אחורית? למשל בומר E30/E34 או אלפא 75?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

E30 הייתה לי כחדשה. היא מאוד כבדה וצריך מנוע ממש גדול כדי להשיג ביצועים איתה.

75 הייתה כאופציה. אבל פחות מוצלחת.

פורסם
יתניע אפילו אם זה קורה פעם בשבועיים-שלוש.

כדי שהרכב יניע אחרי פרקי זמן כ"כ ארוכים, תיאלץ לנתק מצבר או לחפש רכב מקסימום פשוט מבחינה מכאנית.

75 אופצייה פחות מוצלחת? אתה יודע שבתור פרויקט אפשר להשתיל לה מנוע מקורי 1.8 טורבו? (אפילו מכיר מישהו שעשה את זה) :twisted:

רכב יחיד עם תצורה של סופר קאר, לפחות בטווח מחירים שלך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הבחירה תלויה לא מעט בטעם האישי שלך.

אני אישית הייתי בוחר ב205GTi, למרות שבתכלס כל אחת מאלו שציינת (ואלו שציינו אחרים) יכולות לקלוע לטעם שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למנוע הנ"ל יש קצת יותר מ-105 כ"ס. קצת הרבה יותר.

אופציה מעולה לשרשור שכותרתו "רכב פנאי לנשמה".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם כבר קטנוניים,

אז ב 405 המנוע מוציא 148 כ"ס.

ואילו ב 309 הוא מוציא 160 כ"ס.

אבל זה רק אם נהיה קטנוניים.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אם נהיה קטנוניים עוד יותר אז הגירסא של ה-148 כס היא בכלל גירסא של 2 ליטר ולא של 1.9 ליטר

היא ה-MI16 שבאה ב-405 מן השנים 1992-1994

ה-405 MI16 בין השנים 1988-1992 באה עם מנוע 1.9 ליטר 160 כ"ס

פורסם

אני יודע מה זה MI16.

רציתי להסב את תשומת לבכם בדיון המלומד של רבותי המכובדים, לעובדה שברכב הנ"ל מושתל מנוע DFZ של 105 כ"ס, כפי שציינת.

פורסם

אולי איזו איטלקיה עם מנוע בוקסר בעל צליל מדהים?

מנוע כזה שווה להחזיק אפילו רק בשביל להניע אותו ולשמוע את הסימפוניה הזאת.

JEP.

• תוכן חדש...