Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח שכל חשמלאי רכב ישמח לקחת כי הם מקבלים תמורתם זיכוי כספי, השאלה היכן אדם פרטי יכול לקבל את הזיכוי הכספי ?

(רצוי באיזור תל-אביב וגוש דן)

מאחר ואני לא בקיא במחירי העופרת בימינו - כמה מקבלים תמורת מצבר רכב ישן ?

פורסם

ביד 2 יש סוחרים דבר איתם תראה כמה נותנים.

שאני הייתי אצל החשמלאי הוא אמר ללקוח שישאיר את המצבר הישן או שישלם 18 שקל פקדון.

אולי זה מה שיתנו לך.

לי נתנו לפני חצי שנה בערך 50 שקל על שתי מצברים אחד 95 אמפר והשני 55.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

ראשית, תודה לעוזרים.

לפני כ 4-5 שנים קניתי מצבר ספרדי ב 250 ש"ח. זה היה לפני הזינוק במחירי העופרת. לפני שנה קניתי מצבר דומה מאותו יצרן בכ-400 ש"ח. זה היה לאחר האולימפיאדה ולאחר הירידה של מחיר העופרת.

כך שמחירי המצברים לא חזרו לרמתם טרם הזינוק, בין אם בגלל שמחיר העופרת לא ירד לרמה של לפני 5 שנים, ובין אם מהסיבה שפשוט היצרנים/היבואנים/המשווקים ניצלו את המצב כדי להגדיל את מתח הרווחים שלהם. כך שאני מצפה לקבל תמורת מצבר למיחזור לא פחות ואף יותר ממה שהיה מקובל לפני כמה שנים, לפני העליה החדה במחיר.

כמובן שאני לא מצפה מחשמלאי הרכב לוותר על חלקו בתיווך, ועל כן אני מחפש את הכתובת הסופית, ואם הם לא מתעסקים עם מספר מצברים קטן או עם אנשים שאין להם התקשרות עסקית איתם לצורך התקזזות, אז אפנה לחשמלאי, אני פשוט מניח שלא כולם מעוניינים להתעסק בזה, ובין אלו שכן - אני מניח שיש הבדל בסכומים שהם יהיו מוכנים לתת.

אפנה לבני (א א מצברים) - אליו הפנה אותי רפי. (ראיתי את התגובה לאחר שעות העבודה)

אשמח גם לדעת שי, היכן מסרת את המצברים לפני חצי שנה.

ביד2 דרך אגב, לא מצאתי.

פורסם

אני קניתי מיוסי מצברים באזור התעשייה הישן בנתניה מצבר אז הוא נתן לי זיכוי של 50 שקל על שני המצברים ורוב הזיכוי היה על המצבר הגדול ממה שאני זוכר.

תכתוב באביזרי רכב ביד2 מצבר ותחפש יש שם איזה סוחר שקונה מצברים.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...