Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לשאול פה בגלל שיש לאספני רכב הרבה ידע ונסיון בכול תחום הכרום.

אז ככה אני שוקל להביא לארץ את המערכת הבאה של כרום בהתזה

אחרי שיחות ארוכות עם צבעים מובילים שגרים מעבר לים אני מבין שהמערכת מוצלחת :

http://www.alsacorp.com/products/chrome ... odinfo.htm

המערכת זכתה במוצר הטוב ביותר בSEMA 2008

ההיתרונות:

כול מה שאפשר לצבוע אפשר לעשות כרום.(פלסטיק עץ מתכת וכו..)

וגם להוסיף עליו גרפיקה וציורים.

בנוסף אפשר לבצע כרום בצבעים: זהב כחול אדום...

החסרונות ..זה לא כרום אמיתי זו תגובה כימית שעמידותה כצביעה אייכותית

אז לא ניתן לבצע את התהליך על חלקי מנוע.

מה דעתכם...אני די סגור על העניין אבל האם לדעתכם תהיה דרישה.

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהבתי :-)

לי יש כמה חלקי פלסטיק שהניקל שלהם התקלף, אני אשמח לתת לך אותם.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

לא ממליץ לך! אספנים יכולים לקנות פחיות ספריי....ולתעשיה משתמשים בגלוון (אבץ או ניקל )

כדאי גם שתדע שהציפוי בכרום בלתי חוקי בישראל מזה כשני עשורים.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
לא ממליץ לך! אספנים יכולים לקנות פחיות ספריי....ולתעשיה משתמשים בגלוון (אבץ או ניקל )

כדאי גם שתדע שהציפוי בכרום בלתי חוקי בישראל מזה כשני עשורים.

טרחת לקרוא את ההסברים על החומר המדובר?

ארז רונן

פורסם

תודה רבה על התגובות.

פרט לצבע הבסיס וללכה התהליך הכימי הוא על בסיס מיים אז אין פה פגיעה בסביבה.

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

פורסם

באמת מדהים. עדכן אותנו בתוצאות אם אתה מביא ערכה כזו. אני מניח שיהיו לך כמה לקוחות מהפורום אם תבקש מחירים סבירים.

בהצלחה:wink:

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

אני חושב שזה מדהים, אבל כמו כל דבר השאלה היא כמה תעלה הצביעה.

אם אתה חושב להחזיר את ההשקעה בחודש, חבל על הזמן.

צריך לקחת בחשבון שרמת הציפוי היא כמו הציפוי של הרבה חלקי פלסטיק (כמו לדוגמא ידיות הטוש במקלחת)

זה צריך להיות זול מאוד, כזה שיהיה שוה גם אם יחזיק רק שנה ואז יעמדו אצלך בתור כולל אני :wink:

בהצלחה

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

2 הקישורים שנתת שונים מאוד

הראשון זה צבע שמאפשר השתקפות של 90 %

וניתן להתזה עם אקדח HVLP פשוט

הינה רכב שנצבע ככה:

הקישור השני זו המערכת שאני חושב ליבא שמאפשרת

הגעה ל100% השתקפות, והינה הרכב שהבאת בלינק.

בכול מקרה המטרה היא לא לצבוע רכבים ככה, זה יעלה מאוד יקר

ולא יהיה פרקטי (סינוור).

פורסם
אני חושב שזה מדהים, אבל כמו כל דבר השאלה היא כמה תעלה הצביעה.

אם אתה חושב להחזיר את ההשקעה בחודש, חבל על הזמן.

צריך לקחת בחשבון שרמת הציפוי היא כמו הציפוי של הרבה חלקי פלסטיק (כמו לדוגמא ידיות הטוש במקלחת)

זה צריך להיות זול מאוד, כזה שיהיה שוה גם אם יחזיק רק שנה ואז יעמדו אצלך בתור כולל אני :wink:

בהצלחה

ידידי, אתה טועה טעות מרה מאוד! החומר המסויים יחזיק יותר משנה ויותר משנתיים

הוא אמור להיות יותר עמיד מצבע של רכב (איכותי, ברמה של סיקנס PPG דופון ועוד... ולא כל הדרעק שמוצאים בארץ) ז"א שבסה"כ הוא יחיזיק כמו ציפוי כרום רגיל, ואפילו יותר (במקרה והכרום צופה מחדש בארץ),

הבן אדם נותן פה אלטרנטיבות לאנשים שדפקו את הבמפר שלהם, (לתקן עם חומר פחחים ועל זה לצבוע) חלקי פסטיק ועוד...

לדעתי אחלה של מכשיר שבעולם, נשמח לראות אותו בארץ

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר

פורסם

הכל תלוי בטיב התוצאה שמתקבלת.

אין תחליף לכרום אמיתי שיוצא מהמפעל אבל לצערנו עם השנים ובתחביב שלנו יש צורך בתיקון ושחזור. אם התוצאה דומה לצבע יותר מאשר לכרום אמיתי,הייתי מוותר... אם התוצאה לא מחזיקה לפחות כמה שנים באותה רמה שיצאה בצביעה,הייתי מוותר..

המחיר כמובן חשוב אבל לפחות אני מוכן לשלם על תוצאה מושלמת ואיכותית, הצרה היא שכיום אנו משלמים הרבה על תוצאה איך לומר,גרועה? קטסטרופלית? מספיק לראות את השרשורים שנפתחו בנושא הכרום ושבאף אחד מהם אין כתובת ברורה של מקום שאליו תביא חלק ותקבלו עשוי כמו שצריך ולאורך זמן.

מי שקורא את מה שכתבתי יכול לשער שאכלתי אותה אצל אחד מבעלי המקצוע והמשער המאושר גם צודק. לא הלכתי לזול "ההוא".. אלא הלכתי לזה שנחשב "יקר ומקצועי", הוא בהחלט יקר,מאד יקר, מקצועי הוא לא-לפחות לפי מה שעשה אצלי והתירוצים שנתן לכך.

אני מאמין שיש שוק לציפוי כרום איכותי:אספני רכב,אספני אופנועים,אופנועים חדשים-קסטום,סירות,בעלי רכב חדש שרוצים להוסיף ולשדרג,אספני ובוני דגמים למיניהם,תחום עיצוב הבית ושטחי מסחר/חנויות/שלטים וכיו"ב.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

SPIDERMAN הגדרת את זה יפה .

זה לא דומה לצבע זו תגובה כימית שיוצרת ציפוי דמוי כרום על החלקים.

בכול מקרה אני קבלתי החלטה ואני הולך על זה .

תודה רבה על התגובות בשרשור,

אני מאמין שתוך חודשיים המערכת תהיה בארץ ואז אני אעביר לה ניסויים של שרידות כמו UV עמידות בשריטות וחיבור למשטח.

יעברו לדעתי 4 חודשים עד שהיא תהייה "מבצעית".

ושוב תודה על העזרה.

אייל

• תוכן חדש...