Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, חג שמח ושנה טובה לכל חברי הפורום!

לאחרונה אני עד לתופעה מאוד רחבה לטעמי של אוטובוסים של אגד שפשוט מתלקחים מעצמם באמצע הדרך. ראיתי בעצמי 2 אוטובוסים שנשרפים, באינטרנט שמעתי על עוד 2 והיום, מישהי מהבסיס של חברה שלי נסעה באוטובוס שהתחיל להשרף.

קודם כל, מה לעזעזל נסגר?! מה עושים לאוטובוסים האלה שהם מתלקחים? האם הנהגים לא שמים לב למד החום מנוע?!

שנית, במקרה שקרה היום, הנהג לא יכל/רצה/אנערף לפתוח את תא המטען שאנשים יוציאו את התיקים שלהם, והכול נשרף. מה עושים? שולחים מכתב לאגד עם כל מה שהיה בתיק והם ישלחו צ'ק? או שעכשיו צריך לעבור את כל התהליך של "אנחנו לא אשמים ובעצם תתבע את רוח הקודש" וללכת למשפט?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

לחברה יש ביטוח, אבל שים לב למדבקה עם הכיתוב "אגד אגודה שיתופית לתחבורה בע"מ לא תהא אחראית על כל נזק שייגרם לרכוש הנוסעים" אן משהו כזה.. זה מכסה אותה מבחינה ביטוחית בצורה טובה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

תעבור ביום רגיל בדרך לירושלים, בעיקר בשער הגיא, אתה תראה קו כלשהו עולה באש...

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

דרך חדשה להוריד אוטובוסים ישנים מהכביש?!

באמת מעניין מה התופעה למרות שלא נתקלתי בה בכלל...

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
לחברה יש ביטוח, אבל שים לב למדבקה עם הכיתוב "אגד אגודה שיתופית לתחבורה בע"מ לא תהא אחראית על כל נזק שייגרם לרכוש הנוסעים" אן משהו כזה.. זה מכסה אותה מבחינה ביטוחית בצורה טובה.

יופי. גם אני יכול לשים מדבקה על הבית שלי "המתגוררים בבית זה לא אחראיים אם תטרפו חיים ע"י קניבלים". זה אומר שאני לא אחראי אם האורחים שלי וכל אותם ילדי מתרימים ייטרפו? בטח שאחראי.

המדבקה מדברת על זה שמשהו נשבר לך באוטובוס, נאבד וכו'. אבל נשרף?! בגלל שהאוטובוס עצמו עלה באש? פה משהו לא תקין ולא הגיוני.

פורסם

לפי הסבר שאני שמעתי באחת הנסיעות שלי לתל אביב, הכל מתחיל בחוסר תחזוקה הולמת, אבל בעיקר משריפת חוטי חשמל הקרובים מאוד למנוע, שנמסים ועולים באש, ובעצם שורפים את האוטובוס. לא חסרים מקרים גם של יונייטד טורס, בקווים שלה לכיוון בית"ר עילית שאוטובוסים עלו לא אחת באש.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

למה? אין לי מושג. מה שכן, לאחר חודש אינטנסיבי להפליא על קו ירושלים-ת"א,

שמתי לב לתופעה די מדאיגה:

ברגע שיש משהו שגורם להאטה בשער הגיא, בעלייה לכיוון שורש,

יש איזה סיכוי של 50 אחוז שמד החום במנוע יעבור את הקו האדום,

ויגרום להשמעת צפצוף. יש נהגים בודדים שעוצרים בצד ומעלים את הסל"ד בניוטרל

כדי לקרר את המנוע, הרוב התייאשו כנראה והצפצוף נמשך עד ירושלים.

אז נכון שמדובר בחודש אוגוסט ושאר תירוצים, אבל בחייאת זומזום,

תגידו לי, זה מצב נורמלי?! זה ממש לא דבר מקרי, הייתי לפחות ב-10 נסיעות כאלה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האוטובוסים של אגב האוטובוסים הכי מוזנחים והכי שבורים.

האוטובוסים הכי איכותיים והחברה היחידה שלא נתקעתי אתה מעולם זה מטרופולין.

ואני כל יום נוסע אשדוד- ב"ש.

פורסם
האוטובוסים הכי איכותיים והחברה היחידה שלא נתקעתי אתה מעולם זה מטרופולין.

אני דווקא שמעתי שהם רכשו מ"דן" את המאנים מהיו להם עוד מהסבנטיז.

בכלל, כל החברות האלה הן כמו "נתיב אקספרס". כשרק קמו, היו להם אוטובוסים חדישים של מרצדס וואן הול, אחר כך התחילו להיראות בקווים מרצדסים O303 יוצאי אגד, צבועים בצבעים של "נתיב אקספרס".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בכלל, כל החברות האלה הן כמו "נתיב אקספרס". כשרק קמו, היו להם אוטובוסים חדישים של מרצדס וואן הול, אחר כך התחילו להיראות בקווים מרצדסים O303 יוצאי אגד, צבועים בצבעים של "נתיב אקספרס".

נתיב אקספרס היא חברת בת של נצרת טורס (ג'י. בי. טורס), שזאת חברת אוטובוסים שקיימת עוד לפני קום המדינה.

פורסם
אני דווקא שמעתי שהם רכשו מ"דן" את המאנים מהיו להם עוד מהסבנטיז.

שמעת לא נכון.

מטרופולין מבצעת (נכון להיום) בעיקר נסיעות בין עירוניות ולכן הצי שלה הוא בין-עירוני ברובו ולא מתבסס על מכונות עירוניות ישנות של דן. בקרוב הם יקבלו אשכול חדש באזור הרצליה אבל עד כמה שידוע לי הם טרם רכשו אוטובוסים לאשכול זה.

מי שכן משתמש באוטובוסים ישנים של דן זאת חברת בת שלהם ושל דן בשם מטרודן, שמפעילה את הקווים העירוניים בתוך העיר ב"ש. חלק מהמכונות שלהם חדשות יחסית (בעיקר וולבואים עם מרכב היספאנו), חלק חכור מאגד (מאן NL) וחלק אחר הוא שאריות שהגיעו מדן (גרוטאות EL). בכל מקרה לא מדובר באוטובוסים מהסנבטיז.

אבל אם כבר מטרופולין, אז בהחלט אפשר לומר שיחסית לשאר החברות הפרטיות הם באמת יחסית בסדר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בתור אחד שמכיר כמה חבר'ה שעובדים במטרופולין.

האוטובוס הכי ישן בחברה נכון להיום הוא מודל 2005.

ומרגישים את זה,אחרי נסיעה באגב שהם הכי גרועים- קונקס הרבה יותר טובים,ומטורפולין הרבה הרבה יותר טובים לטעמי.

הנקודה הכי מבאסת באגד,האוטובוס עצמו והמיזוג אוויר בו.

פורסם
האוטובוסים של אגב האוטובוסים הכי מוזנחים והכי שבורים.

.

חשבת שאולי זה בגלל שהם עובדים יותר קשה מאוטובוסים על קו אשדוד באר שבע?

אני גם לא מבין מה זה אומר "הכי שבורים" - אתה נסעת וראית את השלדה מתפצלת לשני חלקים?

אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה נסעתי תל אביב-חיפה באוטובוס אגד אבל המחיר היה כלכך זול שבא לבכות.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
  • תוכן חדש...