Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חודש שעבר נסענו לשבועיים להולנד ולבלגיה. הרכב נשכר בחברת באדג'ט בסניף של סחיפהול. למותר לציין שהקפדתי לנסוע כחוק, כולל הקפדה יתרה על מהירות מותרת. מאז שחזרנו, קבלתי בדואר 2 קנסות תעבורה על חריגת מהירות (אחת של 7 קמ"ש והשניה של 9 קמ"ש...). כול קנס הוא מכתב בפני עצמו, שנשלח מ- חחחחחחחרררבבבבססחחח... כלומר משרד-המשהו-התחבורתי-ההולנדי-המלכותי :|. דמי הקנסות לא ירדו אוטומטית מכרטיס האשראי שאת פרטיו השארתי ב- Budget כפי שנהוג בדרך כלל, אלא הייתי צריך לשלם כאן דרך הדואר (או הבנק) כאשר אני נושא גם בדמי העמלה (משהו כמו 100 ש"ח). כעת אשתי הודיעה לי שקבלנו שוב קנס (השלישי במספר) על חריגת מהירות (88 קמ"ש במקום 80 קמ"ש) וכאן כבר אמרתי סטופ (אגב, מבלגיה אשר בה שהינו שבוע, לא הגיעה שום קנס).

תלונותי / שאלותי:

1. לטיול יצאנו 2 משפחות, כלומר 2 רכבים. אנחנו תמיד נסענו אחריהם היות ולהם היה את ה- GPS. תמיד נסענו מאחוריהם והם לא קבלו שום קנס, רק אנחנו. לא ברור לי כיצד.

2. האם באמת לא ניתן לשלם עם כרטיס אשראי?

3. כיצד אוכל לקבל הוכחה (צילום?) שאכן אני הייתי עברין התנועה? תמוה בעיניי ענין העבירות, שכן אני לא מושלם אבל הייתי בחו"ל כבר פעם פעמיים בחיי ומעולם לא קבלתי כמות כזו של דוחו"ת...

4. למותר לציין שפנייה למשרד ההולנדי לא נענתה דרך הדוא"ל, לטלפון הם לא עונים וסניף באדג'ט לא יכול לעזור..

מישהו כבר נתקל בתופעה כזו? אשמח לכול הערה, הארה או רעיון, בעצמי אני לא יודע איזה...

תודה מראש.

פורסם
תמוה בעיניי ענין העבירות, שכן אני לא מושלם אבל הייתי בחו"ל כבר פעם פעמיים בחיי ומעולם לא קבלתי כמות כזו של דוחו"ת...

יכול להיות שמדובר במצלמות שמחשבות מהירות ממוצעת בקטע כביש ושולחות אוטומטית דו"ח על כל חריגה של 7 קמ"ש ומעלה. חברה שגרה בהולנד סיפרה לי עליהן כשהן נכנסו לשימוש לפני כמה חודשים, ואמרה שזה בלתי נסבל לנהוג בקטעים האלה.

פורסם

בושה וחרפה. פשוט בידיוק מה שקורה בעולם עם המיסי מהירות המטונפים האלה.

זה התחיל כניסיון לעצור "משוגעים" שעפים ועכשיו כל זקנה מסכנה שנוסעת 52 בעיר מקבלת דו"ח.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
יכול להיות שמדובר במצלמות שמחשבות מהירות ממוצעת בקטע כביש ושולחות אוטומטית דו"ח על כל חריגה של 7 קמ"ש ומעלה. חברה שגרה בהולנד סיפרה לי עליהן כשהן נכנסו לשימוש לפני כמה חודשים, ואמרה שזה בלתי נסבל לנהוג בקטעים האלה.

ששששששששששש!!!

רק חסר שמישהו ישמע אותך!! :shock::roll:

למה למסור מידע לאוייב?!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מצבך מצוין...אני קיבלתי שם 6 דוחות מהירות בשבוע

פניתי אליהם במייל וביקשתי דוח באנגלית..ולא שלחו לי...אז שיחפשו את החברים שלהם.

כניראה אנחנו לא לבד

ברוך -

פורסם

מישהו מהעבודה הקודמת שלי נסע לגרמניה וככל הניראה עבר שם על המהירות המותרת.

הדו"ח נישלח אליו לישראל. הוא עשה את אותו הדבר שתואר כאן, ביקש דו"ח באנגלית כדי שהוא ידע על מה הוא משלם.

הדו"ח לא הגיע.

אחרי שנתיים-שלוש הוא נסע לשם חזרה, וכשהוא רצה לצאת מגרמניה, בנמל התעופה לא נתנו לא אישור יציאה עד שהוא לא ישלם את הקנס + ריבית ופיגורים והצמדה וכו'...

מסכום שהיה זניח יחסית (20 או 30 ארו) הסכום צמח ל 500 ארו (עד כמה שאני זוכר)...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...