Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, מי שמכיר יש בפורד פוקוס מחלה של חלונות כמו בפולקסווגנים.

ברשותי פוקוס שנת 2004, לפני כ3 שנים בערך נפל לי חלון אחורי בצד שמאל, הוא קובע עם חתיכת עץ למקום וככה נוסעים, אין ככ שימוש בחלונות האחורים ולכן לא הלכנו לתקן

ביום שבת האחרון נפל גם החלון האחורי הימני, גם הוא קובע עם חתיכת עץ למקום.

מבירור שערכתי בעבר, מנגנון משופץ + החלפה עולה 400 שח לפני מע"מ בערך.

אין לי כוונה להוציא 800 ש"ח + מע"מ עבור 2 המנגנונים.

עכשיו נכנס לקטע הנושא של העזרה:

אם מישהו יודע איזה גלגל שיניים נשבר שם, מהיכן ניתן להשיג דוגמא של הגלגל או מידות לפי איזה ספר טכני (יש לי גישה ליצר גלגלי שינים בכל גודל צורה מידה וסוג חומר הניתן לעיבוד שבבי)

או לחליפין מהיכן אני יכול לקנות 2 מנגנונים ללא הרכבה (אין לי בעיה להרכיב לבד ולהחזיר לו את המנגנונים הישנים) בעלות נמוכה.

אם אני קונה מנגנון קומפלט, אני רוצה לקנות משופץ, לא מפירוק כי זה ישבר שוב וזה לא אפקטיבי.

יתקבלו בשמחה רבה המלצות ורעיונות, באיזור חולון בת-ים והסביבה.

תודה, אור :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אור ראשית אל תקנה את זה מפירוק לא שווה וגם לנסות לתקן לא תוכל ללא חלקי חילוף תקלה זו ידועה ומוכרת בדגמים הללו מה שאני מציע לך זה לנזות לקנות חלקים ולתקן לבד מהמשפצים למניהם במידה ולא אז לא יהיה לך מנוס מלקנות מהם יח' מושלמת, אולי בתמורה למנגנונים המקולקלים שלך תקבל עוד הנחה.

פורסם

היי, כאמור בהודעתי, אני מבקש מידע היכן ניתן לקנות את החלקים הדרושים לשיפוץ (האם יש סט שיפוץ כמו בראשי מנוע או גגשים ביחידים), אם לא ניתן להשיג חלקים מסיבה כלשהי, אני אסתפק גם במידות ונתוני שינים של החלקים ההרוסים ואפנה ליצור עצמי.

במידה ואתה מכיר זגג שיהיה מוכן לעשות עימי חסד ולמכור לי חלקים/מנגנון משופץ ללא הרכבה במחיר שפוי, אני אשמח לדעת.

תודה רבה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כשאתה שואל אותו על תדבר על שיניים וכדו' כי הוא ישר יבין שאין לך מושג מה הולך בפנים, בעקרון נשבר שם התפס של החלון (בחלון שנפל), ובדרכ' כשזה קורה התיל מסתבך שם והורס את הגלגלות (מן גלגלות מחורצות לסידור התיל בפנים).

תדבר עם הבחור ותבקש קיט שיפוץ למנגנונים אחוריים בפוקוס במידה ותשיג תחזור הנה ואנ ייעזור לך ככל יכולתי.

פורסם

לי הייתה לפני כחודש בעיה דומה עם פורד פוקוס שקיבלתי מהעבודה

הלכתי לזגג בבני ברק שקוראים לו חיים (אני מכיר אותו עוד ממכוניות קודמות שטיפל לי בהם ) והוא שם לי מנגנון כזה משופץ ב 350 ש"ח כולל הרכבה ומע"מ ואף קיבלתי עליו אחריות לחצי שנה.

ממליץ עליו בחום!

פורסם

לפותח השרשור שלום רב,

בתור בעלים של רכב זהה כבר 3 שנים, אוכל לומר לך שניתקלתי בבעיה דומה כבר כמה פעמים.

אני יכול לומר לך חד וחלק - אין צורך להחליף מנגנון.

מה שנשבר שם זה התפס הפלסטיק שמתלבש על הציר שעולה ויורד.

מה שקורה הוא כיוון שהכבל שמחובר לתפס הפלסטיק, יוצר עליו עומס רב, החריצים שמקבעים את הכבל לתפס

נשברים ולכן החלון נופל. ע"פ מה שראיתי, נקודת העיגון של הכבל לתפס לא עבה בלשון המעטה ולכן החלפתו לא תועיל לטווח ארוך.

מה שאני ממליץ לעשות זה לגשת זגג רכב, אשר מחזיק ברשותו את התפסים הללו ולבקש ממנו לקבע את

הכבל לנקודה חזקה יותר.

יש זגג רכב בלוד שאני יכול להמליץ לך עליו שלוקח על העבודה הזו 300 ש"ח לחלון.

בברכה,

נתן

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

כבעל פוקוס 2001 כבר שנתיים וחצי

חוויתי את הבעיה כבר 3 פעמים

פעם ראשונה-המוכר תיקן לפני המכירה

פעם שניה תיקנתי

פעם שלישית -ביצעתי הסבה למנגנון ידני

חיפושים לא קלים באי-בי והבאתי מנגנון בכ200 שח

ידית בכ100

עבודה ב50

ואני מסודר לתמיד.ממליץ בחום!!!

פורסם
לפותח השרשור שלום רב,

בתור בעלים של רכב זהה כבר 3 שנים, אוכל לומר לך שניתקלתי בבעיה דומה כבר כמה פעמים.

אני יכול לומר לך חד וחלק - אין צורך להחליף מנגנון.

מה שנשבר שם זה התפס הפלסטיק שמתלבש על הציר שעולה ויורד.

מה שקורה הוא כיוון שהכבל שמחובר לתפס הפלסטיק, יוצר עליו עומס רב, החריצים שמקבעים את הכבל לתפס

נשברים ולכן החלון נופל. ע"פ מה שראיתי, נקודת העיגון של הכבל לתפס לא עבה בלשון המעטה ולכן החלפתו לא תועיל לטווח ארוך.

מה שאני ממליץ לעשות זה לגשת זגג רכב, אשר מחזיק ברשותו את התפסים הללו ולבקש ממנו לקבע את

הכבל לנקודה חזקה יותר.

יש זגג רכב בלוד שאני יכול להמליץ לך עליו שלוקח על העבודה הזו 300 ש"ח לחלון.

בברכה,

נתן

נתן חזרת על דברי אמרתי לנסות לקנות את החלקים מהמשפצים ואם לא ירצו למכור אז שיקנה משופץ, שים לב בתגובה הראשונה שלי בשרשור זה בדיוק מה שכתבת רק במילים אחרות.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שאלה (לניסן חזאזי) - בנוגע לתמונה - ידוע לך איפה אפשר להשיג את החלק המתכתי (אני צריך רק אותו) או לפחות כזה מפלסטיק ללא כל המנגנון?

מצאתי את הקיט הזה באיביי - למישהו יש ניסיון איתו?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Ford-Focus-Window-Regulator-Repair-Repair-Kit-Rear-Left-/180553728551?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2a09d74227

פורסם

גם לי נפל החלון בפוקוס

הרכבה היא 2 דקות הם לוקחים תשלום על המנגון המשופץ כ 350 שח' עם הרכבה או בלי מה שבא לך

אני עשיתי את זה בעפולה באיוזר תעשה מלך המנעולים נראה לי שמו.

עדיף לך לקנות משופץ ומוכן מאשר לחפש את החלקים כי אף אחד לא נראה לי שימכור לך אותם.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הי- כמו כולכם בעיה דומה -

האם מישהו מכם יודע כיצד לפרק את הזכוית מהקליפר (פלסטיק) שתופס אותה לסליידר

מכיוון שלעניות דעתי אני יכול לתקן לבד את הבעיה -אם רק אצליח לבצע את הפעולה הזו.

המנגנון שלי נראה כמו בתמונה המצ"ב

אני מניח שאוכל להחזיר את הכבלים למקומם.

ד"א ראית סט תיקון מתאים באתר אינטרנט בעלות של 14 ליש"ט.

Dorman-741-585-Ford-Focus-Rear-Passenger-Side-Power-Window-Regulator-with-Motor-B002QEFP8A-img-21aNt

מלחמה בהעלאת תעריפי הביטוח לדו גלגלי!!! הרגו אותנו הנבלות.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ל BEAR יש לי אותה בעיה החלון של הפוקוס נפל לפני יומיים, יש לי ראש טוב וידי זהב כהורדתי את הכיסוי הפנימי של הרכב לא

מצאתי אתהגישה למנגנון,אם תוכל ליצור עימי קשר ולעזור לי בהדרכה לתיקון אשמח מאוד 0522952380 יצחק גרינר

פורסם

הזכוכית מחוברת לפלסטיק על ידי שני פיני פלסטיק אחד בתוך השני כשמפרקים צריך לדחוף אותו פנימה וכשמרכיבים לדחוף מהצד השני שזה כבר יותר קשה כי אין גישה. בכל מקרה בזהירות כי הם יושבים בלחץ.

yg2 עניתי לך בפרטי את הכבלים מחזירים למקומם בכח רב הם צריכים להיות ממש מתוחים.

איך לך מה להזמין מהאינטרנט כאמור מצאתי את החלק ב-50 ש"ח באדם חלקים בירושלים בטח יש בעוד מקומות (מה עוד שכנראה שתצטרך אישור ממשרד התחבורה בהזמנה מחו"ל). איפה אתה גר?

מצרף תמונה של החלק השבור והחליפי, ניתן לראות שהחליפי יותר עבה באיזור המועד לפורענות (הפין של הזכוכית נכנס בחור).

לשים לב לקנות לדלת המתאימה (ימין/שמאל).

בנתיים זה מחזיק יפה, אני חייב להגיד שבעקבות המקרה את החלונות האחוריים אני כמעט ולא פותח...

התמונה השנייה של הדלת אחרי הוצאת הפנל ולפני קילוף ציפוי הזפת - מומלץ להחזיר אותו לאותו מצב הוא מונע כניסה של לחות לתוך הדלת.

ניר

DSC00067 (Medium).JPG

DSC00074 (Medium).JPG

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...