Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב - עד 2000 מקסימום, רצוי פחות.

המתחרים העיקריים הם כמובן הKitchenaid הנצחי וK-mix החדש יותר.

בעיקר להכנת קצפות אבל רצוי שידע לטפל בקילו קמח בצורה טובה (נמאס לי כבר ללוש ביד).

אין צורך ממש במטחנת בשר.

זהו... תנו המלצות (בעיקר מה לא טוב בכל אחד).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

מסיפורים במטבח של אמהות בשלניות- הקנווד K הזה הוא הכי טוב שיש.

בכל פעם שמישהי שמבינה בבישול יושבת מול הטלוויזיה כשקרין גורן מפעילה את המיקסר של קנווד- זה נראה שקול כאילו גבר יושב מול המסך וצופה באנג'לינה ג'ולי רוקדת או בלמבו מורצ'ילגו קורעת את המסלול.

פורסם
מסיפורים במטבח של אמהות בשלניות- הקנווד K הזה הוא הכי טוב שיש.

בכל פעם שמישהי שמבינה בבישול יושבת מול הטלוויזיה כשקרין גורן מפעילה את המיקסר של קנווד- זה נראה שקול כאילו גבר יושב מול המסך וצופה באנג'לינה ג'ולי רוקדת או בלמבו מורצ'ילגו קורעת את המסלול.

קארין גורן התראיינה לכתבה בYNET שבה היא אמרה שבתוכנית הכל ממוסחר(כאילו שזה לא ברור), בבית יש לה קיצ'ן אייד.

עשו כמה השוואות בין שני המכשירים והדעות חלוקות לכאן ולכאן, בשורה התחתונה מבחינתי הקיצ'ן-אייד לוקח, מכשיר שהוכיח וממשיך להוכיח אמינות לאורך עשרות שנים ובאמת שלא חסר לו כלום. אצלי הוא עובד שעות נוספות עם כל סוגי הבלילות והבצקים, אל תתן למס' הוואטים הגבוה בKMIX לבלבל אותך - גם פה, כמו ברכב, יש עניין של מומנט.

פורסם

הקנווד בטווח מחירים הזה מיוצרים בסין, מניסיון שלי עם אחד הדגמים הנמוכים ועם הדגם הכי חזק שלהם, הם עושים עבודה מצויינת.

שים לב שמעבר לעניין הכוח, דרושה גם קערה גדולה בשביל ללוש קילו קמח.

ואם אני לא טועה בשביל ללוש קילו קמח תאלץ לקנות את אחד המיקסרים היקרים יותר שעולים סביב 3 אלף ש"ח עם כוח של 1200 וואט וקערה של כמעט 7 ליטר (בקטנים יותר יש סביב 5 ליטר). המיקסרים הקטנים יותר מתקשים להתמודד עם זה.

שים לב גם שהמלוש הגיטרה והמקצף מגיעים נירוסטה או יציקה של חומר פלסטי קשיח, החומר פלסטי הזה שביר יותר מאשר הנירוסטה (ושברתי כבר גיטרה אחת מהחומר פלסטי הזה).

ובסופו של דבר, לישת בצק ביד נותנת תוצאות פי כמה יותר טובות כי אתה מכניס יותר אויר לתוך הבצק.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אחותי חובבת אפייה מושבעת. לאחר לא מעט התלבטויות קנינו לה במתנה את הKmix של קנווד לפני כמה חודשים.

התוצאות לא פחות ממדהימות, מורגש שדרוג רציני בטעם ובמרקם של כמעט כל המאפים לעומת המקסר הישן והפשוט שהיה לה. הקצפות יוצאות מעולה.

לגבי בצק - אני לא מבין במשקלים, אבל אני כן יודע שבכל שישי היא אופה חלה ענקית שמספיקה בקלות לארבעה אנשים לכל הסופ"ש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוקיי, בואו ניכנס לפרופורציות ונשתדל לזכור שישראל היא בערך המדינה היחידה שקנווד נחשבת בה לחברה איכותית.

בכל שאר העולם מדובר במקרה הטוב בחברת אמצע הדרך, מה גם שבמדינות רבות היא כלל אינה משווקת.

עקב כל מיני סיבות היסטוריות, בישראל המבחר מוגבל (לא רק במיקסרים) ונראה שלציבור זה לא מפריע.

זה לא אומר שצריך לשיר שירי הלל למוצר בינוני.

אני לא מכיר את השוק הזה לעומק, ואין לי דעה לכאן או לכאן. מי שיש לו נסיון, סבבה - כולנו נשכיל.

אבל להתלהב מפאקינג מיקסר של קנווד? זה כבר נראה כמו משהו מתוך שרשור "רק בישראל".

ודרך אגב, למה אפילו בנושא כל כך טריוויאלי תמיד צריכה להיות תת-שפה של "מבינים"?

מה לעזאזל קשורה לפה גיטרה?

:roll:

פורסם

תכיר, זאת גברת גיטרה.

http://msc.walla.co.il/archive/193689-5.jpg

איתה מכינים דברים כמו עוגות בחושות, מערבבים דברים, מכינים בצקים פריכים וכ"ו.

את הוו לישה והמקצף\מטרפה כבר הספקת להכיר או שגם אותם להכיר לך?

לא משנה כבר קנווד בינוניים, זה אחד המותגים היותר טובים שמגיעים לארץ לשימוש ביתי והמתחרה היחיד שלו זה הקיצ'ן.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מנסיון של אמא שלי, הדבר הרע היחיד שאפשר להגיד על קיצ'נאייד הוא שהוא כבד.

מעבר לזה היא תמכור כליה ולא את הקיצ'נאייד, היא נשבעת בו. רמת המאפים עלתה לרמה שפשוט לא ניתן לתאר (והיא היתה מעולה גם קודם, רק שלא תמיד יש כוח ללוש שעה בצק או לערבב בלילות עד שנושרת לך הכתף מהמקום)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

שים לב שמעבר לעניין הכוח, דרושה גם קערה גדולה בשביל ללוש קילו קמח.

ואם אני לא טועה בשביל ללוש קילו קמח תאלץ לקנות את אחד המיקסרים היקרים יותר שעולים סביב 3 אלף ש"ח עם כוח של 1200 וואט וקערה של כמעט 7 ליטר (בקטנים יותר יש סביב 5 ליטר). המיקסרים הקטנים יותר מתקשים להתמודד עם זה.

שים לב גם שהמלוש הגיטרה והמקצף מגיעים נירוסטה או יציקה של חומר פלסטי קשיח, החומר פלסטי הזה שביר יותר מאשר הנירוסטה (ושברתי כבר גיטרה אחת מהחומר פלסטי הזה).

ובסופו של דבר, לישת בצק ביד נותנת תוצאות פי כמה יותר טובות כי אתה מכניס יותר אויר לתוך הבצק.

לדעתי אתה כן טועה, 5 ליטר זה די והותר לקילו קמח(אולם לא ליותר מזה) ושוב אני אומר, הוואטים לא משחקים תפקיד אמיתי ברמות האלו, הקיצ'ן אייד לש בצקי לחם ללא כל בעיה.

פורסם

בתור שף בעבר וטבח חובב היום אני יכול להגיד שאני לא מוכן בכלל לחשוב על להחליף את הקוטצן אייד ובכלל לא מעניין אותי מה ה קנווד יודע או לא יודע לעשות.

המכשיר הזה מפגין אמינות של פטיש.

ביבוא המקביל אתה קונה אותם היום ב 1600 ב 10 תשלומים שווים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה כך כך טוב בו חוץ מאמינות?

למה אתה מתכוון ביבוא מקביל? יש חברות חוץ מניופאן? (נותנים 5 שנות אחריות).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

מה זאת אומרת "מה טוב בו חוץ מאמינות"?

הרי מיקסר צריך לעבוד, כמה שיותר שנים - יותר טוב.

אצלי בבית העוגות רצות בקצב של 5-6 בשבוע (70% מהן מהספרים של קרין גורן).

כבר 10 שנים המיקסר שלי (קנווד: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=9890 ) מחזיק מעמד בכבוד רב בעומס העבודה.

הוא רועש, אבל מקציף מעולה.

הבלנדר שלו לא מדהים, אבל הוא לא בשימוש כי יש לי בלנדר נפרד :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=9951

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...