Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יום רביעי יש לי גיבוש לספינות טילים ואני צריך להיות בחיפה בתחנת הרכבת בת גלים בשעה 8 בבוקר להתייצב שם.

לפי מה שביררתי באתר של אגד ורכבת ישראל אני צריך לעלות על קו ראשון מהתחנה המרכזית בירושלים בשעה 5:50 בבוקר כדי להגיע לתל אביב ברבע ל-6.

הרכבת מתל אביב לחיפה יוצאת ב6:48.

הנסיעה מפה לתל אביב לא ממש מדוייקת אז אני לא רוצה להגיע עד תל אביב ולגלות שפיספסתי את הרכבת כדי להגיע עד שם וחזור לבית.

בלשכת גיוס אומרים לי שאין מה לעשות לא מחכים לאף אחד ולא אכפת לה איך אני בא יש כאלה שבאים מבאר שבע.

מה עושים?

פורסם
בעיה אחת.

אני עובד עד 10 בלילה יום שלישי.

ולא מתאים ליפול על מישהו מהרצליה באמצע הלילה.

10 זה לא כזה מאוחר, ובשביל מה יש חברים אם לא בשביל מקרים כאלה?

פורסם

לא צריך להיות שם בדיוק על הדקה , מניסיון באים אנשים גם אחרי 9 ...תאמין לי יקבלו אותך לשם אם לא תאחר איחור גדול מידי.

ד"א סתם בשבילך - לא כדאי לך לשרת בסטילים , אתה תצטער על זה אח"כ ואם אתה עובר את הגיבוש אין דרך חזרה אתה לא תוכל לחתום וויתור ותתקע שם 3 שנים כי לצאת משם יהיה לך בלתי אפשרי .

פורסם

אל תבנה על כך שתספיק לרכבת כי זמן המעבר מתחנה מרכזית עד לרכבת הוא יותר מ- 3 דקות.

קו 940 שיוצא מירושלים לחיפה אמור להגיע בערך ב-08:27. (קו 947 מגיע בערך ב- 08:52).

אם אתה רוצה להגיע בזמן, תבקש מחבר/הורה/אח שיסיע אותך לתחנה מרכזית בת"א.

קו 910 מתחנה מרכזית בת"א יוצא בשעה 06:25 ואמור להגיע לחיפה בערך ב-07:54.

זמן ההגעה לת"א, מתאים לך גם לנסיעה ברכבת של 06:31 שאמורה להגיע ב-07:44 לבת-גלים.

זה כמובן גם משאיר לך זמן לרכבת של 06:48.

אם אתה בונה על אחור קל - לא הייתי ממליץ לך לבנות על הרכבת ולהגיע עם הרכבת שיוצאת ב-07:10, היא אמורה להגיע ב-08:19 לבת-גלים, וזה עדיין יכול להיות זמן הגעה סביר, אבל צריך לקחת בחשבון שבהרבה מקרים לרכבות יש אחורים ועיכובים שיכולים להמשך הרבה מעבר ל-10-15 דקות.

הגיבוש שלך מתחיל למעשה כבר מהמשימה שקיבלת להגיע בשעה 08:00. הם יודעים שזאת שעה בעייתית וכבר מציבים לך משימה ראשונה. אם הם היו רוצים להתחשב בכולם, הם היו יכולים לקבוע זמן הגעה 09:00, שהוא הרבה יותר מתאים לכולם.

בהצלחה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אל תסע ב-947!!!

מדובר בקו שעובר באלף ואחד מקומות, ואתה תגלה שאתה מבזבז זמן נסיעה ניכר בתוך ערים שונות.

אם אתה מחליט על אוטובוס, סע רק ב-940, שהוא הישיר לחיפה.

אותו כנ"ל גם לגבי קו 945: ההבדל בינהם הוא ש-947 עובר בנתניה ו-945 עובר בחדרה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

למה אף אחד לא ממליץ על קו 960? אני לא יודע מתי הראשון יוצא מירושלים, ואין לי אפשרות עכשיו לבדוק. אבל זה קו איכותי מאוד שנוסע דרך כביש 6 ללא עצירות בדרך, מביא אותך עד מרכזית המפרץ. משם תקח קו 103 או כל שאר הקווים שנוסעים דרך חיפה עד למרכזית חוף הכרמל ותבקש לרדת בתחנה המרכזית הישנה. משם זה 4 דקות הליכה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

חבר שלי משרת שם עכשיו , מצטער על כל רגע :twisted:

ועזוב שאני הייתי ביום מיון וברחתי משם ישר , אם אתה לא אוהב את הבית שלך אז המקום הזה בשבילך.

פורסם

סטי"לים יכולה להיות חוויה ויכולה להיות נפילה. הכל תלוי למה אתה מצפה.

לי זה לא התאים כי חיפשתי קצת יותר "אקשן" אבל יש חברה שכן מתאים להם.

אחרי שכבר נכנסת לשם,כמעט בלתי אפשרי לצאת בגלל פערי כוח אדם.

נ.ב.

אל תקשיב לסיפורי אימה על סגירות 35/28/21. לפי מה שאני יודע היום כבר לא סוגרים יותר מ21.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
למה אף אחד לא ממליץ על קו 960?

כי הראשון יוצא ב-07:30 ואמור להגיע ב-09:42.

אם אתה לא אוהב את הבית שלך אז המקום הזה בשבילך.

כלומר אתה ממליץ לו להיות ג'ובניק, כי גם בגולני / גבעתי / נ.מ / הנסה קרבית וכיו"ב, הוא לא יראה הרבה את הבית.

מן הסתם אם הוא מתאים לסטילי"ם הוא מתאים לכמעט כל אחת מהיחידות הקרביות, אם כך הוא צריך לשקול ממה ירגיש מרוצה יותר לפני שהוא דוחה על הסף את הסטילי"ם וצריך לבחון אם יש לו שאיפות לעתיד - מה מאלה יועיל לו בהמשך הדרך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

סטילים זה ממש לא דומה לחי"ר , סטילים אתה תקוע בספינה ושאתה סוגר 21 או 28 זה בספינה וזה פשוט יכול לטמטם ושם אתה תסגור הרבה יותר מחי"ר.

בחי"ר הוא אומנם לא יראה בית אבל אין צורך להסביר את ההבדלים העצומים בין זה לסטילים.

ד"א אני בגולני ויציאות דווקא נחמדות :lol:

• תוכן חדש...