Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחת מהמאזדות שבדקתי תכף תעבור 60 אלף, אז במידה וארצה לקנות אותה כמה יעלה לי טיפול + טסט? (כי גם לחדש טסט צריך אצלו עוד מעט)...

ועוד שאלה - לגבי הרכב שלי, הוא גמור אחרי תאונה ואני מוכר אותו לפירוק, הוא מושבת והורדנו אותו מהכביש במשרד התחבורה, ביטלנו את המספר רישוי והכל.

עכשיו כשאני מוכר אותו לפירוק למגרש או לאדם פרטי אני פשוט מוכר וזהו? בלי שום מסמכים בלי שום כלום? איך זה עובד?

תודה.

פורסם

שני הטיפולים סביב ה-600 שקלים, אולי קצת יותר. המחיר עבור הדברים הבסיסיים בלבד. אם צריך אקסטרות זה יעלה יותר. טסט בערך 1200-1300.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אה אוקי טוב לדעת, זה יותר זול ממה שחשבתי!

אז בעצם במקרה שלי אם אלך על ההוא שעבר 60-62 כמה הוצאות לטיפול וכמה הוצאות לטסט אצטרך לשלם?

טוב נניח טסט 1200... אבל טיפול 60000 לא יצריך החלפת ברקסים ודברים כאלו? מה עוד עליי לדעת?

תודה :)

פורסם

שוב - טיפול 60 אלף בחברה בערך 700 שקלים (מסנן האוויר המקורי יקר - 200 שקלים). אם צריך טיפול לבלמים אז זה תלוי מה מחליפים. רפידות בלבד מקדימה - 500 שקלים. רפידות ודיסקים קומפלט - קרוב ל-2000 שקלים. משהו באמצע - טוב, הבנת כבר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אשמח אם מישהו יענה לי לגבי מכירת רכב לפירוק... יש לי רכב מושבת בלי ראש מנוע, הורדנו אותו מהכביש במשרד התחבורה והשחתנו את המספר.

כעת אני חושב למכור אותו לפירוק או לברזל... מה יותר שווה ואיפה אקבל יותר תמורה? אשמח לטיפים והמלצות.

תודה!

פורסם

בגדול, יש לך שלוש אופציות -

1. למכור את הרכב בחלקים - מקסימום רווח אבל תצטרך להשקיע זמן (פירוק הרכב, טלפונים וכו'), מקום להעמדת הרכב/החלקים (כלומר חצר או מחסן כלשהוא) וסבלנות.

2. למכור לאדם פרטי שמחפש רכב כזה לפירוק. תוכל לקבל אפילו כמה אלפים אם שאר הרכב במצב טוב ומדובר ברכב מבוקש.

3. למכור לסוחר רכבים, ולא מעניין אותך מה יעשה עם הרכב. מסוחר כזה לא תקבל יותר מכמה מאות שקלים, אם בכלל יסכים לבוא לקחת את הרכב. לרוב הם עושים פרצופים וגורמים לך לחשוב שהם עושים לך טובה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...