Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

אני פותח את השרשור ה-158 בנושא, משום שכרגע אין אפשרות לעשות חיפוש וגם עקב העובדה שכמה מסעדות טובות שהוזכרו כאן בעבר (כמו "בלק סטיר") נסגרו לאחרונה.

אז הפעם הסיפור הוא כזה: אני מגיע בשבוע של ראש השנה עם כמה קולגות מאירופה לאירוע לקוחות בנתניה. הם יתאחסנו ככל הנראה איפשהו בקו נתניה-הרצליה-ת"א, ואילו אני אהיה נייד עם רכב ואחראי "לבדר" אותם בערבים.

אשמח לקבל המלצות עדכניות על מסעדות באזור, רצוי כאלה שממוקמות בקרבת טיילת, פארק או שכונה נחמדה שאפשר לטייל בהם אח"כ. אני מכיר בעיקר מקומות המתמחים בבשר איכותי, לכן אשמח לגוון הפעם - כל ז'אנר מתאים, כל עוד יוכל לייצג את המדינה שלנו בכבוד. רצוי שתהיה חניה צמודה, גם אם בתשלום. התקציב עומד על כ-50 יורו לאיש.

בתודה מראש, ולתפארת מדינת ישראל! 8)

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש את מקום של בשר שהיא מעולה ונמצאת לי'ד מגדל שלום (אפשר לטייל בנווה צדק אח"כ), קימל שנמצאת 20 מטרים משם, רפאל כמובן בטיילת ואם בא לך להתרחק קצת אז פרי מגדים במזכרת בתיה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא מתמצא כ"כ בת"א (מבחינת מה קרוב למה , איפה אפשר לטייל וכו') , אבל הייתי לא מזמן ב2C בעזריאלי... מקום נחמד עם אוכל טוב.

100 ומשהו ש"ח למנה טובה.

8)
פורסם

הדיקסי זוועת עולם, היתי שם אתמול בלילה ופשוט גועל של אוכל. שילמדו להכין קודם אוכל ואחרי זה שיקראו לעצמם מסעדה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

עין הוד קצת רחוקה.

מרבו מסעדה מאוד מתאימה למה שאתה מחפש, אבל יושבת ברמת גן ליד אזור הבורסה.

אונמי מאוד מתאימה לאירוח, אבל היא יפנית. לא רק סושי, אבל הרוב יפני.

כמובן, רפאל (על הטיילת) גם מתאימה וכן בליני וננה בר שנמצאות בנווה צדק.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מתי בלק סטיר נסגרה?? רק לאחרונה אני זוכר שהם עשו שיפוץ במסעדה..

בתור המלצה אני יתן לך את שגב בהרצליה פיתוח, לאחרונה היינו אני והורי ליום ההולדת של אימא שלי שם ויצאנו מאוד מרוצים!

מסעדת שף ברמה מאוד גבוהה עם מנות בגודל נורמלי פלוס, אוכל מעולה שמוגש בצורה נפלאה ויפה, שירות מעל ומעבר והמחיר לא זול אבל 50 יורו יספיקו בול שם למנות.

אני חושב שאם אתה רוצה שהם יצאו מרוצים כדאי לך לקחת אותם לשם.

זה כמובן קרוב יחסית למרינה בהרצליה אפשר טיפה להסתובב ולשבת לשתות בירה.

שכחתי לציין, יש את הגרסא של הקמצנים שנקראת שגב אקספרס ברמת החייל... היא כביכול גרסאת לייט של שגב שבפיתוח.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

מסעדת דגים ופירות ים, עם הנוף לים - "מנטה ריי ":

http://www.2eat.co.il/restaurant.aspx?restid=10341

המטבח משובח, המחירים די דומים לתקציב שרשמת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לוקח את האורחים מחו"ל בד"כ לאחד מכמה מקומות :

1. קופי בר ביד חרוצים - אין מה לטייל בסביבה.

2. קימל כאמור לעיל.

3. בית תאילנדי למי שרוצה אוכל אקזוטי יותר, הים קרוב, אפשר גם בנג'מין סיגל במגדל האופרה

4. מנטה ריי בטיילת

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...